Fikstür Çekildi, Soma Masterler İlk Maçını Evinde Oynayacak.

Fikstür Çekildi, Soma Masterler İlk Maçını Evinde Oynayacak.

Ege Bölgesi Masterler Ligi (EMF) 2018-19 futbol sezonu fikstürü çekildi.

Sezona, “Emf Ligi Dostluk Sezonu” isminin verildiği ve ismine yaraşır bir atmosferin hâkim olduğu fikstür çekimi toplantısına , EMF üyesi 31 derneğin başkanları ve yöneticileri katıldı.

HABER:SOMADASPOR.COM

3 grupta deplasmanlı lig usûlü ile oynanacak lig maratonunda, gruplarında ilk 5 sırayı alacak takımlar ve de ligin en centilmen takımı ilk 16 mücadelesine katılmaya hak kazanacak.

SOMA MASTERLER B-GRUBUNDA
Dikili Masterler, Balçova Masterler, Ayyıldız Masterler, Bayraklı Masterler, Bostanlı Masterler, Saruhanlı Masterler, Gaziemir Masterler, Seferihisar Masterler ve KSK 1912 Çarşı Masterler ile B-grubunda zirve savaşı verecek olan Soma Masterler, 13 Ekimde start alacak ligde, ilk maçını Soma’da Gazi Emir Masterler ile oynayacak..

SOMA MASTERLERİN DE YER ALDIĞI B-GRUBU FİKSTÜRÜ ŞÖYLE:




13-14 Ekim Soma Master-Gaziemir Master
20-21 Ekim Ay Yıldız Master-Soma Master
3-4 Kasım Soma Master-Seferihisar Master
17-18 Kasım Balçova Master-Soma Master
24-25 Kasım Soma Master-KSK Çarşı Master
1-2 Aralık Dikili Master-Soma Master
15-16 Aralık Bayraklı Master-Soma Master
22-23 Aralık Soma Master-Saruhanlı Master
29-30 Aralık Bostanlı Master-Soma Master

2.DEVRE

12-13 Ocak Gaziemir Master-Soma Master
19-20 Ocak Soma Master-Ay Yıldız Master
26-27 Ocak Seferihisar Master-Soma Master
9-10 Şubat Soma Master-Balçova Master
16-17 Şubat KSK Çarşı Master-Soma Master
23-24 Şubat Soma Master-Dikili Master
9-10 Mart Soma Master-Bayraklı Master
16-17 Mart Saruhanlı Master-Soma Master
23-24 Mart Soma Master-Bostanlı Master




EMF BAŞKANI HALDUN DOKEL’İN YENİ SEZONA İLİŞKİN AÇIKLAMASI
“Çok Değerli Ege Mastetler Federasyonumuzun katılımcıları, dernekleri ve birlik beraberliğimizde bizlerin yanında olup bizlere destek olan çok kıymetli Diğer Federasyon başkan ve yöneticilerimiz… Rıdvan Şirvani, Rıza Orhanlı, Muzaffer Yıldırım, Veli Yıldırım, Ismail Işıksoy…
30 Nisan 2018 seçim gününden bu yana, sizlerle birlikte olduğumuz süre zarfında Yönetim kurulumuza karşı gösterdiğiniz iyi niyetinize, samimiyetinize ve inancınıza layık olabilmek adına büyük gayretler içinde olduğumuzu bilmenizi istiyorum. Bu 5 aylık süre içinde öncelikle Federasyonumuzu yeni bir oluşum içine çekmek ve bu oluşumda eksik gördüğümüz yanlarımızı tamamlamak ve daha ileriye gitmek için büyük gayret içersindeyiz. İstişare içinde olduğumuz diğer bölge federasyon başkan ve temsilcilerimizle zor bir süreç olduğunu bildiğimiz Konfederasyon kurulması adına büyük adımlar attık ve kısa süre zarfinda bu bilgiyi de siz değerli EMF ailesiyle paylaşacağız. Zaman içinde yapmiş oldugumuz dernek ziyaretleri, açılışlar, kısa turnuvalara iştirak edip davet aldığımız yerlere de katılarak derneklerimize destek olmaya gayret gösterdi. Türkiye Masterler Şampiyonası Antakya seyahati, arada kura çekimi ve en son olarak Bandırma seyahatinden de anlaşılan şu ki; EMF ailemiz bir yürek olmuş ve bu oluşuma sahip çıkmış… Gerek saha içi gerekse saha dışındaki davranış samimiyet ve iyi niyet, bizim bu sene adını verdiğimız DOSTLUK SEZONU’nda çizeceğimiz yol güzergahımızı belirlemiş görünüyor… Başta siz başkanlarıma ve sonrasında tüm sporcu kardeşlerimize, arkadaşlarımıza, abilerimize; sevgi ve saygılarımı sunuyorum…
İYİ Kİ VARSINIZ! “
(Haldun Dokel -EMF BAŞKANI)



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN