Faruk Ural’ın Acı Günü!

Faruk Ural’ın Acı Günü!

Bora Master ve Yeni Anadolu Maden Futbol takımı oyuncusu Faruk Ural’ın 17 yaşındaki oğlu Alperen Enes Ural’dan acı haber geldi!

Altı gün önce geçirdiği iş kazası sonrası bir süredir yoğun bakımda olan Alperen Enes Ural‘ın bu sabaha karşı vefat ettiği haberi geldi.

Merhum’un cenazesi 24 Mayıs Cuma günü, Cuma namazına müteakip Turgutalp Merkez Cami’nden kaldırılıp Turgutalp Mezarlığına defnedilecektir.

Faruk Ural’ın oğlu Alperen Enes Ural’ın vefat haberi ailesini olduğu kadar bizleride derinden etkiledi. Alperen Enes Ural’a Allah’tan rahmet; Faruk Ural ve ailesi başta olmak üzere sevenlerine, yakınlarına sabırlar diliyoruz.

NOT: Merhum’un cenazesinin defin işlemi ile ilgili bilgi elimize ulaşır ulaşmaz buradan paylaşacağız.

Faruk Ural İletişim No: 0534 893 6076

somadaspor

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

1 YORUM

  1. Avatar
    Çetin İLGÖR

    Bazı maçlar için zorlu sınav tabirini kullanırız. Galiba halt etmişiz. Zorlu sınavın ne olduğunu bilmiyormuşuz. Yıllarca aynı formayla ter döküğüm Yeni Anadolu’nun beyefendi kişiliği ve mücadelesiyle herkesi kendine hayran bırakan oyuncusu Faruk Ural’ın sınavı sınavların en büyüğüymüş. Kardeşim ALLAH sana ve ailene sabır ve dayanma gücü, can parçana da gani gani rahmet nasip etsin. Başta kendisi ve sevenleri olmak üzere Yeni Anadolu takımının ve tüm turnuvanın başı sağ olsun…

YORUM YAZIN