Esentepe Master 1-4 Linyit Master

Esentepe Master 1-4 Linyit Master

Ege Masterler Federasyonu  Ligi 3.haftasında İzmir deplasmanında Esentepe Masterler ile karşılaşan Linyit Masterler, mücadeleden 4-1 galip ayrıldı.

23 Ekim Pazar Saat 18:30’da Narlıdere Ali Altuner Tesislerinde oynanan maçta sahaya: M.Bilal-Ayhan-Cesur-Fatih-Murat -Ali-Mehmet K.Faruk-Kenan-Özkan ve Mahir on biri ile çıkan Linyit Masterler sonuca; Mahir Arslan (2), Faruk Ural ve Özkan Öztürk’ün attığı gollerle gitti

3 Maçta altı puana ulaşan Linyit Master ligde üçüncü sıraya yükseldi. 3 Puanda kalan Esentepe Masterler ise sekizinci sıraya geriledi.

Haftayı 4-1’lik Esentepe Master galibiyeti ile kapatan Linyit Master, 4.hafta 9 puanla grubun zirvesinde yer alan lider Lebedos Masterler ile evinde karşı karşıya gelecek.

Tüm Master haberlerini okumak için buraya tıklayınız!

Bunlarda İlginizi Çekebilir

Bandırma GB 2-1 Linyit Master
Linyit Master 6-2 Bostanlı Master

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN