Futbol Turnuvasına Gelenler ve Gidenler

Futbol Turnuvasına Gelenler ve Gidenler

Soma Kaymakamlık Futbol Turnuvasında, geçen sene 23 takımın katılımıyla 4 grupta oynanan karşılaşmalar, bu sezon 20 takımın katılımıyla yine 4 grupta oynanacak.

Futbol Turnuvasının başlamasına sayılı günler kala, turnuvaya yeni gelen ve giden takımlara hep birlikte bir göz atalım..

somadaspor
ARADIĞINIZ HER ŞEY İNCİ TİCARETTE-Duşa Kabin -Banyo Dolapları -Laminant -Banyo Tadilat -Mutfak Tadilat -Kapı -Mobilya Ayak ve Kulp Çeşitleri -Banyo Batarya -Mutfak Batarya -Çeşitli Su Armatürleri ve Mobilya Boyaları 100% Kalite ile İNCİ TİCARETTE SELÇUK BULUT İLETİŞİM TEL:selcuk@inciticaret.net WEB:www.inciticaret.net http://www.xn--hirdavatdnyasi-osb.com/ ADRES:Kurtuluş Mahallesi Fatih Caddesi No:48 Soma / MANİSA

TAKIMLARA BAKTIĞIMIZDA

20 Takımdan 14’ü ; İmbat Madencilik-Devlet Hastanesi-ELİ 1, ELİ 2, Soma Belediyesi, Nakliyeciler, Milli Eğitim, Mevlana Özel Eğitim, Nitromak, Maden-İş, Ticaret Odası,  Huzur Evi, SGK ve Emniyet geçen sezonda bu oluşumun içerisinde yer almıştı..

9 GİTTİ, 6 GELDİ

Geçen sezon turnuvada boy gösteren İmbat Egespor, Hak-İş, Demirexport, Müftülük, Mühendisler Odası, Yargı Gücü, İlçe Tarım, Kaymakamlık ve Yeni Anadolu çeşitli sebeblerden dolayı turnuvaya katılmama kararı aldılar.. ELİ 3, Esnaf Odası, Genç Öğretmenler, Hidro-Gen, Soma Termik  ve Yuta Çalışkan  ise bu sezon diğer takımlar gibi yeşil arenada boy gösterecek..

4 TAKIM ŞAŞIRTTI!

İmbat Egespor, Demirexport, Yeni Anadolu ve Müftülük gibi kaliteli oyuncu grubunu barındıran ve turnuva ile adeta özdeşleşmiş takımların bu oluşumun içerisinde yer almaması  turnuvanın kalitesini bi tık aşağıya çekecektir diye düşünüyorum.

Tüm turnuva yazıları için buraya tıklayınız!..



Etiketler

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN