Futbolcu Fabrikası 301 Soma Karaelmasspor

Futbolcu Fabrikası 301 Soma Karaelmasspor

Yetiştirdiği bir çok oyuncuyu Türk futboluna kazandıran ve Alt yapılarda Manisa’nın lokomotif takımlarından biri olan Soma 301 Karaelmasspor, dört oyuncusunu daha profosyonel takıma verdi.

Yılların kurt hocası Levent Analı önderliğinde Karaelmasspor altyapısı ve futbol okullarında lisanslı-lisanssız toplamda 160 öğrenci hizmet alırken, bu sporcular geleceğin yıldızları ve Soma’nın geleceği olarak gösteriliyor.

Takımın başkanı-malzemecisi-hocası kısaca her şeyi olan Levent Analı, Soma 301 Karaelmasspor futbol okulunda belirli yaş gruplarına katıldıklarını belirterek, ‘’Kısıtlı imkanlara rağmen, önceki yıllarda bir çok oyuncumuzu profosyonel takımların alt yapılarına gönderdik. 160 tane sporcumuz var. Bu sporcularla 1.Amatör başta olmak üzere U11,U12, U16 ve U18 futbol takımlarımızda liglerde mücadele edecek.”

‘’Yarışmacı Takım Değil, Yetenekli Oyuncular Keşfetmek’’

Levent Analı, katıldıkları yaş gruplarında yarışmacı takım değil de yetenekli oyuncuları Türk futboluna kazandırmak olduğunu belirterek şöyle devam etti: ‘’ Karaelmasspor olarak hedefimiz önceki senelerde olduğu gibi bu senede sonuca odaklı takım yaratmak değil, yetenekli oyuncuları Türk futboluna kazandırmaktır. Bu temel doğrultuda bugün itibari ile 4 oyuncumuzu daha TFF 1.Lig takımlarından Manisa Futbol Kulübü’ne verdik.’’dedi.

4 Oyuncu Manisa FK’da

Sporcu yetiştirmek yerine transfer yapmayı düşenen kulüplerin tam tersi hareket edip yetenekli gençleri Türk futboluna kazandırma çabasında olan Levent Analı, dört oyuncusunu daha profosyonel takıma gönderdi. Önceki yıllarda bir çok oyuncusunu profosyonel takımlara gönderen Soma Karaelmasspor bugünde 2008 doğumlu Yakup Çetin, 2011doğumlu İbrahim Tarhan, 2011 doğumlu Ali Emrullah Topçu ve 2012 doğumlu Hasan Canbal’ı TFF 1.Lig takımlarından Manisa futbol Kulübüne verdi.

İşin özeti elindeki kısıtlı imkanlara rağmen her yıl profosyonel takımlara oyuncu gönderme başarısı gösteren Levent Analı hocamızı kutluyoruz.. (Tüm Karaelmasspor ile ilgili haberleri görmek için buraya tıklayınız!

SUAT GÜNDOĞAN

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN