Futbol Turnuvasının Akıbeti Belli Oldu

Futbol Turnuvasının Akıbeti Belli Oldu

Geçenlerde bildiğiniz gibi turnuva hakkında neden bilgilendirme yapılmıyor demiştik bunu neticesinde yetkililerden açıklama gelir mi acaba diye de eklemiştik.

Yaz okulları projesi kapsamında Soma Gençlik Merkezinde sayın Kaymakamımız Fatih Akkaya ile karşılaştığımız da konu hakkında kendisine turnuvanın oynanması hakkında sorduğumuz soruları samimiyetle cevap verdi..

Soma Kaymakamı Fatih AkkayaÖncelikle turnuva ya kesinlikle karşı değilim hatta bende izlemek istiyorum diyerek önümüzdeki yıl için takvim verdi. Geride geçen yıl yarım kalmış turnuva için artık programımız dolu olduğu için okulların açılması ayrıca bu sadece bizimle ilgili değil bilindiği gibi liglerin başlaması klasman hakemlerin maç yönetmesi bakımdan TFF bu konuda hakem tayinlerinin zor olacağı, işçi arkadaşlarda yer değiştirdi bazı maçların oynanmış grup maçları netice tekrarının olmasını düşünmüyoruz diyerek önümdeki yıl olacağını söyledi hatta voleybol da başlayacak ve Voleybolun reytinginin artmasından ona daha çok önem vermemiz gerektiğini de ekledi.

HAKKI GÜLTEKİNAynı şekilde gördüğünüz gibi corona virüs vakası artış olmakta aşılamada yüzde ye vurulduğunda tam istenilen seviye olunmaması bakımından risk durumu oluştuğu için bazı istenmeyen şeyler yaşamamak için önümüzdeki yılı daha uygun görüyoruz dedi. Bizde bu durumun bizi ikna edici ve düşündüğümüz de mantıklı olduğu kanısı daha ağır bastığı için Kaymakamımız Sayın Fatih Akkaya’nın görüşüne saygı duyuyoruz. Şimdiden önümüzdeki yıl için takımlarımızın hazırlık aşamasına geçmeleri için iyi bir takvim olduğunu hazırlıklardan ziyade transfer için çalışmalara başlamaları gerekiyor.. Sevgilerle..DoğanGülşenSUAT GÜNDOĞAN

Doğan Gülşen

Antrenör, Spor Yazarı

YORUM YAZIN