Fatih Sayar’la 4.Kez..

Fatih Sayar’la 4.Kez..

TFF Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 9.Grup 19.hafta maçında Somaspor ile Ayvalıkgücü Belediyespor 18 Şubat Pazar günü Atatürk Stadında karşı karşıya gelecek.

Bu önemli karşılaşmayı İzmir bölgesi hakemlerinden Fatih Sayar yönetecek. Sayar’ın yardımcılıklarını ise; Gökhan Özyurt ve Arda Dengiz yapacak. 4.Hakem olarak ta N.Aykan Ceylan görev alacak.

FATİH SAYAR’LA 4.KEZ..

Karşılaşmanın orta hakemi Fatih Sayar 13 Mart 2017’de Alaşehir Belediyespor‘a deplasmanda 2-1 mağlup olduğumuz karşılaşmada 4.hakem.

15 Ekim 2017’de Yunus Emre Belediyespor ile deplasmanda oynadığımız ve 0-0 kaldığımız karşılaşmada orta hakem.

3 Aralık 2017’de Balya Belediyespor ile Atatürk Stadında oynadığımız karşılaşmada orta hakem olarak görev yaptı.

Fatih Sayar bu hafta sonu Ayvalıkgücü Belediyespor ile Atatürk Stadında oynayacağımız karşılaşmada orta hakem olarak görev yapacak..

Fatih Sayar’la 3 karşılaşmada 1 galibiyet, 1 mağlubiyet ve birde beraberlik almışız.

Etiketler

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN