Galibiyeti Hak Ettiğimiz Maçtan Beraberlikle Ayrılmak Son Derece Üzücü

Galibiyeti Hak Ettiğimiz Maçtan Beraberlikle Ayrılmak Son Derece Üzücü

Somaspor Teknik Direktörü Burhanettin Basatemür, Sivas Belediyespor ile oynanan ve 1-1 beraberlikle sonuçlanan karşılaşmanın ardından bloğumuza maçı değerlendirdi.

Sivas Belediyespor karşısında maça kazanmak için çıktıklarını belirten Burhanettin Basatemür, “Galibiyeti hak ettiğimiz maçtan beraberlik ile ayrılmak son derece üzücü.” dedi.

Basatemür, ‘’Kazanmak için çıktığımız maça çok da iyi başladık. Doğruların fazla olduğu 30 dakikadan sonra rakibimizin de oyuna ortak olduğu ilkyarının son bölümünü yaşadık ve golsüz içeri girdik.

İkinci yarıya da iyi başladık ancak maçın ortada geçtiği bir zamanda golü bulduk ve öne geçtik. Bizim için maçın tek olumsuz yanı özellikle son bölümlerde rahat pozisyonlar bulduğumuzda ikinci golü atamamamız oldu. En azından topu ayağımızda tutarak maçı bitirebilirdik. Maalesef onu da yapamadık ve çok acele toplar kullandık.

Galibiyeti hakkettiğimiz maçtan beraberlik ile ayrılmak son derece üzücü. Hatalarımızı düzelterek devam edeceğiz. Oyuncularımız ve takımımız her hafta daha doğru işler yapıyor. Kulübümüzün imkanları doğrusunda oluşturduğumuz çok yetenekli ve değerli bir kadromuz var. Bu kadro çok daha iyisini ve doğrusunu yapabilecek kapasitededir. Onlara destek olmaya ve onları geliştirmeye devam edeceğiz. Tüm Soma olarak takımımıza sahip çıkmaya ve beraber olmaya devam etmeliyiz. Buraya gelen her takım oyunu soğutma ve tempoyu düşürme adına gayrı ahlaki yollara başvuruyor. Biz doğru oynamaya ve doğru davranmaya devam edeceğiz. İnşallah bunun karşılığını almış bir vaziyette ligi tamamlayacağız.”diye konuştu.

Bağlantılı Haberler:

Maçın Sonunu Getiremedik
Somaspor 1-1 Sivas Bld.Spor
Somaspor Sivas Belediyespor Maç Fotoları
Somaspor 2-1 Sivas Belediyespor
Sivas Bld.Spor Maçımızı Erhan Kutlu Yönetecek
Sivas Bld.Spor Maç Önü
2 Kez Geriye Düşmemize Rağmen Oyunu Bırakmadık
Sivas Belediyespor 2-3 Somaspor
Somaspor, Lider Sivas Bld.Spor Deplasmanında
Sivas Bld.Spor Maçımızın Hakemleri Belli Oldu

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN