Elmas’tan Furkan ve Çağrı’ya Geçmiş Olsun Ziyareti

Elmas’tan Furkan ve Çağrı’ya Geçmiş Olsun Ziyareti

301 Soma Karaelmas Spor yönetim, teknik ekip ve oyuncuları, burnu kırılan Furkan Korkmaz ve dizi dönen Çağrı Çakmak’a ziyarette bulundu.

Karaelmas Spor yönetim, teknik ekip ve oyuncuları, Manisa 1.Amatör Lig Hüseyin Gazi Kılınç Akhisar Yaz Grubu ikinci hafta maçında 301 Soma Karaelmas Spor ile Süleymanlı Belediye Spor arasında oynanan karşılaşmanın 8.dakikasında aldığı darbe ile burnu kırılan Furkan Korkmaz ve ikili mücadele sonrası dizi dönen Çağrı Çakmak‘a geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Kara Elmas'tan Furkan ve Çağrı'ya Geçmiş Olsun Ziyareti

Evlerinde ve iş yerlerinde gerçekleşen ziyarette Karaelmas Spor Kulüp başkanı Yılmaz Analı, Futbol Şube Sorumlusu Berkay Gül, Yönetici Batıhan Canbaz, İlkay Gül, Teknik Sorumlu Yusuf İpek, Antrenörler Doğan Gülşen ve Arslan Aydoğdu, futbolcular Emrehan Analı ve Berke Cura tedavileri birkaç hafta sürecek  Furkan ve Çağrı’yı teselli edip, şifalar dilediler. Furkan ve Çağrı yapılan bu ziyaretten dolayı duygu dolu anlar yaşadılar.

Bunlarda ilginizi çekebilir

Furkan ve Çağrı’ya Ziyaret
Karaelmas 6-0 Süleymanlı Bld
Karaelmas Spor Transfere Hız Verdi
Soma Karaelmasspor Lige Hazır!
Elmasspor Hazırlık Maçından Galip Ayrıldı
Soma Karaelmasspor 6-3 İmbat Madencilik
Karaelmasspor, Masterleri 7-0 Mağlup Etti
Karaelmasspor’dan 2 Gollü Sezon Açılışı

Bizi Somadaspor Facebook adresimizden de takip edebilirsiniz.

somadaspor

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN