Futbol Turnuva Şampiyonu İmbat Maden Oldu

Futbol Turnuva Şampiyonu İmbat Maden Oldu

Finalde Maden-İş’i normal süresi 0-0 sona eren maçın uzatma bölümünde Emre ve Cura’nın golleriyle 2-1 mağlup eden İmbat Madencilik, turnuva şampiyonu oldu.

4 Mayıs’ta 20 takımın katılımıyla başlayan ve yaklaşık 50 gün süren 29’uncu Soma Kaymakamlığı Bahar Kupası Bora Bilgener Kurumlar Arası  Futbol  Turnuvasında heyecan Teiaş Eğitim Tesislerinde oynanan final maçıyla sona erdi.

İMBAT MADEN

Mutlu Sona Ulaşan Takım İmbat Madencilik Oldu.

Teiaş Eğitim Tesislerinde oynanan ve yaklaşık 2 bin kişiye yakın taraftarın seyrettiği final maçında Maden-İş takımını  normal süresi 0-0 biten ve uzatma bölümünde Bayram Dağaşan’ın ayağından yediği gole Emre Ocak ve Ahmet Cura ile cevap verip 2-1 mağlup eden İmbat Madencilik, ”29.Soma Kaymakamlık Futbol Turnuva” şampiyonu oldu..

Protokol

Maçlara ilgi bir hayli fazla idi

Turnuvanın 3-4’lük ve final müsabakasını; Kaymakamımız Fatih Akkaya, Belediye Başkan Vekili Abdullah Ekşi, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Fatih Vidinel, İlçe Emniyet Müdürü Umut Er, Soma Gençlik ve Spor İlçe Müdüresi Dilek Mert, ELİ Müessesi Müd. İşletme Müdür Yardımcısı Mahmut Özdilli, ELİ Müessesi Müd. İdari ve Sosyal Şube Müdürü Tarkan Bayram, ELİ Müessesi Müd.Personel Şube Müdürü Önder Özensoy, Soma Meslek Yüksek Okulu Müdürü Ayla Tekin,



Soma Meslek Yüksek Okulu Müdür Yardımcısı Fırat Tekin, Teiaş Eğitim Tesisleri Müdür Yardımcısı Arzu Hülya Davutlu, Teiaş Eğitim Tesisleri Müdür Yardımcısı Ayhan Çavuş, İlçe Yazı İşler Müdürü Yener Diştaş, Maden-İş Sendika Başkanı Ali Uzun, Maden-İş Sendika Teşkilat Sekreteri Aydın Parlak, Manisa İl Hakem Kurulu Yöneticisi Yasin Saygılı ve yaklaşık 2500 kişiye yakın futbolseverde izledi.

Final maçını Ali Tuncer yönetti.

Turnuvanın final maçını Bölgesel Amatör Lig hakemi Ali Tuncer yönetti. Turncer’in yardımcılıklarını Doğukan Nasırlı ve Kerem Tovka yaptı. Karşılaşmanın dördüncü hakemi Safe Sabancı, Saha Komiseri de Tevfik Elmas oldu.

Başlama vuruşunu Akkaya ve Uludağ yaptı

Maçın başlama vuruşunu Kaymakamlık Futbol turnuvasının geçmişten günümüze kadar büyük emekleri olan Aydın Uludağ ve Kaymakmamımız Fatih Akkaya yaptı. Kalabalık seyirci topluluğu altında oynanan maçın normal süresinde İmbat Madencilik, kaleci Mehmet Bilal’i ve direkleri, Maden-İş’de Erol Çetin’i geçemedi ve normal süre 0-0 sonuçlandı.

Maden-İş kupanın kulbundan tuttu ama!

Maden-İş teknik sorumlusu Cengiz Türk,  sakat ve cezalı oyuncuların çokluğundan dolayı yedek kaleci Volkan Dağaşan’ı forvet olarak sahaya sürdü. Uzatmanın 88.dakikasında Bayram Volkan Dağaşan attığı golle Maden-İş’i İmbat karşısında 1-0 öne geçirerek kupanın kulbundan tuttu.

Uzatmayla beraber kalan dört dakikada büyük takım olma özelliğini spor kamuoyuna bir kez daha gösteren İmbat Madencilik, Bayram Dağaşan’ın golüne 90.dakikada Erdem Ocak ve 90+2’dakikada ise Ahmet Cura ile cevap verdi ve Ali Tuncer’ın bitiş düdüğüyle beraber 29.Soma Kaymakamlık Futbol Turnuva Şampiyonluğunu ilan etti.

Mükemmel mücadele!

Mükemmel mücadele!

Bir tarafta uzatmaya giden Ticaret Odası maçından yorgun çıkan, bunun yanında Mutlu ve Oğuzhan gibi önemli oyuncularından yoksun İmbat Madencilik, diğer tarafta 1 kırmızı kart, dört’te sakat oyuncuların çokluğundan dolayı bir hayli sıkıntılı olan Maden-İş…  Her iki takım adına da olumsuzluklara rağmen olağanüstü bir mücadeleye sahne olan mükemmel bir maç seyrettik.



Bende dahil kimsenin şans tanımadığı; elindeki imkansızlıklara rağmen makro takım yaratma becerisi gösteren Cengiz Türk’ün takımı Maden-İş, yedek kaleci oyuncusu Bayram Dağaşan’ın bitime dört dakika kala attığı golle deyim yerindeyse kupanın kulbundan tutmuştu. Ancak İmbat gerçeği kalan süre dört dakikada olsa da ortaya çıktı. Emre ve Cura’nın golleri onların ne kadar büyük bir takım olduğu gerçeğini bir kez daha gözler önüne serdi. İmbat Madencilik takımını  kutluyorum.

Maden İş

Maden-İş için ne kadar yazsak, ne kadar çizsek az kalır, helal olsun. Sınırlı oyuncu kadrosuyla güçlü rakipleri karşısında son derece iyi mücadele ettiler, iyi savunma yapıp rakip kalede tehlikeli de oldular ve de 1-0 öne geçtiler.. Özellikle kaleci Mehmet Bilal’in sakat koluyla sergilediği olağanüstü performans taraflı-tarafsız izleyenlerden büyük alkış aldı, tebrik etmek lazım.

Kırk yaş üstü futbolcular

Bir parantezde bu beş oyuncuya açmak lazım

İlker Çakır, Yücel Durali, Can Açıkgöz, Eser Kasal ve Kadir Durhan.. Bu saydığım isimler 40 yaş ve üzeri oyuncular… Bu tür yaştaki bir çok insanımız spor yapmaktan kaçınıp ”yaşasın tembellik” derken, onlar kendilerinden yaşca çok kücük oyuncuların arasından takımları şampiyon yapmanın hazını yaşadılar. Üstelik yanılmıyorsam İlker Çakır, Yücel Durali ve Can Açıkgöz üst üste 7. kez kupa kaldırarak futbol turnuva tarihine geçtiler. Bravo gençler,tebrik ediyorum.

CANER ŞEN

Caner Şen: ”Son düdük çalmadan ve İmbat son sözü söylemeden bu maç bitmezdi”

Kazanılan bir final maçından sonra futbol çok fazla konuşulmaz ama bugünkü maç konuşulmaya değer bence. Maçtan önce genel kanı İmbat madenciliğin rahat bir galibiyet alacağı yöndeydi. Ancak maç sahada kazanılıyor. Karşımızda inanılmaz mücadele eden bir takım ve aldığı ödülü sonuna kadar hakeden bir kaleci vardı. Golü bulamadıkça rakibimizin direnci daha da arttı.Yakaladığımız sayısız fırsatı gole çeviremedik. Rakipte kontralarla girdiği pozisyonları gole çeviremedi ve maç uzatmalara gitti. Uzatmalarda, Bayram kardeşimin golü bizde soğuk duş etkisi yarattı. Son düdük çalmadan ve İmbat son sözü söylemeden bu maç bitemezdi ve bitmedi de. Bulduğumuz iki golle gelenek bozulmadı ve kupayı kazandık. Maden iş takımı finallere hakederek geldiğini kanıtladı. Finale yakışır bir mücadele yaptı kendilerini gönülden tebrik ediyorum.
Bu sene özelinde ;
Kalecilerimiz Erol ve Kadir’e , takımın kaptanları ve ağabeyleri olan İlker, Yücel ve Can’a, bitmeyen enerjileri ile mücadele eden Ercan, Erdem, Emreye, maestrolar Eser ve Aksoy’a, sakatlığından dolayı bu sene çok göremediğimiz Oğuzhan’a, forma şansı bulduklarında attıkları gollerle bizi sevince boğan Mutlu Tolga ve Cura’ya, çok fazla forma şansı bulamasalarda kalpleri sahada oynayan oyuncularla atan Kağan, Kara ve Deniz’e teşekkürlerimizi sunuyorum.



Bize bu fırsat ve imkanları tanıyan başta İmbat Madencilik yönetimine, takımın tepeden tırnağa her türlü sorunu ile ilgilenen, maçı yaşayan, büyük bir futbol sever sevgili başkanım Faik Toprak’a , bu büyük yıldızları yöneten kendisinden de futbol adına çok şey öğrendiğim Yusuf hocama, kaleci antrenörümüz Arslan’a, bizi hiç bir maçta yanlız bırakmayan Kamil’e teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Bu organizasyonu düzenleyen başta sayın kaymakamımız ve Dilek hanım olmak üzere turnuva yönetiminde emeği geçen herkese, turnuvanın emekçilerinden ve olmazsa olmazlarından Cevdet hocama, olumlu eleştirileri ile turnuvaya değer katan yorumcularımıza, olmazsa olmazımız seyircilerimize sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz..
Kavgasız, centilmenliğin ön planda olduğu, rekabet gücü yüksek takımlarla dolu nice güzel turnuvalara”

CENGİZ TÜRK

Cengiz Türk: ”Finale kalmanın mutluluğunu, Finali kılpayı kaçırmanın üzüntüsünü aynı anda yaşadık!”

”Bir güzel finalin daha sonuna geldik.Turnuvaya katılan tüm takımları tebrik ederim. Maden-İş takımı olarak sakatlıklardan çok sıkıntı yaşayarak finale kadar gelebilme başarısı gösteren tüm oyuncularımı canı gönülden kutluyor, hepsini yürekten öpüyorum. Mutevazi olan kadromuzla güzel işler yaptığımızı düşünüyorum.

İmbat Madencilik gibi finallere oynamaya alışkın olan çok iyi oyunculardan kurulu bir takıma karşı üst düzey mücadele göstermeye çalıştık. Ve bunu başardığımızıda düşünüyorum. Skor ne olursa olsun hiç bir zaman oyunu çirkinleştirmemeye çalıştık,sadece elimizden gelen mücadeleyi sonuna kadar vermeye çalıştık. Finale kalmanın mutluluğunu, finali kılpayı kaçırmanın üzüntüsünü aynı anda yaşadık. Bizi buralara getiren tüm oyuncularıma,bize desteğini esirgemeyen herkese sonsuz teşekkürler.



İmbat takımını mücadelelerinden dolayı kutlar,turnuvanın şampiyonu olmasından dolayı da tebrik ederim. Hepsi çok değerli, karakterli iyi oyuncular.Yusuf hocamı, Faik abimi, Caner abimi tebrik ederim.Turnuvada emeği geçen herkese başta Dilek hanım olmak üzere sonsuz teşekkürler.Maden-İş takımı olarak turnuva boyunca hatamız, kusurumuz olduysa affola. Bunu söylemeden noktalamıyaym bize dışardan gelip takımın yıllardır içindeymiş gibi olan Mehmet Bilal, Osman Gündüz, Mustafa Şarlayan, Bayram Dağaşan, Aytuğ Çelik kardeşlerime iyiki varsınız diyor, teşekkür ediyorum.”

SAHA:Teiaş
HAKEM:Ali  Tuncer-Doğukan Nasırlı-Kerem Tovka (4.Hakem Sefa Sabancı)
İMBAT MADEN:Erol-Can-Ercan-Yücel-Erdem-Murat-Emre-İlker-Eser
YEDEKLER: Kadir, Tolga, Deniz, Kağan, Ahmet, Oğuzhan, Mustafa
ANTRENÖR:Yusuf İpek

MADEN-İŞ:Mehmet-Soner-Metin-Aytuğ-Mustafa-Sebahattin-Onur-İmranVolkan
YEDEKLER:Bayram, İbrahim
ANTRENÖR:Cengiz Türk
KIRMIZI KART:Yok
GOLLER:dk.88 Bayram Volkan Dağaşan (Maden-İş), dk.88 Emre Ocak, dk.90+2 Ahmet Cura (İmbat Maden)

3’lük Kupası Ticaret Odası’nın Oldu

Kupanın 3-4’lük maçında Ticaret Odası ile Mevlana Özel Eğitim Okulu karşı karşıya geldi. Mehmet Güvendiren önderliğinde Mevlana Özel Eğitim takımını: Alper Özgün (4), Yusuf Akkoç, İsmail Kavruk, Olcay kk ve Furkan Arslancan’ın attığı gollerle 8-2 mağlup eden Ticaret Odası turnuva üçüncüsü oldu. Maçta Mevlana Özel Eğitim Okulu adına golleri ise Gökhan Elmalı ve Emrah Kalkan kaydetti. Alper Özgün bir birinden güzel attığı dört golle maçın adamı olurken, toplamda attığı 15 golle gol kralı oldu ve Eser Kasal ile beraber turnuvanın en değerli oyuncusu seçildi. Kutluyorum..

SAHA:Teiaş
HAKEM:Sefa Sabancı-Doğukan Nasırlı-Adem Sevcan
TİCARET ODASI:Kamil-Emrah-Ramazan-Muammer-Mesut-Furkan-Yusuf-İsmail-Alper
YEDEKLER:Gürkan, Onur, Hasan, Rafet, Ozan
ANTRENÖR:Mehmet Güvendiren

MEVLANA ÖZEL EĞİTİM MEB:G.Yağcı-Emrah-G.Elmalı-Yusuf-Serhat-Recep-Tolga-Olcay-Cumhur
YEDEKLER: Engin, Ömer
ANTRENÖR:Özgür Barış
KIRMIZI KART:Yok
GOLLER:dk.19′ 21′ 30′ 56′ Alper Özgün, dk.35 Yusuf Akkoç, dk.40 İsmail Kavruk, dk.55 Olcay kk, dk.60 Furkan Arslancan (Ticaret Odası),dk.44 Gökhan Elmalı, dk.69 Emrah Kalkan (Mevlana Özel Eğitim Okulu)

Kupa, Madalya ve Plaket Takdimi

20 takım arasında ilk dörde giren takımlara, centilmen takıma , gol kralına, en iyi kaleci ve en değerli oyuncu ödülü için plaket, madalya ve kupa takdimi; Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın ardından yapıldı.

Ali Tuncer'e Plaket

Ali Tuncer’e Plaket

Final maçını yöneten Manisa İl hakemimiz Ali Tuncer‘e plaketini Soma Kaymakamı Fatih Akkaya verdi.

1.İmbat Madencilik

1.İmbat Madencilik

29.Soma Kaymakamlık Futbol Turnuva Şampiyonuna İmbat Madencilik oldu. Şampiyon İmbat Madencilik’e kupasını, Soma Kaymakamı Fatih Akkaya verdi.

Maden İş Sendikası

2.Maden-İş

Bayram Dağaşan’ın golüyle öne geçmesine rağmen rakibine 2-1 mağlup olan ve turnuvayı ikinci sırada tamamlayan Maden-İş‘e ikincilik kupasını, Soma Belediye Başkan Vekili Abdullah Ekşi verdi.

Ticaret Odası

3.Ticaret Odası

Mevlana Özel Eğitim Okulunu farklı mağlup eden Ticaret Odası‘na üçüncülük kupasını; Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Fatih Vidinel verdi. Kendilerini kutluyoruz..

Mevlana Özel Eğitim Okulu

4.Mevlana Özel Eğitim Okulu

3-4’lük maçında güçlü rakibine mağlup olan Mevlana Özel Eğitim Okulu turnuvayı dördüncü sırada tamamladı. Mevlanaya 4.lük kupasını; Soma Meslek Yüksek Okulu Müdürü Ayla Tekin verdi.

En Değerli Oyuncular

En Değerli Oyuncular

Takımlarına sağladığı pozitif katkının yanında, attığı ve attırdığı gollerle ön plana çıkan Ticaret Odasından Alper Özgün ve İmbat Madencilikten Eser Kasal turnuvanın ”en değerli oyuncuları” seçildi. İki başarılı oyuncuya ödülünü turnuvamızda bir çok maçlara çıkan; 12 Nisan 2021 tarihinde akşam saatlerinde evinde geçirdiği kalp krizi nedeniyle 45 yaşında hayata gözlerini yuman Bora Bilgener‘in Babası ve oğlu  verdi.

Alper Özgün

Gol Kralı

Takımı üçüncü, kendisi hem ”en değerli oyuncu” hemde ”gol kralı” Bu isim Ticaret Odası’nın başarılı forveti Alper Özgün. Alper Özgün’e gol krallığı kupasını; Soma Gençlik ve Spor İlçe Müdüresi Dilek Mert verdi.

En Değerli Kaleci

En Değerli Kaleci

Takımının final oynamasında büyük katkısı olan Maden-İş takımından Mehmet Bilal, turnuvanın en değerli kalecisi seçildi. Mehmet Bilal’e ”en değerli kaleci” ödülünü Maden-İş Sendikası Başkanı Ali Uzun verdi.

Centilmen Takım

Centilmen Takım

Turnuvanın en centilmen takımı, en az kart gören Ege Linyitleri takımlarından Eli-2 oldu. Eli-2 takım sorumlusu  ELİ Müessesi Müd. İşletme Müdür Yardımcısı Mahmut Özdilli‘ye kupayı: Soma Meslek Yüksek Okulu Müdür Yardımcısı Fırat Tekin verdi.

Yasin Saygılı

Hakem Hocalarımız

Turnuva başından beri Manisa’nın değerli hakemlerini şampiyonamıza yönlendiren Manisa Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemciler Derneği, İl Hakem Kurulu Yöneticisi Yasin Saygılı‘ya katkılarından dolayı plaketi; Soma Kaymakamı Fatih Akkaya verdi.

Katkılarından Dolayı

Katkılarından Dolayı

Turnuvaya katkı sağlayan Soma Belediye Başkan Vekili Abdullah Ekşi‘ye plaketini Soma Kaymakamı Fatih Akkaya verdi.

Medigün Hastanesi

Medigün Hastanesi

Turnuva boyuncu oyun alanında Ambulans ve sporcu sağlığı ile yakından ilgilenen Özel Medigün Hastanesi‘ne teşekkür plaketini Teiaş Eğitim Tesisleri Müdür Yardımcısı Arzu Hülya Davutlu verdi.

Teiaş Eğitim Tesisleri

Teiaş Eğitim Tesisleri

Her yıl olduğu gibi bu yılda turnuvanın yürümesi adına bizlere kapılarını sonuna kadar açan Teiaş Eğitim Merkezi İşletme Müdürü Ufuk Erdem‘e plaketi Soma Kaymakamı Fatih Akkaya verdi.

Cevdet Yıldırım

Klasik Vedamız!

Öncelikle 29.Soma Kaymakamlık Futbol Turnuvasında şampiyon olan İmbat Madenciliği, turnuvayı 2.sırada tamamlayan Maden-İş’i, 3.olan Ticaret Odası’nı dördüncü Mevlana Özel Eğitim Okulunu ve ”Turnuva Enleri”ne giren takım ve oyuncuları kutluyorum

Her turnuvada olduğu gibi bu turnuvada da bir tane şampiyon olacaktı. Oda; grup, eleme, çeyrek ve yarı finalde olduğu gibi finalde de Maden-İş’e kaybetmeyen İmbat Madencilik bu anlamlı kupayı 7. kez müzesine götürmenin onurunu ve gururunu yaşadı. Tekrardan kendilerini kutluyorum. Ayrıca; turnuvaya iştirak eden tüm kurum ve kuruluşların yanı sıra emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.

Dilek Mert

Bir teşekkürde..

Soma’da göreve başladığı andan itibaren  spor’un her dalıyla yakından ilgilenen, bu turnuvayı da alnının akıyla tamamlayan Gençlik ve Spor İlçe Müdürü aynı zamanda turnuva yürütme başkanı Dilek Mert ve ekibi;  Serdar Açıkgöz, Rıfat Kahraman, Hakan İşbilen, Kaan Aydın, Hakkı Aksu, Ahmet Hamdi Yıldırım, Mitat Atar, Hüseyin İnal, Emin Dağdelen ve saha komseri Tevfik Elmas’a teşekkür ederiz.

Turnuva boyunca somadaspor com sitemize sağladıkları katkılarından dolayı; Çetin ilgör‘e, Mahallenin Delisi Laz İbo‘ya reklam vererek katkı sağlayan İnci Ticaret, Kaynak Halı Yıkama, Battalzade Çiğ Köfte, Sütçüoğlu Spot Mağazası ve Soma Doğalgaz Mühendislik’e teşekkür ediyorum. Kalın sağlıcakla… Cevdet yıldırım

Not:Güneşin altında iki maçın haber ve görselleri için kafa yormamın ardından; saat 23:00’da başladığımız haber ve görsel düzenleme saat 04:25 sularında sona erdi. Bu anlamda yazılarda eksik-gedik-atladığımız-unuttuğumuz olabilir affınıza.. Haber paylaşacaklar sizin işiniz çok kolay, siz benim kadar kafa patlatmayacaksınız!  CTRL-C CTRL-V bu kadar basit (emeğe saygı lütfen!)

# Karşılaşmalara ait 334 adet fotoyu görmek için buraya tıklayınız!

# Tüm turnuva yazıları okumak için şuraya tıklayınız!.

somadaspor
ARADIĞINIZ HER ŞEY İNCİ TİCARETTE-Duşa Kabin -Banyo Dolapları -Laminant -Banyo Tadilat -Mutfak Tadilat -Kapı -Mobilya Ayak ve Kulp Çeşitleri -Banyo Batarya -Mutfak Batarya -Çeşitli Su Armatürleri ve Mobilya Boyaları 100% Kalite ile İNCİ TİCARETTE SELÇUK BULUT İLETİŞİM TEL:selcuk@inciticaret.net WEB:www.inciticaret.net http://www.xn--hirdavatdnyasi-osb.com/ ADRES:Kurtuluş Mahallesi Fatih Caddesi No:48 Soma / MANİSA

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

3 YORUM

  1. Avatar

    Futbolda bir tabir vardır.maç oynanmadan kaznılmaz,bol gol lü geçeceği düşünülen maç seyir zevki yüksek, kalecinin devleştiği yürekleri ağıza getiren bir şölene dönüştü hele ki son dakikalar futbol ve final adını zirveye taşıdı,gönül isterdi ki bu sene şampiyon değişssin maalesef olmadı.emeği geçen herkese taraftar olarak teşekkür ediyorum.Kocaman bir alkış da takımı Süper motive eden cengiz hocaya ve varını yoğunu ortaya koyan maden iş oyuncularına.

  2. Avatar
    Can Açıkkgöz

    sadece isimizi yaparak sahada savasarak mucadele ederek grup olarak tek Yurek olup gosderis yapmadan sadece sahada Kazanmak parolamiz buydu Mutlu sonada ulastik Cok sukur kolay olmadi .bu guzel turnuvada ilker cakir yucel durali ve Ben ust uste 7 sampiyonlugumuzu yasarak turnuva tarihine gectk buda bizim icin ayri bir gurur oldu basda yonetimimize hocamizi ve futbolcu kardeslerime sahaya gelip Bize destekleyen taraftarlarimiza Cok tesekkur ediyorum futbol sahada guzel arkadasca guzel
    Sampiyon İmbat 🏆🧿
    Bir parantezde Cevdet hocama futbolculugun kadar bu isdede Cok basarilisin emegine saglik hocam

  3. Avatar
    Mehmet Bilal

    Süper final oldu başta Cevdet Yıldırım hocama ve emeği geçen herkese çok çok teşekkür ederim. Bütün herkesin zevksiz final olur dediği maçı zevkli seyir zevki yüksek bir hale getiren Cengiz Türk ve madeniş takım arkadaşlarıma çok teşekkür ederim

YORUM YAZIN