Favoriler Güle Oynaya

Favoriler Güle Oynaya

Bugün oynanan karşılaşmalarda favoriler güle oynaya kazandi

Günün ilk maçında yeni anadolu yedeklerini de göreyim dediği maçı; turnuvanın mütavazi takımı karşısında farklı kazandı tebrikler.. ilçe tarım takımını da skora bakmaksızın eğlenmeye çalışdıkları için tebrik ve teşekkür ediyorumm..

NİLDERYAAAA

günün ikinci maçında çanakkale geçilmezi ilk 50 dakika iyi yapan kaymakamlık takımı sonlara doğru havlu attı.. yusuf un
harika golüyle başlayan maçda golün santrasında oğuzun kerim vari golüyle kaymakamlık beraberliği yakaladı.

ticaret 2 yi buldu kaymakamlık yine uzaklardan kaleciyi avladı 2 2.. alper nilderya ile skora gitmesini bilen ticaret takımı son 15 dakika da bulduğu gollerle farkı açdı 2 maçını kazanan ticaret odası imbat galibiyetinin tesadüf olmadığını gösterirken, kaymakamlık 3 de sıfır yaparak grupdan çıkma şansını iyice bitirdi..

zorlu grupda kura şansızlığı olan kaymakamlığa mücadeleleri ve centilmenliklerinden dolayı teşekkürlerimi bi borç biliyorum.. ayağınıza sağlık beyler.

maçlardan sonra kulubedeki arkadaşlardan istediğimiz görüntü tam olarak bu ya beyler zor değil YA pisletmeyin yada PİSLİĞİNİZİ Temizlemeden gitmeyin..
tebrikler kadir elinize sağlık
mahallenizin delisi laz ibo

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN