Erokspor-Somaspor Maçının Hakemleri Belli Oldu

Erokspor-Somaspor Maçının Hakemleri Belli Oldu

Misli com 3.Lig 3.Grup’ta ilk hafta maçlarını yönetecek hakemler belli oldu. Esenler Erokspor ile Somaspor arasında oynanacak karşılaşmayı Samsun bölgesi hakemleri yönetecek.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Merkez Hakem Kurulu’ndan (MHK) yapılan açıklamaya göre; 20 Eylül Pazar günü saat 16.00´da İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadyumu´nda Esenler Erokspor ile Somaspor arasında oynanacak karşılaşmada Samsun Bölgesi Klasman hakemlerinden Gökhan Özbulut düdük çalacak.

Özbulut’un yardımcılıklarını ise yine Samsun bölgesi hakemlerinden Hasan Erdoğan (1. Yardımcı hakem), Aykut Yılmaz (2. Yardımcı hakem) ve Teksen Eker (dördüncü hakem) yapacak. Maçın gözlemciliğini ise Turgay Gökal yapacak.

Hakem triosu ilk defa Somaspor maçında görev alacak.

 

Bağlantılı Haberler;

Esenler Erokspor Maçının Hazırlıkları Başladı
Sezona Esenler Erokspor Maçıyla Başlıyoruz



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN