Erkul Küçük Ameliyat Oldu

Erkul Küçük Ameliyat Oldu

Somaspor’un sol kanat oyuncusu Erkul Küçük, dizindeki sakatlık nedeniyle ameliyat oldu.

TFF 3.Lig 3.Grup ekiplerinden Somaspor’un bu sezon oynadığı tüm maçlarda başarıyla görev yapan sol kanat oyuncusu Erkul Küçük, 11.hafta Darıca Gençlerbirliği ile oynanan lig maçında sakatlanmıştı.

İmbat Madencilik ve Maden-İş’in çabası ve destekleri ile dün sabah Basmane EMOT Hastenesi’nde, Ortopedi, Travmatoloji ve El Cerrahisi Doç. Dr. Emin BAL tarafından ameliyat edildi.



ERKUL KÜÇÜK AMELİYAT OLDU
Erkul’un sağlık durumunun iyi olduğu bildirilirken, Somaspor genel kaptanı Abdullah Karış ve yönetici Suat Gündoğan, talihsiz oyuncunun 8 hafta İzmir’de Maden-İş Tesislerinde kalacağını ve fizik tedavisine Basmane EMOT Hastenesi’nde, devam edileceğini açıkladılar.

Erkul Küçük’ü ameliyat eden Doç. Dr. Emin BAL, başarılı bir operasyonun gerçekleştiğini, genç oyuncunun 3 ile 5,5 aylık bir sürenin ardından tekrar sahalara dönebileceğini söyledi. Somaspor yönetim kurulu adına Karış ve Gündoğan, Erkul Küçük’ün ameliyatında İmbat Madencilik ve Maden-İş’ede çaba ve destekleri için teşekkür ettiler.


Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN