Futbol Turnuvasında 1.Hafta Üç Maçla Sona Erdi

Futbol Turnuvasında 1.Hafta Üç Maçla Sona Erdi

Soma Kaymakamlık Futbol Turnuvasında birinci hafta müsabakaları dün (c.tesi) Polis Gücü-Kaymakamlık, Soma Belediyesi-İmbat Egespor ve Milli Eğitim-Eli ( 2 ) karşılaşmalarıyla sona erdi.

Teiaş Eğitim Tesislerinde oynanan ve toplam 12 golün atıldığı karşılaşmalarda Polis Gücü, İmbat Egespor ve Milli Eğitim rakiplerini mağlup etmeyi başardı.

POLİSGÜCÜ KAYMAKAMLIK

Polis Gücü 4-0 Kaymakamlık

Günün ilk karşılaşması beş takımın yer aldığı B-gurubunda Polis Gücü ve Kaymakamlık takımları arasında gerçekleşti. Manisa İl hakemlerimizden Ramazan Azimli’nin yönettiği maçta üç puana uzanan taraf 4-0’lık sonuçla Polis Gücü oldu. Yedi yıl aradan sonra turnuvaya katılan Polis Gücü üç puana Gökhan Uysal, Erhan Kılınç, Tarık Çamal kk ve Uğur Serpen’in attığı gollerle gitti.

POLİS GÜCÜ

2.Maçta rakip İmbat Madencilik

Kaymakamlık galibiyeti ile bir üst tur için büyük avantaj yakalayan Polis Gücü, turnuvadaki ikinci maçını 26.05.2022 Perşembe günü İmbat Madencilik ile Linyit Stadı’nda oynayacak. Müsabakanın başlama saati 17:00

GÖKHAN UYSAL

Gökhan Uysal, ”Sıcak havaya rağmen kazanmasını bildik”

Takım arkadaşlarına karşı saha içerisindeki sevk ve idaresinin yanı sıra oynadığı başarılı futbolunu birde golle süsleyen Polis Gücü takım kaptanı Gökhan Uysal, maç sonrası bloğumuza yaptığı açıklamada ”Sıcak havaya rağmen kazanmasını bildik” dedi.

Uysal, ”Sıcak hava her iki taraf içinde zorlayıcı oldu. Özellikle ilk yarıda hava sıcaklığı ve buna rakibinde direnci eklenince bizi oyunumuza sahaya yansıtmakta zorladı. İkinci yarı ile birlikte istediğimiz baskılı oyunu yansıttık ve sonuca gitmesini bildik. Diğer maçlarımıza odaklandık ve her maç final havasında oyununuzu sahaya yansıtmaya devam edeceğiz. Kaymakamlık takımını da göstermiş oldukları dirençli oyunları için tebrik eder, sonraki maçlarında başarılar dilerim.”diye ekledi.



KAYMAKAMLIK

Kaymakamlık işi zora soktu

Zorlu gurupta yer alan Kaymakamlık, Polis Gücü karşısında Kadir Durhan’ın ön tarafta etkili oynayıp iki topunun direkten dönme şansızlığı yaşadı. Kırmızı-beyazlılar, sahada daha kompak ve daha derli toplu görünen  Polis Gücü mağlubiyeti ile şansını bir hayli zora soktu. Yener Diştaş önderliğindeki ekip ikinci maçını 18.05.2022 Çarşamba günü Teiaş Eğitim Tesislerinde Hak-İş Konfederasyonu ile oynayacak. Karşılaşma 17:00’de başlayacak.

yener diştaş

Diştaş, ”Amacımız Kaymakamlık takımına yakışır bir şekilde turnuvayı tamamlamak”

Kaymakamlık takım sorumlusu ve aynı zamanda orta saha oyuncusu yener Diştaş, karşılaşma sonrasında; ”İki senedir pandemi nedeniyle ara verdiğimiz turnuvamıza kavuştuk çok şükür. Sporun kardeşlik, kaynaşma, centilmenlik ilkesiyle turnuvaya başlamış bulunmaktayız. İlk maçımızı zorunlu nedenlerle 30 derece sıcakta oynamak zorunda kaldık. Amacımız bulunduğumuz zorlu ölüm gurubunda futbolu çirkinleştirmeden Kaymakamlık takımına yakışır bir şekilde turnuvayı tamamlamak. Bu vesileyle turnuvadaki takımlarımıza başarılar diliyorum. Sakatlanan arkadaşlarımıza acil şifalar diliyorum.”dedi

Ramazan Azimli

Polis Gücü 4-0 Kaymakamlık

SAHA:Teiaş
HAKEM:Ramazan Azimli
POLİS GÜCÜ:Erdem-Cem-Mehmet-Nurullah-Ömer-Gökhan-Selçuk-Muhammed-Orhan
YEDEKLER:Ali, Erhan, İsmail, Murat, Bekir, Yakup, Uğur, Abdullah, Ulaş
TEKNİK SORUMLU:Eyüp Şanlı

KAYMAKAMLIK:Ümit-Kadir-Oğuz-Fehmi-Yener-Tarık-Mustafa-Onur-Ramazan
YEDEKLER:M.Kırtay, Seyhan, R.Duran, Serdar
TEKNİK SORUMLU:Fatih Akkaya
KIRMIZI KART:Yok
GOLLER: Gökhan Uysal, Erhan Kılınç, Uğur Serpen, Tarık Çamal kk, (Polis Gücü)
NOT: Karşılaşmaya ait resimler  ”FOTO GALERİ” bölümüne yüklenmiştir.

 

İmbat Egespor 2-1 Soma Belediyesi

Günün ikinci turnuvanın onuncu maçı D-grubunda ilk maçlarına çıkan İmbat Egespor ile Soma Belediyesi arasında gerçekleşti.

Ege Kara

Başlama vuruşunu Ege Kara yaptı

İmbat Egespor’un aslan parçası Ege Kara‘nın başlama vuruşu ile başlayan zorlu mücadeleden gülerek ayrılan taraf 2-1’lik skorla İmbat Egespor oldu. Ahmet Cura’nın iki golle yıldızlaştığı karşılaşmada Soma Belediyespor’un tek golü Mustafa Çamzeybek’in kafasından geldi. Soma Belediyesi direklerini adeta topla döven Caner Şen‘in  ekibi “Bizi izlemeye devam edin” diyerek çok can yakacağa benziyor.



Caner Şen

Caner Şen, ”Seyir açısından zevkli ve çekişmeli bir maç oldu”

Futbol Turnuvası D-Grubu’ndaki ilk maçında Soma Belediyesi’ni 2-1 mağlup eden İmbat Egespor Takımı Teknik Sorumlusu Caner Şen ve iki gol kaydeden Ahmet Cura, karşılaşmayı değerlendirdi.

Bloğumuza yapılan değerlendirmede Teknik Sorumlu Caner Şen, ”Ege’nin başlama vuruşuyla beraber seyircilerin alkışlarıyla oluşan atmosfer turnuvada unutulmayacak an olacak. Maça gelince hakem düdüğüyle beraber baskılı paslı oyun oynadık. Pozisyonlara girdik gole çevirmekte zorlansak da oyun ve skor üstünlüğünü aldık. Turnuvaya iyi oyun ve 3 puanla başlamak bizi hem sevindirdi hem de moralimizi yükseltti. Seyir açısından zevkli ve çekişmeli bir maç oldu.”dedi.

ahmet cura

Cura iyi başladı

İmbat Egespor’un karşılaşmadaki iki golünü kaydeden Ahmet Cura ise, Soma Belediyesi’nin zorlu bir rakip olduğunu, ancak maçın genelinde çok iyi mücadele ettiklerini ifade etti. Cura, attığı goller sonrası çok mutlu olduğunu da belirterek, ”Bugün benim attığım goller tabi ki benim adıma çok sevindirici ancak benim olduğu kadar gollerde takım arkadaşlarımın da büyük katkısı var. Bundan sonra kalan maçlarımızı da en iyi şekilde tamamlayıp hedeflediğimiz yere varmak istiyoruz.”diye konuştu.

İmbat Egespor

Rakip, kendileri gibi ilk maçlarından galibiyetle ayrıldı.

İmbat Egespor’un 2.maçı kendileri gibi ilk maçlarından galibiyetle ayrılan Devlet Hastanesi.. Zorlu karşılaşma 21.05.2022 Cumartesi günü  Teiaş Eğitim Tesislerinde oynanacak. Müsabakanın başlama saati 15:30

SOMA BELEDİYESİ

Rakip, Müftülük

Turnuvaya İmbat Egespor mağlubiyeti ile başlayan Soma Belediyesi guruptaki ikinci maçını 21.05.2022 Cumartesi günü saat 18:30’da Müftülük takımı ile Teiaş Eğitim tesislerinde yapacak

REMZİ PAŞALI

Paşalı, ‘’Beraberlik golünden sonra umutlanmıştık’’

Mustafa Çamzeybek’in güzel kafa golüyle skoru 1-1’e getirdikten sonra toparlandıklarını ifade eden Soma Belediyesi Teknik Sorumlusu Remzi Paşalı, “Attığımız beraberlik golünden sonra toparlanır gibi olduk. Ancak sahada ayağa kalkan bir İmbat Egespor vardı. Bir çok topları direğimizden döndü. Sonuçta mağlup olduk ancak kötü bir takıma mağlup olmadık.’’dedi.

yusuf bulut

 

SAHA:Teiaş
HAKEM:Yusuf Bulut
İMBAT EGESPOR:Aslan-Erhan-Emin-Osman-Mustafa-Özkan-Deniz-Erhan-Ahmet
YEDEKLER:İbrahim, Kağan, Onur, Çağlar
TEKNİK SORUMLU:Caner Şen

SOMA BELEDİYESİ: Sedat-Erol-Durmuş-Özgür-Mustafa-Selim-M.kamil-Oğuz-Ömer
YEDEKLER:Haydar, Necati, Semih, Bülent, Ahmet, Yücel, Hüseyin, Emre, Veli, M.Aydın
TEKNİK SORUMLU:Remzi Paşalı
KIRMIZI KART:Yok
GOLLER: Ahmet Cura 2 (İmbat Egespor), Mustafa Çamzeybek (Soma Bld)
NOT: Karşılaşmaya ait resimler  ”FOTO GALERİ” bölümüne yüklenmiştir.

 

Milli Eğitim 3-2 Eli ( 2 )

Günün ve ilk haftanın son karşılaşması C-grubunda ilk maçına çıkan Milli Eğitim ile ikinci maçını oynayacak Eli ( 2 ) takımları arasında gerçekleşti. Fevzi Keskin’in kırmızı kart görmesiyle zorlu mücadelenin son  40 dakikasını sekiz kişi oynamak zorunda kalan Milli Eğitim, karşılaşmadan 3-2 galip ayrıldı.

Milli Eğitim

Milli Eğitim’e zorlu müsabakada üç puan getiren golleri: Yusuf Mayak, Fevzi Keskin ve Bülent Aktuğ kaydetti. Oyunun son dakikalarını baskılı oynayan ancak istediği ve arzu ettiği beraberlik golünü bir türlü bulamayan ELİ (2)’nin Rafet Kara ve Volkan Akça’nın iki golü beraberlik için yeterli olmadı.

Ahmet İnce

İnce, “Eksik olmamıza rağmen kazanmak güzeldi”

Milli Eğitim Teknik Sorumlusu Ahmet İnce gruptaki ilk maçında ELİ (2)’ye karşı alınan 3-2’lik galibiyeti, “Eksik olmamıza rağmen kazanmak güzeldi” diye değerlendirdi.

Başarılı teknik adam maçın ardından yaptığı açıklamada ”Milli Eğitim takımı olarak uzun bir aradan sonra tekrar turnuvada olmanın heyecanı içinde turnuvaya hazırlandık… Biliyoruz ki turnuvanın ilk maçları zor olur rakip de çok dirençli ve iyi bir takım olunca maç bizim için çok zor olur düşüncesiyle maça başladık. Maçın başında bulduğumuz gollerle zorluğun üstesinden geldiğimizi düşündüğümüz anlarda oyun içinde eksik kalmamız oyun sistemimizi bozdu ama maçın hakimiyetini rakibe vermeyerek oyun üstünlüğümüzü sürdürmeye devam ettik..

Maçın sonlarında yorgunluktan ,saha içi dizilişimizi istediğimiz gibi yapamamızdan ve rakibin maçı çevirebilmek için var güçleriyle üzerimize gelmesinden dolayı maalesef çok kapandık bu da baskının iyice artmasına sebep oldu… Her şeye rağmen maçın sonunu getirebilmek önemliydi ve futbolcu kardeşlerim bunu başardılar… Hepsini tebrik ediyorum.. Turnuvaya galibiyetle başlamak önemliydi umarım sonuna kadar bu şekilde devam edebiliriz… Son olarak rakibimizi de mücadelesinden dolayı tebrik ediyor ve geriye kalan maçlarında başarılar diliyorum… Aynı zamanda bugün rakibimiz olarak sahada görmeyi istediğimiz Atala kardeşimize de geçmiş olsun diyor en kısa zamanda sağlığına kavuşmasını diliyoruz.diye konuştu.

Milli Eğitim-Sgk-Gib

Turnuvaya ELİ 2 galibiyeti ile moralli başlayan Milli Eğitim  ikinci maçını 19.05.2022 Perşembe günü  Sgk-Gib ile Linyit Stadı’nda oynayacak. Maçın başlama saati 17:00

ELİ 2

ELİ (2) işler iyi gitmiyor

Turnuvaya Demirexport mağlubiyetinin yanında takım kaptanları Mustafa Atala’nın talihsiz sakatlığı ile moralsiz başlayan ELİ (2)’de, Milli Eğitim mağlubiyeti ile moraller iyice dip yaptı. Cengiz Türk önderliğindeki ekip üçüncü maçını  24.05.2022 Salı günü saat 17:00’de Huzurevi ile Linyit Stadı’nda yapacak.

CENGİZ TÜRK

Türk, ”Maçın zor geçeceğini biliyorduk”

Gruptaki ikinci maçlarında Milli Eğitim karşısında alınan 3-2’lik mağlubiyetin ardından ELİ (2) teknik sorumlusu Cengiz Türk, özellikle oyunun son bölümünde baskılı olmalarına rağmen beraberlik golünü bulamadıklarını belirterek, ”Milli Eğitim gibi üst düzey bir takıma karşı sahada sergilediğimiz mücadelenin sonucu bu olmamalıydı” dedi.

Türk, ”Milli Eğitim maçına çıkarken müsabakanın zor geçeceğini biliyorduk. Kadro olarak çok iyi oyunculara sahip takıma karşı kontrollü oynamak istedik. Fakat erken yediğimiz iki tane kötü golle biraz oyundan düştük. Akabinde toparlandık. Rakibimizin kırmızı görmesinden sonra oyunun kontrolü bize geçti fakat istediğimiz golleri bulamayınca maalesef maçtan yenik ayrıldık. Mustafa Atala kardeşimiz için oynadık bugün ama sonuç istediğimiz gibi olmadı. Rakibimizi tebrik eder, başarılar dilerim. Önümüzdeki maçlara daha iyi konsantre olup kazanmak için oynayacağız”dedi..

Günsoy Kaya

SAHA:Teiaş
HAKEM:Günsoy Kaya
MİLLİ EĞİTİM:Mehmet-Yusuf-Bülent-Örpen-Mutlu-Fevzi-Ziya-Selçuk-Mahir
YEDEKLER:Sercan, İlker, Murat, Turgay, Caner, Mecnun, Erdal, Refik, Fatih, Metin, Ahmet
TEKNİK SORUMLU:Ahmet İnce

E.L.İ (2):Adem-Volkan-Soner-Ayhan-Rafet-Ozan-Uğur-Sebahattin-Emre
YEDEKLER:İmran, Niyazi, Faruk, Onur
TEKNİK SORUMLU:Cengiz Türk
KIRMIZI KART:Fevzi Keskin (Milli Eğitim)
GOLLER:Yusuf Mayak, Fevzi Keskin, Bülent Aktuğ  (Milli Eğitim), Rafet Kara, Volkan Akça (ELİ 2)

1.Hafta puan durumu, gol krallığı ve detaylar bugün (Pazar) yayınlanacaktır..

NOT: Karşılaşmaya ait resimler  ”FOTO GALERİ” bölümüne yüklenmiştir. Tüm turnuva haberleri için buraya tıklayınız!

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN