Futsalda Soma Yunus Emre İHO Manisa Şampiyonu Oldu.

Futsalda Soma Yunus Emre İHO Manisa Şampiyonu Oldu.

2018-2019 Okul Sporları faaliyet programında yer alan Futsal Küçük Kızlarda Soma Yunus Emre İHO, Soma-Akhisar-Salihli-Alaşehir ve Merkez olmak üzere toplam 20 takım arasında Manisa Şampiyonu oldu.

SOMADASPOR

Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü koordinesinde düzenlenen Küçük Kızlar Futsal İl birinciliği müsabakalarında yarı final karşılaşmaların da rakiplerini eleyen Soma Yunus Emre İHO ile Akhisar Şehit Hasan Acar Ortaokulu finalde karşı karşıya geldi.

Müthiş bir mücadeleye sahne olan maçta, hırslı ve istekli oyunlarıyla göz dolduran Soma Yunus Emre İHO, Akhisar Şehit Hasan Acar Ortaokulunu Dilara Manav‘ın attığı gollerle 2-0 mağlup ederek şampiyon oldu.

Soma Yunus Emre İHO, ilk defa katıldıkları Futsal Turnuvasında şampiyonluk kupasını kaldırarak büyük sevinç yaşadılar.




ÇOK ÇALIŞTILAR VE BAŞARDILAR
Şampiyonlukta çok büyük emekleri olan Soma Yunus Emre İHO’nun başarılı Beden Eğitim hocaları Refik Ağartan ve Osman Sülün, sene başından beri çok çalıştıklarının ve bu çalışmanın mükafatını da şampiyonlukla taçlandırmanın onurunu ve gururunu yaşadıklarını belirterek şunları söylediler: ”Soma Yunus Emre İHO olarak ilk kez kurduğumuz Kız Futsal takımıyla katıldığımız turnuvayı şampiyon olarak tamamladığımız için çok mutluyuz. Sene başından itibaren çocuklar çok emek vererek fedakarca çalıştılar ve inandılar. Tüm bunların sonucu olarak mutlu sona ulaştığımız için çok sevinçliyiz. Bu süreçte bizden maddi-manevi hiç bir desteğini esirgemeyen başta müdürümüz İrfan Macit ve okul idaremize, Araç temini konusunda Soma Belediyemize ve Gençlik Spor Müdürümüz Dilek Kuruçay‘a teşekkür eder, derslerindeki başarılarını sporada yansıtarak şampiyonluğu okulumuza kazandıran sporcu öğrencilerimizi bir kez daha kutluyoruz.”dediler.

HAKLI SEVİNÇ!
Bir birinden güçlü ve zorlu maçların ardından şampiyonluk kupasını kazanan Soma Yunus Emre İHO’lu öğrenci ve hocalar, 20 takım arasında şampiyonluk kazanmanın gurunu objektiflere poz vererek kutladılar..
Bizde Somadaspor olarak Soma Zaferspor ile başlayan kadın futbolundaki ilgi Okullara da sirayet etmesi ve ardından gelen başarı Soma’nın olduğu kadar bizlerinde yüzünü güldürdü. Bu anlamda; Soma Yunus Emre İHO  okul yönetimini, beden eğitim hocalarını ve şampiyon öğrencilerimizi kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz..




Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN