Futbol Turnuvası Eşleşmeler, Gol Krallığı ve Detaylar

Futbol Turnuvası Eşleşmeler, Gol Krallığı ve Detaylar

4 Grupta toplam 20 takımın mücadele ettiği 29.Soma Kaymakamlığı Bahar Kupası Bora Bilgener Futbol Turnuvasında, dün oynanan iki maçın ardından grup karşılaşmaları sona erdi.

40 maçta; 71 sarı, 10 kırmızı kart ve toplam 215 golün atıldığı grup karşılaşmalarında, ilk 16’ya giren takımlarda belli oldu..

4 Mayıs’ta Huzurevi-Mevlana Özel Eğitim Okulu ve Nakliyeciler-ELİ-2 maçlarıyla başlayan ve 1 Haziran’da Devlet Hastanesi-Eli 3 ve Soma Belediyesi-Maden-İş maçlarıyla son bulan grup karşılaşmalarında, rakiplerine üstünlük sağlayan 16 takım, eşleşmeler ve gol krallığı şöyle oluştu:

A-GRUBU:

1.İmbat Madencilik
2.Nakliyeciler Koop.
3.Eli-2
4.Kolin Madencilik

B-GRUBU

1.Maden-İş
2.Eli-1
3.Hidro-Gen
4.Soma Belediyesi

C-GRUBU

1.Milli Eğitim
2.Devlet Hastanesi
3.Emniyet
4.Genç Öğretmenler



D-GRUBU

1.Ticaret Odası
2.Mevlana Özel Eğitim Meb
3. Huzurevi
4.Nitromak

VEDA EDEN TAKIMLAR

Karşılaşmalar sonunda eleme turuna kalamayan ve turnuvaya veda eden takımlar:

 

A-Grubunda: Esnaf Odası
B-Grubunda: Soma Termik
C-grubunda: Eli-3
D-Grubunda: Yuta Çalışkan

Güncel puan durumlarını görmek için buraya tıklayınız!

EŞLEŞMELER ve MAÇ TARİHLERİ

05.06.2023 17:00 Milli Eğitim Nitromak
05.06.2023 18:30 Nakliyeciler-Hidro- Gen

08.06.2023 17:00 Maden İş-Genç Öğretmenler
08.06.2023 18:30 Mevlana Özel Eğitim Eli-2

09.06.2023 17:00 İmbat Maden-Soma Belediyesi
09.06.2023 18:30 Eli-1 Emniyet

10.06.2023 17:00 Ticaret Odası Kolin
10.06.2023 18:30 Devlet Hastanesi-Huzurevi

NOT:Eleme, Çeyrek, Yarı Final, 3-4’lük ve Final maçlarında eşitlik bozulmaz ise 10’ar dakikalık uzatma, yine bozulmaz ise seri penaltı atışlarına gidilecek.

ÇEYREK FİNAL:

Eleme maçlarının hemen ardından çeyrek finale kalan takım eşleşmeleri torba kurası ile belirlenecek..

GOL KRALLIĞI

Gol krallığı listemizin tepesinde 8’er golle Milli Eğitim’den Salih Marangoz ve Mevlana Özel Eğitim Okulundan Yusuf Karayegen yer aldı.
Marangoz ve Karayegen’i 6 golle Devlet Hastanesinden Oğuz Akyüz, Huzurevinden Durmuş Ateş, Emniyetten Emrullah Elbir ve Nitromak’tan Süleyman Aktuğ, 5 golle İmbat Madencilik’ten Oğuzhan Karslı, Mutlu Günaydın, Maden İş’ten Ayhan Arıcan, Ticaret Odasından Alper Özsoy ve Genç Öğretmenlerden Salih Alkoç takip etti

CEVDET YILDIRIM SOMADASPOR

KİMİ ÜZÜLECEK, KİMİ SEVİNECEK!

Evet sevgili teknik sorumlu arkadaşlarım, futbolcu kardeşlerim ve sporseverler! ”Turnuva başlasa da özlemimizi gidersek” dedik 5.haftayla beraber 40 maçı geride bıraktık. Telafisi olmayan eleme maçları 5 Haziran Pazartesi gününden itibaren başlıyor.. Bu eleme maçlarında bir takımımız sevinirken diğer takımımız üzülecek.. Her turnuvada olduğu gibi bu turnuvanın finallerinde de altını çizerek vurgulamak zorundayım. ”Spor toplumsal kaynaşma aracıdır, ayrıştırma aracı değil!” Sporun asıl amacı ”Dostluk ve Kardeşliktir”



Her ne kadar 70 dakikalık süre içerisinde maçın atmosferi ile bazı istenmeyen hareketler olsa da bunların maç bitimi ile sona erdiğini gayet iyi biliyoruz. Bizim turnuvamız geleneksel olduğu için istenmeyen hareketlerin devamında gelecek yıllarda dostlukların gelişmesinde acı bir hatıra olarak beyinlerimizde yer edeceği için hiç bir arkadaşımın böyle bir tevazü ile boyun eğeceğini düşünmüyorum. Bu bağlamda da 70 dakika ve ya uzatmalarda sevinen ve üzülen takım arkadaşlarım dünyanın sonu değil. Eleme maçlarıyla başlayacak zorlu 70 dakikaları; bir birimizi kırmadan, yenilenin yeneni tebrik ettiği dostlukların baki kalacağı daha samimi bir havada el ele gönül gönül-e bayram havası içinde geçmesini arzu ediyor, tüm sporcu kardeşlerimize, değerli yöneticilerimize başarılar diliyorum.. Cevdet Yıldırım

Tüm turnuva yazıları için şuraya tıklayınız!.

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN