Enes ve Emre Akhisar 1922’ye Transfer Oldu

Enes ve Emre Akhisar 1922’ye Transfer Oldu

Turgutalpspor’u son maça kadar Süper Lig’in kapısında tutan Enes Bayramlar ve Emre Tutan, burada gösterdikleri başarılı performanslarının ardından Akhisar 1922’ye transfer oldu.

Başarılı iki oyuncu yeni takımları ve kariyerleri hakkında açıklamalarda bulundular.

Enes Bayramlar

”Geçtiğimiz sezon 1. Amatör Küme’de yarışı son raddeye kadar taşımak, hepimiz için büyük bir başarıydı. Her ne kadar sonu istediğimiz gibi bitmese de formayı terleten tüm arkadaşlarımın emeklerine sonuna kadar şahit oldum. Geçtiğimiz sezonun başından sonuna kadar arkamızda duran taraftarlarımız, yöneticilerimiz ve sporcu kardeşlerime çok teşekkür ediyorum.

Şimdi, futbolculuk kariyerimde yeni bir sayfa açmak için Akhisar 1922‘ye transfer oldum. Bu benim için büyük bir fırsat ve yeni bir heyecan kaynağı. Bu kulüp, beni sadece bir oyuncu olarak değil, aynı zamanda bir aile üyesi olarak kabul etti ve ben de bu aileye minnettarım.

Geldiğim günden beri burada muhteşem bir aile ortamı var. Aramızdaki uyumun sahaya yansıyacağından da hiç şüphem yok. Yeni maceramda Akhisar 1922 için elimden gelenin en iyisini yapmak için buradayım. Sizlerin duaları ve desteğiyle, bu yeni dönemde de başarılı olacağımıza inanıyorum.

somadaspor

Kendi kariyerimde geldiğim bu noktada, amatör futbolun ne kadar özel ve tutku dolu bir dünya olduğunu bir kez daha anlıyorum. Her birimiz, sahadaki o heyecanı ve coşkuyu yaşamak için buradayız. Kariyerim boyunca edindiğim tecrübe ve kendime olan inancım, daha yüksek liglerde futbol oynamayı hedeflememi sağladı. Ancak bu sadece benim kişisel bir hedefim değil, aynı zamanda takımımın da başarısı için bir taahhüttür.

Amacımız, birlikte çalışarak, terimizi son damlasına kadar akıtarak ve sahada birbirimize destek olarak, takımımızı daha üst liglere taşımak. Bu, sadece bireysel başarıların ötesinde, gerçek bir takım işidir. İnşallah bu sezon, hep birlikte güzel bir yolculuğa çıkacağımız, başarılarla dolu bir sezon olur. Kendi kariyerimizi yükseltirken, takımımızı da zaferlere taşımayı başaracağımıza inanıyorum. ”

Emre Tutan

”Öncelikle, geçtiğimiz sene son topa kadar götürdüğümüz yarış için rol oynayan herkese teşekkür etmek istiyorum. Bu, sadece benim değil, takımın birlikteliğinin bir sonucuydu. Birlikte çalıştık, birlikte ter döktük fakat sonucu istediğimiz gibi tamamlayamadık.

Turgutalp Spor‘da geçirdiğim zaman, futbol kariyerimde hatırladığım değerli anlardan biri oldu.Buradan da değerli Turgutalp SK yöneticilerime ve büyük Turgutalp taraftarına teşekkür ediyorum bize hep itici güç oldular.

Ancak hayatta bazen yeni fırsatlar karşınıza çıkar, yeni kapılar açılır. Bu nedenle, Akhisar 1922’ye transfer olma fırsatını değerlendirmeye karar verdim. Bu kulüpte geçirdiğim kısa süre, sadece bir futbol takımı değil, aynı zamanda bir aile ortamı hissettirdi ve bende bu aile için saha da terimin son damlasına kadar savaşmak için sabırsızlanıyorum. Burada olduğum için kendimle gurur duyuyorum, hedefimiz olan şampiyonluğa ulaşacağımızı düşünüyorum. Amatör futbol, sporun heyecanını en dibine kadar yaşamak demek. Buradaki herkes çok tutkulu. Hedefim takım arkadaşlarımla birlikte Akhisar 1922 yi üst lige taşımak. İnşallah güzel bir sezon geçirip hedefimize ulaşırız.” şeklinde açıklamalarda bulundular. Bizde Somadaspor olarak her iki futbolcumuza yeni takımlarında başarılar dileriz.

Etiketler

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN