Futbol Turnuvasına Katılacak Takımların Dikkatine!

Futbol Turnuvasına Katılacak Takımların Dikkatine!

Mart’ın ilk haftasında başlaması planlanan 26.Soma Kaymakamlık Bahar Futbol Turnuvasına son katılım tarihi 12 Şubat Salı akşamıdır.

SOMADASPOR

Konu ile ilgili açıklama yapan Turnuva Yürütme Sorumlusu Gençlik ve Spor İlçe Müdüresi Dilek Kuruçay, ”Turnuvaya katılacak takımların son başvuru tarihi 12 Şubat 2019 tarihi Salı mesai bitimine kadar Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğüne yapılacaktır. Kura çekimi ise aynı gün saat 17:30’da TEİAŞ Eğitim Merkezi Toplantı Salonunda yapılacaktır.Bu tarihten sonra yapılacak müracaatlar dikkate alınmayacak.”dedi.
Tüm turnuva yazıları için buraya tıklayınız!




Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN