Erhan Sarıgöl ve Moymulspor!..

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 10.Grupta ilk yarıyı 15 puanla 7.sırada tamamlayan Moymulspor, ikinci yarı hazırlıkları için 3 Ocak’ta Antalya da kampa girecek..

Geçen sene; 21 maçlık maratonun ardından tüm rakiplerini geride bırakarak Kütahya Süper Amatör Ligi şampiyonu olarak Bölgesel Amatör Lige yükselen Moymulspor, ilk yarıyı Bölgesel Amatör Lig tecrübesi olan Tavşanlı Linyitspor’un 3, Dumlupınar Üniversitesinin ise 6 puan üzerinde bitirdi.

ERHAN SARIGÖL, ”EKİP OLARAK BÜTÜNLÜĞÜ YAKALADIK”

İlk defa yarı profosyonel ligde oynamalarına rağmen, pozitif futbollarıyla taraflı-tarafsız izleyenlerin beğenisini kazanan takımın başarılı antrenörü Erhan Sarıgöl, ”ekip olarak bütünlüğü yakaladık” mesajını verdi.

Sarıgöl, ilk yarıyı ve beklentilerini ise şöyle ifade etti:

”Moymulspor olarak sezona başlarken hedefimiz iyi futbol, centilmenlik ve tabi ki ligde tutunmaktı. Geçen sürede iyi futbol oynamayı başardık. Her ne kadar iyi oynasak ta sonuca gitmekte sıkıntımız vardı. Ancak biz Moymulspor olarak bunları aşmayı başaracak karakterli bir takımız. İlk devrenin son 4 maçını da kazanarak bunu başarabileceğimizi ortaya koyduk. Futbolcuların gayreti inanılmazdı, hepsini kutluyorum. ikinci yarı hazırlıkları başladı. Şu ana kadar 3 futbolcu kadromuza ilave ettik. Ayın 3’ünde Antalya kampımız başlıyor. İnşallah bundan sonraki maçlarda iyi oyunumuzu sürdürüp ligde kalma adına elimizden geleni yapmak istiyoruz. Önemli olan inanmak. Başkan, yönetim futbolcu, taraftar bütünlüğünü yakaladık, aile olduk. Bu anlamda başarının gelmesinin kaçınılmaz olduğunu düşünüyorum”dedi. www.somadaspor.com

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN