Elmas’ta Tüm Hesaplar 3 Puan Üzerine

Elmas’ta Tüm Hesaplar 3 Puan Üzerine

Soma Karaelmasspor deplasmanda Hamidiye Doğanaltı Eylülspor’a konuk olacak. Pazar günü Akhisar Kovalık Sahasında oynanacak müsabaka saat 15.30’da başlayacak.

Sarı-siyahlı ekip, 26 Mart Pazar günü Akhisar Kovalık sahasında oynayacağı Hamidiye Doğanaltı Eylülspor maçı hazırlıklarını bu akşam yapacağı antrenmanla tamamlayacak. Elmas, deplasmanda oynayacağı müsabakadan 3 puanla ayrılıp, üst sıralardan kopmak istemiyor.

3 EKSİK VAR!

3 EKSİK VAR!

Soma Karaelmas Spor, bu maça 3 eksikle çıkacak. Geçen hafta evlerinde oynadıkları Süleymanlı Belediyespor karşılaşmasında kırmızı kart gören Cengizhan Akbulut, sakatlanan Furkan Korkmaz ve Çağrı Çakmak bu maçın kadrosunda yer almayacak.

KARAELMAS SPOR

Grup’ta geride kalan 2 haftada bir maç eksiği bulunan Karaelmas Spor 3 puanla 5.sırada bulunurken, Hamidiye Doğan Altı Eylülspor‘un oynadığı iki maçta henüz puanı bulunmuyor.

Gölmarmara-Karaelmas Maçına Yağmur Engeli

MAÇIN HAKEMİ İZZET ÖZEREN

Öte yandan Soma 301 Karaelmas Spor’un Hamidiye Doğan Altıeylül Spor ile oynayacağı maçın hakemleri belli oldu. Pazar günü oynanacak müsabakada Manisa İl Hakemi İzzet Özeren düdük çalacak. Özeren’in yardımcılıklarını Baykal Yavuz ve Erolcan Laçin yapacak. Maçın orta hakemi İzzet Özeren, Karaelmasspor’un ligin ilk haftasında Gölmarmaraspor ile Sazoba sahasında oynayacağı maça atanmıştı. Özeren,  maç günü  aralıksız yağan yağmurdan dolayı maçı erteledi.



YUSUF İPEK

YUSUF İPEK, ”İYİ HAZIRLANDIK, BU MAÇTAN 3 PUANLA AYRILMAK İSTİYORUZ”

Akhisar Kovalık Sahasında saat 15:30’da başlayacak karşılaşma öncesi açıklamalarda bulunan Teknik Sorumlu Yusuf İpek,“Bir taraftan sezona 6-0’lık Süleymanlı Belediyespor galibiyetinin verdiği moralle başlarken, diğer tarafta ise Furkan Korkmaz ve Çağrı Çakmak’ın sakatlıkları bizleri bir hayli üzdü. 



Sezonun ilk maçında futbolcularım oldukça stresliydi. Buna rağmen Süleymanlı Belediyespor’u 6-0 yenmeyi başardılar. Bu hafta oynayacağımız Hamidiye Doğan 6 Eylül maçına çok iyi hazırlandık. Bu akşam yapacağımız antrenman sonrası tüm konsantrasyonumuzu deplasmanda oynayacağımız Hamidiye maçına vereceğiz. Dediğim gibi iyi hazırlandık, bu maçtan 3 puanla ayrılmak istiyoruz.” dedi.

3.HAFTA MAÇLARI

Turgutalp-Akhisargücü (C.tesi)

Sazoba-Selçikli (Pazar)
Karabulut-Medar Gb
Hamidiye -Karaelmas
Süleymanlı Bld-Gölmarmara

Bizi Somadaspor Facebook adresimizden de takip edebilirsiniz.

somadaspor

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN