Fikstürü Bakıp Gelmeyen Bin Pişman

Fikstürü Bakıp Gelmeyen Bin Pişman

Beyler sakın ola bu maç zevksiz olur gitmeyelim demeyin.. İnanılmaz maçlar çıkıyo..

İlk maç Kaymakamlık Hak iş arasında oynandı. Maça çok hızlı başlayan sanılanın aksine kaymakamlık oldu.. Berkez şut denemeleri zamanında veremediği paslar derken çok pozisyon harcadılar.. bu sıralarda kalelerinde pozisyon verse de Ümit kalesinde ilk maçın aksine sağlam durdu.. Önce Oğuz la 1-0 ı yakalayan Kaymakamlık akabinde defans arkasına atılan top da kaptan Kadirle skor tableasını 2 – 0.. hemen iki dakika sonrasında 3 e bir pozisyonda çok net iki doğru hamle yapan hak iş in başarılı stoper Onur bi anlamda takımını ayakta tuttu..

Tam ilk yarı böle bitecek derken hak işin yıldız oyuncularından Ertuğ sanılanın aksine bencillik yapmadı ve güzel pasında 2 1 buldular.. ikinci yarı başlarken sakatlığından dolayı sadece saha da yürüyebilen Melih çok şık vurdu çataldan golü buldu. 2 2 gardı düşen ve yorulan Kaymakamlık daha sonra berkezle oğuzla denesede yasin kalede çok güven verdi ve kazanan hak iş oldu.

Kaymakamlık 2. maçından da güzel oyununa rağmen puan çıkartamazken hak iş 3 puanla tanışmış oldu.. Ve bunu güzel bi geri dönüşe imza atarak yaptı. Kırılma anı maç 2 sıfırken 3 e 1 pozisyonda onurun yapdığı kritik hamlelerin yanı sıra 2 1 iken yasinin çıkardığı şuttu bence.. tebrikler beyler başarılar hepinizie.. şimdide sölemek istiyorum..
HAK İŞ POLİS GÜCÜ MAÇI asla kaçmaz. mutlaka izleyin..

HOHOHO NE MAÇTI BEEEE..

Mevlana Mühendisler maçı asla kaçırılmayacak bi maçdı..
Rüzgara soğuk havaya rağmen maçı sonuna kadar beklemeye çalışdık çünkü gidemedik.. maç bi o kale bi bu kalede; orta sahalar kopdu iki takımda 4 defans 4 forvete döndü. Mühendisler atıyo tam sevinecek Mevlana atıyo.. Mevlana oldu bu iş derken Mühendislik bi daha atıyo. acayip bi maçdı. bu iki takımda yeni olduğu için abilerimizi kardeşlerimizi tam isim olarak tanıyamadığım için kusura bakmayın mühendislerde ki 45 numara takımı adına çok şık goller atarken.. Mevlana 66 numarayla direndi forvet oyuncularıylada skora gitti bu zevkli maç 4 3 mevlana takımının galibiyeti ile sonuçlandı.. mevlana takımı ilk puanlarını alırken bu güzel oyununa karşılık bulamayan özellikle son bölümlerde yorulduğu için oyundan biraz düşen mühendisler birliği henüz puanla tanışamadı.. bu zevkli bi o kadar çekişmeli maç için hepinize teşekkür ediyor ayağınıza sağlık diyorum.. tebrikler ve alkışlar sizin beyler.. HAFTANIN en güzel maçının en büyük adayı bu maçdı tebrikler.Mahallenin Delisi Laz İbo

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN