Fethiyespor Önünde Galibiyeti Kaçırdık!

Fethiyespor Önünde Galibiyeti Kaçırdık!

Hafta içi oynanan maçta Erzincan yenilgisi sonucunda Fethiye maçı hem rakibin durumu hem bizim iki hafta üst üstte yenilgi almamak hem play off iddiamız oluşu itibari ile zor maç

DOĞAN GÜLŞEN

Onun için bugün Fethiyespor karşısında içerde oluşumuz itibari ile oyun bakımından olsun galibiyet bakımından olsun iyi olmamız gerekiyor. Hemde dalgalı oluşumuz konusundan en azından içerde kazanmamız gereken maçlardan.

Orta saha Ozi-Kamil önlerinde Kenan-Mücahit solda Arda önde gol beklentimiz olarak sahada bulunuyorduk. Genel anlamda ilk yarıda oyun anlamında olgunlaştırmada sıkıntımız vardı. Pas trafiği, ön taraf kopuktu. Yakınlık ve Ardanın duvar oluşu ile indirmesi yakınlık bakımından sıkıntılarımız ama kanatları kullandığımıź bazı bölümler etkili işler çıktı bunun neticesi oyunu tam yıktık diyemeyiz .

Yediğimiz gol bizim için tanıdık bir isimden geldi. Kimsenin beklemediği bir anda sol ön taraftan Ali Mert’in attığı şut, kalecide beklemiyordu ama hatalı yemiş oldu golü 1.0 geriye düştük. Şok etkisi yaptı çünkü içeri giderken yemiş olduk golü!

İkinci yarı gerçek kimliğimizle ile oyuna başladık. Önde baskı ve Mücahit-Kenan ikilisinin ceza sahası önündeki birbiri ile oynaması golü getirdi. Soma sporun bu iki oyuncusu oyun aklı ve birbirlerine daha yakın olurlarsa Soma spor daha etkili oluyor, bugünde hem golde hem diğer ataklarla da etkili oluşumuz Mücahit ve Kenan la oldu.

1.1 den sonra oyun tamamen bizim ikinci golü ne zaman buluruz görüntüsü içinde etkili hücumlarımızla geçti. İkinci golü bulamamamız tamamen futbol şanssızlığı diyebiliriz, çok kaçtı.

70 ten sonra oyuncu değişimleri bireysel katkı önde forvet anlamında Arda yerine Ahmet Kamil yerine Erdemin girişi zaten etkili hücumların daha diri olmasını sağladı hatta Ahmet’le bir duran topumuz direkten çıktı.

Sonuçta iyi oyun oynasak ta bitiricilik anlamında isteğimiz vuruşları yapamadık. Galibiyet golü gelmedi ama oyun anlamında ikinci yarı galibiyeti hak edecek oyun oynadık.

Sonuçta play off şansımız devam ediyor. Böyle genç kadro ile bulunduğumuz puan durumu çok çok iyi tecrübe bakımından oyuncularımız çok çalışıp olgunluk anlamında oyunun gücünün gelişiminin sürdüğü bir Soma spor görüyoruz yani bu anlamda çok başarılı bir takım şu anda bulunduğu durum itibari ile. Sağlıcakla kalın Doğan Gülşen

Bizi aşağıdaki 👇 sosyal medya adreslerimizden de takip edebilirsiniz!

Doğan Gülşen

Antrenör, Spor Yazarı

YORUM YAZIN