Famtal, Dartta Hedefleri 12’den Vurdular..

Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Manisa İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün koordinesinde düzenlenen Dart il birinciliği müsabakaları sona erdi.

SOMADASPOR

Genç Kızlar kategorisinde Fatma Aliye Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi hedefleri 12’den vurarak il birincisi oldu.

Manisa’da gerçekleşen müsabakalarda şampiyonluğu elde edebilmek için kızlarda 15 takım kıyasıya mücadele ettiler.

Şampiyonaya; Melten Engin, Gizem Söğüt, Sevdenur Kambur, Yaren Bağır ve Duygu Sazan’dan oluşan sporcu kadrosuyla katılan Fatma Aliye Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Genç Kızlarda Manisa şampiyonu oldu.

Genç Kızlar kategorisinde şampiyon olan Fatma Aliye Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi 23 – 24 Şubat 2018 tarihlerinde Bolu’da yapılacak olan Okul Sporları grup müsabakalarında Manisa İlimizi temsil etmeye hak kazandı.

Fatma Aliye Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Erhan Ertekin, müsabakalarda büyük başarı elde eden sporcuları tebrik etti ve Soma ve Manisa’yı şampiyonalarda temsil edecek olan sporculara başarılar diledi.




Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN