Futbol Turnuvası Grup Kuraları Çekildi

Futbol Turnuvası Grup Kuraları Çekildi

Bu yıl 28.incisi düzenlenecek olan ”Bahar Kupası Hasan Namlı Kurumlar Arası Futbol Turnuvası ” grup kuraları TEİAŞ Eğitim Merkezi Tesisleri salonunda çekildi.

23 Takımın yöneticilerinin katılımıyla gerçekleşen grup kura çekimine Gençlik ve Spor İlçe Müdüresi Dilek Mert ‘in yanı sıra Rıfat Kahraman ve Emrah Cantürk önderlik etti.

Kaymakamlık Futbol Turnuvası Grup Kuraları Çekildi

4 Grupta toplam 23 takımın mücadele edeceği karşılaşmalarda, gruplarında ilk dört sırayı alan 16 takım eleme maçları oynamaya hak kazanacak..

En son 2020’de oynanan ancak Corona nedeniyle yarıda kalan turnuvada üçüncü hafta başı itibari ile gruplarında lider olan dört takım; Nakliyeciler, Demir Export, İmbat Madencilik ve Müftülük  seri başı oldu.

Seri başlarının belirlenmesinin ardından çekilen kura sonucu B-Grubu beşli diğer gruplar ise altı takımla mücadele edecek. Gruplar şöyle oluştu:

 

A-GRUBU

1-Nakliyeciler
2-Nitromak
3-Yeni Anadolu Madencilik
4-Tes-İş Sendikası
5-İlçe Tarım
6-ELİ (1)

B-GRUBU

1-İmbat Madencilik
2-Polis Gücü
3-Hak-İş
4-Ticaret Odası
5-Kaymakamlık



C-GRUBU

1-Demirexport
2-Yargı Gücü
3-Milli Eğitim
4-SGK-GİB
5-Huzurevi
6-ELİ (2)

D-GRUBU

1-Müftülük
2-Devlet Hastanesi Sağlıkspor
3-Mühendisler Odası
4-Soma Belediyesi
5-Mevlana Özel Eğt.Meb
6-İmbat Ege

Not:Turnuva ile ilgili fikstür ve geniş detayları ilerleyen zamanda sizlerle buradan paylaşacağız..

GÖRSEL ve HABER

Değerli arkadaşlar, her sene olduğu gibi bu senede turnuva boyunca sizlere gerek görsel açıdan gerekse de oynadığınız maçlardan bilgilendirme adına paylaşımlarda bulunacağız..
Bu bağlamda; takımlardan bir seferliğe mahsus 200 TL ”görsel ve haber” ücreti toplanacaktır. İştirak eden  takımların haber ve görsellerini sizlerle paylaşacağız..

Arkadaşlar, görsel ve haber ücreti ödeme zorunluluğu yok. Ancak; daha önceki senelerde olduğu gibi bu sene de katkı sağlamayan takımların haber ve görselleri yayımlanmayacaktır.

Bu yüzden şimdiden belirtelim, ”Bizim resimler neden yok? bizim haberler neden yayınlan mıyor?” gibi sitemler lütfen olmasın. Her sezon olduğu gibi bu sezonda HER ŞEY SİZİN İÇİN..

Konu ile ilgili Tel: WhatsApp 0532-5838194  Mail:cevsam@gmail.com Instagram cevsam Facebook somadaspor adreslerimden bana ulaşabilirsiniz.. (Cevdet Yıldırım)

Tüm turnuva yazıları için buraya tıklayınız!..

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN