Fenerbahçeli İdris ve Orhan Boş Durmuyor

Fenerbahçeli İdris ve Orhan Boş Durmuyor

Geçen sene Mart ayının ortalarında koronavirüs vakasının görülmesinin ardından birçok spor dalında karşılaşmalar ertelendi ve iptal edildi.

Bu süreçten en çok etkilenenler gelişim dönemindeki genç sporcular oldu. 1 Yıldır takımlarıyla antrenmanlar gerçekleştiremeyen gelişim çağındaki oyuncular verilen uzun süreli arada fiziksel ve psikolojik olarak büyük sıkıntı yaşıyor



İDRİS ERSOY ORHAN ERTAŞ İdris ve Orhan Boş Durmuyor

Fenerbahçe’de, Coronavirüs salgını nedeniyle yaklaşık bir yıldır maça ve antrenmana çıkamayan Soma’lı sporcular İdris Ersoy ve Orhan Ertaş, teknik heyetin verdiği program doğrultusunda bireysel çalışmalarını sürdürüyorlar.. Bireysel yapılan antrenmanlar her ne kadar takımla yapılan antrenmanları tutmasa da vücudu hiç spor yapmayana göre daha hazır olur.. Bu doğrultuda hareket eden İdris ve Orhan haftanın 3 günü TFF Soma Belediye Tesislerinde çalışmalarını sürdürüyorlar..

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN