Erken Çeyrek Final

Erken Çeyrek Final

Turnuvanın iki sağlam ekibi Nakliyeciler ve Ticaret Odası (1)’den takviyeler yapan Ticaret Odası (2) maçı vardı..

Mahallenin Delisi Laz İbo’dan 2.çala kalem…

Erken Çeyrek Final

Ticaret Odasının defansif yönü ağır bastığı gibi Alper, Bülent, Orhan hoca, Kemal, İsrafil le ofans gücü bi tık daha iyi olan Nakliyeciler maçı kıran kıran geçti.
Sayısız fırsatta defans bloğunu bi türlü geçemeyen geçse bile bence geçen senenin en iyi kaleci performansı gösteren Yasin’i aşamadı.. Maç böyle 0 _0 biter mi acaba oyuna sakat da olsa avusturya mı girecek derken; israfil in organize ettiği atak da Gürkan Alpere çıkardığı topu Alper bekletmeden ortaya kesdi o dakikaya kadar belkiden sahanın en iyilerinden olan Kemal Aksoyla golü buldu 1-0.



Yediği gol dakikasından itibaren doldur boşalta geçmesi gereken Ticaret Odası takımı, Semih ide kenara alınca başarılı olamadı.
Sarı lukaku Semih forvetde çok güçlü yapısıyla arkadaşlarına iyi yer açsana Yücel ve Şakir beklediğimiz performansı gösteremedi. İlave olarak Çağlarıda kaleden çok uzakta oynatınca Ticaret Odası yenilmekten kurtulamadı..

Erken çeyrek final tadındaki maç, çok çekişmeli ilk maç olmasına rağmen, çok diri iki takımın mücadelesiydi. İki takımı da gönülden tebrik ediyor başarılar diliyorum..

NOT ; Sefa kardeşimiz Yasin kadar çevik olmasa da Nakliyecilerin yıllardır çekdiği sıkıntıyı gidermiş, süper olmuş oyun okuma ve yer tutma bilgisiyle kaleyi fazlasıyla doldurmuş tebrikler ve alkışlar iki kaleciye de…Mahallenin Delisi LAZ İBO



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN