Futbol Turnuvasına Devam Edilecek Mi?

Futbol Turnuvasına Devam Edilecek Mi?

Soma Kaymakamlık Futbol Turnuvasında 1 Haziran Cumartesi günü Hidrogen ile Eli-1 arasında oynanması gereken ancak 5.dakikada hakeme fiziki müdahale sonucu tamamlanamayan maçtan sonra turnuvanın devam edip etmeyeceği konusu kafalarda soru işaretine neden olmuştu.

Soma Kaymakamımız Fatih Akkaya ve Turnuva yürütme sorumlusu Dilek Mert’in Manisa Hakem ve Gözlemciler derneği ’ne gerçekleştirdikleri görüşmenin ardından maçların tamamlanması yönünde devam kararı geldi.

‘’Sporun asıl amacı dostluktur, kardeşliktir.”

Sevgili teknik sorumlu arkadaşlarım, futbolcu kardeşlerim ve sporseverler, hemen hemen bir çok yazımda üstüne basa basa belirttiğim: ‘’Sporun asıl amacı dostluktur, kardeşliktir. Bizim turnuvamız geleneksel olduğu için istenmeyen hareketlerin devamında gelecek yıllarda dostlukların gelişmesinde acı bir hatıra olarak beyinlerimizde yer edecektir. ‘diye defalarca belirttim.

Bu turnuvayı yaşı veya kriteri tutmayıp ta dört gözle dolmasını bekleyen bir çok kardeşim var. Bir daha olası yaşanacak olumsuz bir gelişemeden sonra belki de yıllarca turnuva oynanmayacak. Ve bu turnuvanın oynanmamasına sebep olacak kişi veya kurumlar da büyük zan altında kalacak.

Sizlerden ricam; kalan maçlarda sonuç ne olursa olsun tıpkı grup maçlarında olduğu gibi; daha renkli ve daha samimi bir havada el ele gönül gönüle bayram havası içinde geçmesini arzu ediyor, tüm sporcu kardeşlerime, değerli yöneticilere ve sporseverlere selam ve sevgilerimi sunuyorum.

Maçları Programı Şöyle:

Yarı Final

🗓️ 5 Haziran 2024 Çarşamba
⌚ 17:00 1.Maç: Nakliyeciler-ELİ 1
⌚ 18:30 2.Maç: M.Eğitim-Yeni And

🗓️ 6 Haziran 2024 Perşembe
⌚ 17:00 3.Maç: Kolin-ELİ 3
⌚ 18:30 4.Maç: Ticaret Od-İmbat

Yarı Final

🗓️ 10 Haziran 2024 Pazartesi
⌚ 17:00 1.Maç galibi-2.Maç galibi
⌚ 18:30 3.Maç galibi-4.Maç galibi

3-4.Lük ve Final

🗓️ 13 Haziran 2024 Perşembe
⌚ 16:30 3.lük 4.cülük maçı
⌚ 18:00 Final maçı

🏆 Tüm turnuva haberleri için buraya tıklayınız!.

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN