Esenler Erokspor Maçının Hazırlıkları Başladı

Esenler Erokspor Maçının Hazırlıkları Başladı

Misli.com 3.Lig 3.Grup 1.haftasında 20 Eylül Pazar günü deplasmanda Esenler Erokspor’a konuk olacak Somaspor, hazırlıklarına başladı..

Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, TFF Soma Belediyesi Tesisleri‘nde teknik direktör Burhanettin Basatemür idaresinde gerçekleştirilen antrenmanın denge, kuvvet ve kondisyon çalışmalarıyla 1 saat 30 dakika sürdüğü belirtildi..

Maç haftasının ilk antrenmanında Esenler Erokspor maçına odaklandıklarını belirten teknik direktör Burhanettin Basatemür, rakiplerinin son üç sezondur play-off oynayan ve grubumuzun iddialı takımlarından birisi olduğunu belirterek, ”Biz rakiplerden ziyade kendimize bakıyoruz. Önemli olan bizim neler yapacağımız. Büyük hayallerimiz ve hedeflerimiz var. Biz biliyoruz ki buralara ulaşmak ilk adımla başlıyor, o yüzden bütün dikkatimiz ve amacımız Esenler Erok spor maçı olacak, inşallah kazanarak başlarız.”dedi.


2 Oyuncumuzun Sakatlıkları Sürüyor

Basatemür, takımda Abdülkadir Çelik ve Abdullah Kasap‘ın hafif sakatlıklarının sürdüğünü belirterek ”Hafif sakatlıkları süren Abdülkadir ve Abdullah’ın maç gününe kadar hazır duruma geleceğini umuyoruz.” dedi.
Somaspor, yarın yapacağı antrenmanla Erokspor hazırlıklarını sürdürecek..

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN