Erteleme Maçlarını Yönetecek Hakemler Açıklandı.

Erteleme Maçlarını Yönetecek Hakemler Açıklandı.

Müthiş bir şampiyonluk mücadelesinin yaşandığı 1.Amatör Küme Akhisar Yaz Grubunda Erteleme maçlarını yönetecek hakemler açıklandı.

Manisa Hakem ve Gözlemciler Derneği, 16 Temmuz Pazar günü saat 18:00’da Gölmarmara Spor-Karaelmas Spor ve Selçikli Spor-Turgutalp Spor arasında oynanacak erteleme müsabakaları yönetecek hakemleri belirledi.

Manisa Hakem ve Gözlemciler Derneği’nin belirlediği hakem hocalarımız şöyle:

Kerim Uzun
Kerim Uzun

Gölmarmara Spor-Karaelmas Spor: Kerim Uzun-Tahir Saraç-Arda Yazgan (Gözlemci U.Yakup Olgar)

H.Furkan Acar

Selçikli Spor -Turgutalp Spor:H.Furkan Acar-Kerem Aydın-Efe Aksu (Gözlemci Nurettin Alnar)

MANİSA HAKEM VE GÖZLEMCİLER DERNEĞİ

7 Maç Ceza, 30 Gük Hak Mahrumiyeti!

Öte yandan Manisa ASKF Disiplin Kurulu geçen hafta Karaelmas Spor-Akhisargücü maçının bitiminde yaşanan gerginlikten dolayı Akhisargücü’nden Göksel Damyan 2 maç.
Karaelmas Spor’dan ise Tugay Analı 3 maç, Emre Gürkal 4 maç ve yönetici Levent Analı’ya ise 30 gün hak mahrumiyeti cezası verdi.
Verilen cezalara göre Emre Gürkal ve Tugay Analı Gölmarmara Spor maçında forma giyemeyecek.

somadaspor

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN