Fethiyespor-Nazilli Bld.Spor Maçında Soma’lı Hakem

Fethiyespor-Nazilli Bld.Spor Maçında Soma’lı Hakem

Fethiyespor ve Nazilli Bld.Spor arasında oynanacak Ziraat Türkiye Kupası 2.Tur karşılaşmasında Soma’lı yardımcı klasman hakem hocamız Oğuz Akyüz görev yapacak..

21 Ekim Çarşamba günü saat 19:00’da Fethiye İlçe Stadyumu’nda oynanacak karşılaşma A-Spor ekranlarından canlı yayımlanacak.

Oğuz Akyüz başarılı hakemliğinin yanında çok da iyi futbolcu.. Kaymakamlık takımıyla oynadığı maçlarda attığı ve attırdığı goller hala hafızalarımızda.(Görselde ayaktakilerden soldan ikinci sırada).

Hocamıza Fethiyespor ve Nazilli Bld.Spor arasında oynanacak karşılaşmada başarılar diliyoruz..



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN