Erman Güraçar Eski Takımına Karşı

Erman Güraçar Eski Takımına Karşı

Niğde Anadolu FK Teknik Direktörü Erman Güraçar, eski takımı Somaspor’a karşı yarın sahada rakip olarak yer alacak.

TFF 2.Lig Kırmızı Grup ilk haftasında yarın Somaspor ile Niğde Anadolu FK arasında oynanacak olan zorlu müsabakada duygusal anlar yaşanacak.

2015 ve 2017 sezonlarında iki dönem Somaspor‘da teknik adam olarak görev yapan Erman Güraçar, Soma Atatürk Stadı’nda yarın saat 16:30’da başlayacak müsabakada Niğde Anadolu FK Teknik Direktörü olarak Somaspor karşısında sahada galibiyet arayacak.Erman Güraçar Eski Takımı Somaspora Karşı

İlk antrenörlük deneyimine Somaspor’da başlayan Erman Güraçar, Ayvalıkgücü, Halide Edip Adıvarspor ve Kırıkkale Anadolu takımlarını çalıştırdıktan sonra geçen sezonla beraber bu sezonda Niğde Anadolu FK’nın başarısı için çaba sarf edecek..

 

Futbolculuk kariyeri Soma Linyitspor ile parlayan ve başarı öyküsü Milli Takıma kadar uzanan Güraçar sırasıyla: Beşiktaş, Trabzonspor, Bursaspor, Samsunspor, Gaziantepspor, Ankaragücü, Denizlispor, Kocaelispor, Manisaspor ve Bucaspor takımlarının formasını giydi. Yarınki maçta futbolcu ve teknik adam olarak yıllarca hizmet edip efsane olduğu Soma taraftarı önünde mücadele edecek olan deneyimli teknik adam duygusal anlar yaşamasının yanı sıra zorlu maratonda yara almamak için büyük bir taktik savaşı verecek.

 

Bağlantılı Haberler

Erman Güraçar Eski Takımına Karşı
Basatemür Niğde Maçı Öncesi Konuştu
Niğde Anadolu FK Maç Önü
Başkandan Niğde Maçı Öncesi Mesaj
Niğde Anadolu FK Maçımızın Hakemleri Belli Oldu
Niğde Anadolu FK Maçının Hazırlıkları Başladı

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN