Elmas’ta Motivasyon Yüksek Seviyede

Elmas’ta Motivasyon Yüksek Seviyede

Manisa 1.Amatör Akhisar Grubunda şampiyonluk mücadelesi veren Karaelmas Spor, bugün oynayacağı Selçikli Spor maçına 3 puan parolası ile çıkacak.

Soma Atatürk Stadı’nda oynanacak zorlu maça mutlak galibiyet için odaklanan takımda moral ve motivasyon yüksek seviyede.

Grupta bir maç eksiğiyle 11 puanla beşinci sırada yer alan Karaelmas Spor ile, 14 puanla üçüncü sırada yer alan Selçikli Spor maçında Manisa İl Hakemlerimizden G.Özkan Hafızoğlu, Abdullah Kayıkçı ve Kerem Aydın görev yapacak. Zorlu karşılaşma saat 15:00’da Soma Atatürk Stadı’nda oynanacak.

Kara Elmas'ta Motivasyon Yüksek Seviyede

Kahvaltıda bir araya geldiler

Lig’de bu maçla beraber 7’inci hafta müsabakasına bugün lig üçüncüsü Selçikli Spor takımı ile çıkacak olan Sarı-siyahlılar’a başkan Yılmaz Analı tarafından kahvaltı verildi. Berke Cura’nın da doğum günü kutlandığı kahvaltıda futbolcuların istekli ve arzulu arzulu oluşları gözlerden kaçmadı.

8.Haftanın maçları şöyle:

Sazobaspor-Akhisargücü
Gölmarmaraspor-Medar GB
Karaelmasspor-Selçiklispor
Süleymanlı Bld-Turgutalpspor
Hamidiye Doğan-Karabulutspor

somadaspor
ARADIĞINIZ HER ŞEY İNCİ TİCARETTE-Duşa Kabin -Banyo Dolapları -Laminant -Banyo Tadilat -Mutfak Tadilat -Kapı -Mobilya Ayak ve Kulp Çeşitleri -Banyo Batarya -Mutfak Batarya -Çeşitli Su Armatürleri ve Mobilya Boyaları 100% Kalite ile İNCİ TİCARETTE SELÇUK BULUT İLETİŞİM TEL:selcuk@inciticaret.net WEB:www.inciticaret.net http://www.xn--hirdavatdnyasi-osb.com/ ADRES:Kurtuluş Mahallesi Fatih Caddesi No:48 Soma / MANİSA

 

Etiketler

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN