Etimesgut Maçımızın Hakemleri Belli Oldu

Etimesgut Maçımızın Hakemleri Belli Oldu

Somaspor’un 35.hafta Atatürk Stadı’nda başkent temsilcilerinden Etimesgut Belediyespor ile oynayacağı maçın hakemleri belli oldu.

17 Nisan Pazar günü saat 15:00’de Soma Atatürk Stadı’nda Somaspor-Etimesgut Belediyespor arasında oynanacak karşılaşmayı Şanlıurfa  Bölgesi Klasman Hakemi Ömer Faruk Gültekin yönetecek.

24 Yaşındaki Gültekin’in yardımcılıklarını Haydar Avcı ve Muhammed Oğuzhan Öztaş üstlenecek. Maçın dördüncü hakemi ise Engin Atmaca..

ÖMER FARUK GÜLTEKİN

Basatemür’u Çok Kızdırmıştı!

Orta hakem Ömer Faruk Gültekin, 3. Lig 3. Grup 2019-2020 futbol sezonu ilk hafta maçında Somaspor’un, deplasmanda Halide Edip Adıvarspor’ı 1-0 geriye düştüğü maçta ikinci yarıdaki coşkulu ve istekli futbolunu Mehmet Uysal ve Erkul Küçük’ün golleriyle 2-1 mağlup ettiği maçta düdük çaldı..(maçın geniş detaylarına buradan bakabilirsiniz) O maçta özellikle ilk yarıdaki yanlı tutumuyla teknik direktörümüz Burhanettin Basatemür’u çok kızdırmıştı.

1 Cezalı 4 Oyuncu Sınırda!

Zorlu maç öncesinde takımımızda bir oyuncu cezalı dört oyuncumuz ise sarı kart sınırında bulunuyor. Dün Bayburt Özel İdarespor maçında sarı kart gören sol kanat savunmacımız Yasin Yıldız, Etimesgut Belediyespor maçında takımını yalnız bırakacak. Siyah-beyazlılarda ayrıca Tunay Meral, Yılmaz Ceylan , Mücahit Aslan ve Osman Hanoğlu sarı kart sınırında bulunan oyuncular. Bu oyuncular sarı kart görmeleri halinde 36.hafta yine evimizde oynayacağımız Ankaraspor maçında cezalı duruma düşecek.

İlk Maçın Kısa Hikayesi

İki takım arasında ligin on altıncı haftasında Sincan 15 Temmuz Milli Birlik Stadı’nda oynanan maçta ev sahibi ekip 17.dakikada Göksu Türkdoğan’ın penaltıdan attığı golle 1-0 öne geçti.
23.dakikada soldan Özcan’ın kullandığı duran topa çok iyi yükselen Yasin Abdioğlu, meşin yuvarlağı kaleci Emre’nin uzanamayacağı yere bıraktı:1-1

Etimesgut Belediyespor, 39.dakikada Maksut Taşkıran’ın attığı golle devreyi 2-1 önde tamamladı.

Somaspor’da son iki haftanın suskun golcüsü Yasin Abdioğlu 68.dakikada bir kez daha sahneye çıktı, kendinin ve Somaspor’un ikinci golünü kaydederek durumu eşitledi:2-2 Kalan dakikalarda gol girişiminde bulunan iki takımda çerçeveyi bulan vuruşlar yapamayınca müsabaka karşılıklı atılan gollerle 2-2 berabere sonuçlandı.(detaylara buradan bakabilirsiniz)

35.Hafta Maçları

(16 Nisan Cumartesi)
İnegölspor-Çorum FK
Hekimoğlu Trabzon-Bodrumspor

(17 Nisan Pazar)
Ankaraspor-Van Spor Fk
Niğde Anadolu Fk-Sarıyer
Sakaryaspor-Turgutluspor
Adıyamanspor-Özel İdarespor
Somaspor Etimesgut Belediyespor
Diyarbekir Spor-Kahramanmaraşspor
Afjet Afyonspor-Sivas Belediye Spor
Ergene Velimeşe Spor-Serik Belediyespor

Bağlantılı Haberler;

Etimesgut Bld.Spor 2-2 Somaspor
Hem Başarılı Hem de Centilmen Bir Takımız
Oyun Olarak Yükselişteyiz
Etimesgut Bld.Spor 2-2 Somaspor
Etimesgut Belediyespor Maç Önü
Etimesgut Bld.Spor Maçımızın Hakemi Belli Oldu
Somaspor 2-1 Etimesgut Bld.Spor

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN