Evliler Kervanına Gökhan Özkan’da Katıldı.

Evliler Kervanına Gökhan Özkan’da Katıldı.

Manisa Bölgesi futbol klasman yardımcı hakemlerimizden ve Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığında çalışmakta olan Gökhan Özkan hocamız, 112 Acil Çağrı Merkezinde çalışan Meltem Karakoç hanımla dünya evine girdi .

SOMADASPOR

Genç çiftin nikahını Yunus Emre Belediye Başkan yardımcısı Dilşat Ulaş kıydı.
Genç çiftlerin nikah şahitliklerini ise; Manisa Bölgesi Fifa Yardımcı Hakemi Manisa TFFHGD Başkanı avukat İbrahim Çağlar Uyarcan, Manisa Büyükşehir Belediye Maski Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Çevik ve eşi Meltem Çevik, Manisa 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürü Ali Dedeler yaptı.

Manisa-Caner Elit Düğün Salonunda gerçekleşen evlilik töreninde genç çifti Manisa futbol ve hakem camiası ile sevenleri yalnız bırakmadı.

Somadaspor olarak Meltem ve Gökhan çiftine ömür boyu mutluluklar diliyoruz.




Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN