Futbol Turnuvasında 20 ve 21.Maçlar Oynandı

Futbol Turnuvasında 20 ve 21.Maçlar Oynandı

Soma Kaymakamlık Futbol Turnuvasında 20 ve 21.maçlar A-grubunda yer alan E.L.İ (1)-Tes-İş Sendikası ve B-grubunda yer alan İmbat Madencilik-Ticaret Odası arasında oynandı.

Teiaş Eğitim Tesisleri Sahasında oynanan ve 14 golün atıldığı karşılaşmalarda, Ticaret Odası ve E.L.İ (1) rakiplerini mağlup etmeyi başardı.

Sefa Sabancı

Ticaret Odası 6-4 İmbat Madencilik

Günün ilk karşılaşması; B-grubunda ilk maçında Hak-İş’i Erdem Ocak (2) ve Murat Aksoy’un golleriyle 3-0 mağlup eden İmbat Madencilik ile, turnuva heyecanını bu maçla yenecek olan ve sporseverlerin merak ettiği Ticaret Odası takımları arasında oynandı.

Ne maç ama

Ne maç ama!

Ticaret Odası ile İmbat Madencilik arasında oynanan B-grubu maçı adeta izleyenlerin nefesleri kesti. Tam on golün atıldığı karşılaşmayı 6-4’lük skorla kazanan Ticaret Odası takımı oldu.

İMBAT MADENCİLİK

Manisa İl hakemlerimizden Sefa Sabancı’nın yönettiği maçın başlarında Emre Ocak’ın ayağından yediği golle 1-0 geriye düşen Ticaret Odası; İsmail Kavruk (3), Oğulcan Nilderya (2) ve Alper Özgün’ün muhteşem golleriyle karşılaşmadan 6-4 galip ayrıldı. İmbat Madenciliğin gollerini Emre Ocak (2), Tolga Meral ve Mutlu Günaydın kaydetti. Ticaret Odası bu galibiyetle çok büyük bir iş başarırken İmbat Madencilik adına mağlubiyet ise bir yerde çok iyi oldu. Siyah-beyazlıların aldıkları bu mağlubiyet telafisi olmayan elemelerde maçlarında ayaklarının yere daha sağlam basmasını sağlayacaktır.



TİCARET ODASI

Ticaret Odası zoru başardı.

Maç öncesi İmbat Madencilik karşısında fazla şans tanınmayan Ticaret Odası’nın sahadaki genel görüntüsü ”Davaya inanmak başarmanın yarısıdır” gibiydi. Evet maça iyi konsantre olan, maçı daha çok isteyen, iyi mücadele eden ve birbirinden harika goller atan Ticaret Odası izleyenlere büyük keyif verdi. TİCARET ODASI MAÇ SONU

Yazının başlığındaki ”Ticaret Odası zoru başardı” dememdeki gaye, turnuvada bir çok şampiyonlukları bulunan bir takıma karşı hem galip geleceksin hem de altı gol birden atacaksın.! Baktığımızda Ticaret Odası hakkında bu maçın özelinde o kadar yazılacak, çizilecek şeyler var ki; maraton uzun yazarız, çizeriz..

İSMAİL KAVRUK OĞULCAN NİLDERYA

Kavruk ve Nilderya

Ticaret Odası takımında yıllara meydan okuyan eldiveni Mehmet Güvendiren‘den tutunda kenardan gelip sonradan oyuna dahil olan tüm oyuncular görevlerini layıkıyla yerine getirdi. Ancak iki oyuncu vardı ki, oynadıkları akıcı futbollarını güzel gollerle süsleyen İsmail Kavruk ve Oğulcan Nilderya, maça damga vuran oyuncular oldu.

EMRAH DEMİRDAŞ

Demirdaş, gururlu

Karşılaşma sonrası sitemize açıklama yapan Ticaret Odası takım sorumlusu ve aynı zamanda başarılı futbolcusu Emrah Demirdaş, Saha içi uyum, oyun disiplini ve takım yardımlaşması bu galibiyeti getiren en önemli etken olduğunu söyledi.

Demirdaş: ‘’Öncelikle herkese selamlar. İzleyicilere iyi bir maç izlettirdiğimizi düşünüyoruz iki takım olarak. Her zaman Turnuvanın en iyi takımlarından birini kurmuş olan İmbat Madencilik ile zorluk derecesi yüksek bir maç oynadık.. Öncelikle arkadaşlarıma ve İmbat’a teşekkürlerimi sunuyorum. Maçı değerlendirecek olursak genç yetenekli oyunculardan kurulu bir takımız, Kendi oyunumuzu oynamaya çalıştık bugün skor bizden yanaydı, en mutluluk verici tarafı ise sakatlık olmamasıydı tüm izleyicilere ve somadaspor ailesine saygılarımı sunuyorum.”dedi.

SAHA:Teiaş
HAKEM:Sefa Sabancı
İMBAT MADEN:Erol-İlker-T.Meral-Yücel-Ercan-Eser-Murat-Emre-Erdem
YEDEKLER:Bayram, Mutlu, Özgür, Yusuf
TEKNİK SORUMLU:Faik Toprak

TİCARET ODASI:Mehmet-Serhat-Onur-Emrah-Çağlar-Oğulcan-Yusuf-İsmail-Alper
YEDEKLER:Salih, Barış, Bayram, Muammer, Ramazan, Gürkan
TEKNİK SORUMLU:Kubilay Azgın
KIRMIZI KART:Yok
GOLLER: İsmailKavruk (3), Oğulcan Nilderya (2), Alper Özgün (T.Odası), Emre Ocak (2), Tolga Meral, Mutlu Günaydın  (İmbat Maden)

İki takımın oynadığı maçlar

İmbat Madencilik 3-0 Hak-İş

İki takımın bir sonraki maçları

23.05.2022 P.tesi 18:30 Kaymakamlık Ticaret Odası Teiaş
26.05.2022 P.tesi 17:00 İmbat Mad-Polis Gücü Linyit

Karşılaşamaya ait görseller ”SOMADASPOR” Facebook sayfamıza yüklenecektir.

G.Özkan Hafızoğlu

Tes-İş 1-3 ELİ (1)

Günün ikinci turnuvanın 21.maçı A-grubunda ikinci maçına çıkan ELİ (1) ile, üçüncü maçına çıkan Tes-İş Sendikası arasında oynandı. Telafisi olmayan ve kaybedenin sıralamayı belirlemesi açısından çok şey kaybedeceği bir karşılaşmaya çıkan Eli (1) ve  Tes-İş Sendikası maçında, ELİ (1) oyunun bazı bölümleri hariç baskılı ve üstün oynadığı maçı 3-1 kazanarak önemli bir 3 puanı daha hanesine yazdırmayı başardı.

eli 1

Tes-İş Sendikası karşısında Özgür Akalın, Metin Açıkgöz ve Faruk Adlığ’ın attığı gollerle galip gelen ELİ (1), ikinci maçlar sonunda 6 puan ve averajla aynı puana sahip Yeni Anadolu Madencilik önünde, Nakliyecilerin ise ardından ikinci sıraya yerleşti. Kaleci Yasin Uzun yaptığı kritik kurtarışlarla, Mehmet Bayri‘de asistleriyle göze batan oyuncular oldu.

MERT İSKENDEROĞLU

”Kritik mücadelede 3 puan aldığımız için mutluyuz.”

ELİ (1) teknik sorumlusu Mert İskenderoğlu, Tes-İş Sendikası karşısında aldıkları galibiyetin ardından maça iyi başladıklarını, bunu da maç sonuna yaydıklarını söyledi.  Skor bulup 2-0 öne geçtikten sonra gol pozisyonlarında ekstra pas vererek farkın açılmasını sağlayamadıklarını söyleyen İskenderoğlu, ”Yediğimiz golden sonra rakibimiz daha fazla üzerimize gelmeye başladı. Ama tekrar oyunu kontrol almayı başardık. Yeni bir takımız, oynadıkça daha iyi olacağımızı düşünüyorum. Rakibimizi centilmence mücadelesinden ötürü kutluyorum.”dedi.



TES İŞ SENDİKA

Tes-İş’e bir galibiyet yetecek.

Tes-İş Sendikası, ELİ (1) mağlubiyeti ile üç maçta üç puanla sınırda yer aldı. Taci Çetinkaya idaresindeki ekip, en kötü senaryo da;  son iki maçı olan Yeni Anadolu ve İlçe Tarım maçlarından alacağı bir galibiyet onları bir üst tura çıkarmaya yetecek. Ayrıca unutmadan Cihan Tuncay‘ın sırtı kaleye dönük attığı gol görülmeye değerdi.

SAHA:Teiaş
HAKEM:G.Özkan Hafızoğlu
ELİ (1):Yasin-Yusuf-Çetin-Tarkan-Halil-Erhan-Metin-Özgür-Bayri
YEDEKLER:Onur, Semih, Faruk, Gürkan, Bülent, Azmi, Tugay
TEKNİK SORUMLU:Mert İskenderoğlu

TES-İŞ:Mesut-Taci-Burak-Osman-G.Yirmibaş-Cihan-Semih-G.Güner-Ataberk
YEDEKLER:Gökan, Ogün, Turhan, Birol, Recep, Turgay, Kazım, İbrahim, Zafer
TEKNİK SORUMLU:Zafer Erkan
KIRMIZI KART:Yok
GOLLER: Özgür Akalın, Metin Açıkgöz, Faruk Adlığ (ELİ 1), Cihan Tuncay (Tes-İş)

İki takımın oynadığı maçlar

Nitromak 0-1 Tes-İş Sendikası
Nakliyeciler 7-1 Tes-İş
İlçe Tarım 0-13  Eli ( 1 )

İki takımın bir sonraki maçları

24.05.2022 Salı 18:30 Eli ( 1 ) Nitromak Linyit
02.06.2022 Perş.17:00 Yeni Anadolu-Tes-İş Linyit

Karşılaşamaya ait görseller ”SOMADASPOR” Facebook sayfamıza yüklenecektir.

21 Mayıs Cumartesi Maç Programı

Saat 15:30 İmbat Ege Devlet Hastanesi Teiaş
Saat 17:00 Yargı Gücü-Huzurevi Teiaş
Saat 18:30 Soma Belediye-Müftülük Teiaş

Somadaspor olarak, bugünün özelinde; biz sporseverlere futbol ziyafeti sunan Ticaret Odası, İmbat Madencilik, ELİ (1) ve Tes-İş Sendika takımlarını kutluyor, başarılar diliyoruz..

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

1 YORUM

  1. Avatar

    Öncelikle ticaret odasını arkadaşlarımı ve kardeşlerimi tebrik ediyorum. İnanılmaz bir mücadele verdiler ve hırsla oynadılar. Oğulcan kardeşimi normalde hücumcu bilirdiniz dimi evet bugün 2 muhteşem gol attı ve 2 tane de kendi kalesinden çizgiden top çıkardı. İsmail kardeşim 3 tane çok akıllı ve muazzam gol attı alper sahada basmadık yer bırakmadı ki o attığı goldeki azmi ve gücü beni inanılmaz şaşırttı çünkü sağında yücel abi solunda ilker abi gibi çok profesyonel ve bir o kadar güçlü olan iki defansın arasından nasıl çıktı valla helal olsun kardeşim.Bu sene bu maçın üstüne başka bir maç çıkar mı bilmem ama bu maçı kaçıran gerçekten çok şey kaçırdı.iki takımıda güzel maç için kendi adıma çok teşekkür eder ticaret odasında oynayan arkadaşlarıma ve kardeşlerime başarılar dilerim süperdiniz. bir şeye değinmek istiyorum 47 maçtır yenilmeyen derken yalnış hatırlamıyorsam 2018 deki turnuvada yarı finalde 3-2 imbatı yenmiştik. 2019 da 9 maç, 2020 de 2 maç ve turnuva iptal oldu, 2021 turnuva olmadı, bu senede 1 maç desen toplasan en fazla 12 maçtır 🙂

YORUM YAZIN