Futbol Dünyası Onları Konuşuyor

Futbol Dünyası Onları Konuşuyor

Ligin dördüncü haftasında 2. Lig Kırmızı grup takımı Pazar Spor ile anlaşan Teknik Direktör Cafer Aydın, Antrenör Oktay Çabuk ve Kaleci Antrenörü Mevlüt Sarıçam imkansızı başardı.

Futbol dünyası onları konuşuyor. Sıfır puan eksi dokuz averaj ile ligin sonuncusu durumunda aldıkları takımı bu hafta kazandıkları maç ile 32 puana ulaştırarak Pazar Sporu ligde 5. sıraya yükselterek Play-Off sıralamasına girmeyi başardı.



Pazar günü sahalarında ilk devrenin son maçı Pendik spor ile maça çıkacak olan Rize ekibi sahadan 3 puanla ayrılması dahilinde ligin ilk yarısını 4. sırada tamamlayarak rüya gibi bir başarı hikayesini yaşamış olacaklar.

OKTAY ÇABUK PAZARSPOR

Gerçek Başarı İmkansızı Başarmaktır

Somalı Antrenör Oktay Çabuk; ”Pazar spordan teklif aldığım da futbol camiasındaki dostlarım sakın gitme kesin küme düşecekler demişlerdi. Ben ise gerçek başarının imkansız denileni başarmak olduğunu söylemiştim. Son sıradan ligin zirvesine doğru yapılan bu yolculuk gerçekten çok keyifliydi. Pazar günü maçımızı kazanıp ligi 4. sırada bitirmeyi çok istiyoruz” dedi.

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN