Futbol Turnuvasında Yarı Finalin Adı Belli Oldu

Futbol Turnuvasında Yarı Finalin Adı Belli Oldu

Soma Kaymakamlık Futbol Turnuvasında yarı finale yükselen takımlar belli oldu

Futbol Turnuvasında çeyrek finalin son iki karşılaşması bugün (perş) Eğitim Tesislerinde Yeni Anadolu-İmbat  Maden ve Nakliyeciler-Ticaret Odası takımları arasında oynandı.

Dün oynanan karşılaşmalardan ardından yarı finale kalan Demirexport ve İmbat Egespor’dan sonra bugünde rakiplerini saf dışı bırakan İmbat Madencilik ve Ticaret Odası yarı finale yükseldi..

İMBAT MADEN 3-1 YENİ ANADOLU MADEN

İMBAT MADEN 3-1 YENİ ANADOLU MADEN

Kupanın 3.yarı finalist takımını belirleyecek karşılaşma İmbat Madencilik ile Yeni Anadolu Madencilik takımları arasında oynandı.

KADİR GENÇ

Manisa İl hakemlerimizden Kadir Genç‘in yönetim gösterdiği dört golün atıldığı ve bir kırmızı kartın çıktığı zorlu mücadelede, Yusuf İpek idaresindeki İmbat Madencilik geriye düştüğü maçta rakibini 3-1 mağlup etti ve adını yarı finale yazdırdı.

İMBAT İKİNCİ YARIDA BULDUĞU GOLLERLE YARI FİNALE UZANDI

Yeni Anadolu Madencilik, 14.dakikada Uğur Aksoy’un attığı golle devreyi 1-0 önde tamamladı.

YENİ ANADOLU MADEN

41.dakikada Kubilay Karpuz’un kırmızı kart görmesiyle sahada sekiz kişi kalan Yeni Anadolu, Eser Kasal (2) ve İlker Çakır’ın gollerine engel olamadı ve 1-0 öne geçtiği maçtan 3-1 mağlup ayrılarak kupaya veda etti.

İMBAT MADEN

14.dakikada Uğur Aksoy’un ayağından yedikleri gole ikinci yarıda Eser Kasal (2) ve İlker Çakır ile cevap veren İmbat Madencilik; 28.Soma Kaymakamlık Futbol Turnuvasında adını yarı finale yazdırdı.

TİCARET ODASI İLE 2.KEZ

İmbat’ın yarı finaldeki rakibi Nakliyeciler’i İsmail Kavruk (3) ve Alper Özgün’ün golleriyle kupada saf dışı bırakan Ticaret Odası takımı oldu.

B-GRUBUNDA MÜCADELE ETTİLER

İki takım grup maçlarında B-grubunda yer almış ve oynadıkları maçta; Ticaret Odası, Emre Ocak (2), Tolga Meral ve Mutlu Günaydın’ın ayağından yediği gollere İsmail Kavruk (3), Oğulcan Nilderya (2) ve Alper Özgün ile cevap verdi ve karşılaşmadan 6-4  galip ayrıldı. (o müthiş maçın geniş detaylarına buradan bakabilirsiniz)

SAHA:Teiaş
HAKEM:Hasan Furkan Acar
İMBAT MADEN:Erol-Yücel-Erdem-Can-Ercan-Eser-İlker-Emre-Mutlu
YEDEKLER:Bayram, Tolga, Erhan, Gökay, Murat, Yusuf
TEKNİK SORUMLU:Yusuf İpek

YENİ ANADOLU:M.Bilal-Olcay-Ömür-Gürkan-Faruk-Mustafa-Uğur-Kubilay-Salih
YEDEKLER:İbrahim, Emrah, Aykut, Murat, Ali, Ömer, A.Atasever, Ramazan, Süleyman, Hüseyin, Faik
TEKNİK SORUMLU:İbrahim Taş
KIRMIZI KARTLAR:Kubilay Karpuz (Yeni Anadolu)
GOLLER: Eser Kasal (2), İlker Çakır (İmbat),Uğur Aksoy (Yeni Anadolu)

TİCARET ODASI 6-0 NAKLİYECİLER

TİCARET ODASI 6-0 NAKLİYECİLER

4. Yarı finalisti belirleyecek karşılaşma elemelerde E.L.İ (2)’yi 6-0 mağlup eden Ticaret Odası ile Devlet Hastanesini  geriye düştüğü maçta 4-1 mağlup eden Nakliyeciler takımları arasında oynandı.

TİCARET ODASI

TİCARET ODASINDA KAZANMA ALIŞKANLIĞI DEVAM ETTİ.

Turnuvada bu maça kadar rakiplerine tek puan dahi vermeyen ve tüm maçlarını farklı kazanan Ticaret Odası, bu geleneği 6.maçında da bozmadı. Kırmızı-beyazlılar, üstün oynadıkları karşılaşmada yarı finale; İsmail Kavruk (3),  Alper Özgün (2) ve Gürkan Özdemir’in golleriyle gitti..

Ticaret Odası yarı finalde, yukarıda da belirttiğim gibi grup maçlarında 6-4 mağlup ettiği İmbat Madencilik ile karşı karşıya gelecek.

NAKLİYECİLER

SAKAT, CEZALI VE SINIRLI KADROYA RAĞMEN ÇEYREK FİNAL OYNADILAR

Takımın temel taşlarından Fatih Kaya ve Avusturya’nın sakatlığına birde golcüsü Bülent eklenince kolu kanadı kırılan Nakliyeciler, çeyrek finalden öteye gidemedi.

SAHA:Teiaş
HAKEM:Baykal Yavuz
T.ODASI:Mehmet-Serhat-Onur-Emrah-Çağlar-Muammer-Yusuf-İsmail-Alper
YEDEKLER:Salih, Ramazan, Gürkan
TEKNİK SORUMLU:Kubilay Azğın

NAKLİYECİLER:Sefa-Hasan-Kemal-Tayfur-İsrafil-Barış-Mert-İsmail-Tamer
YEDEKLER:Erdinç, Fatih, Tuncay, İ.Güleç
TEKNİK SORUMLU:Avusturya
KIRMIZI KART:Yok
GOLLER:İsmail Kavruk (3), Alper Özgün (2), Gürkan Özdemir (Ticaret Odası)

7.Hafta yarı final eşleşmeler, gol krallığı ve detaylar Cuma günü yayında olacak. Karşılaşmaya ait fotolar Soma’da Spor adlı facebook sayfamıza yüklenecektir.

# Tüm turnuva yazıları okumak için şuraya tıklayınız!.

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN