Elmas, Üretmeye ve Gelişmeye Devam Ediyor

Elmas, Üretmeye ve Gelişmeye Devam Ediyor

Özellikle alt yapılarda üretmeye ve geliştirmeye devam eden Soma 301 Karaelmas Spor bir oyuncusunu daha profesyonel lige gönderdi.

Soma’nın Manisa Amatör Lig’deki temsilcilerinden Karaelmas Spor, üretmeye, yetiştirmeye devam ediyor!
Zorlu şartlar altında olmasına rağmen tüm yaş gruplarına katılan Soma 301 Karaelmas Spor, son yıllarda başarılı çalışmalarla çok sayıda genç yeteneği yetiştirerek adeta futbolcu fabrikasına dönüştü.

Yıllarını Amatör futbola adayan ve bunda da çok büyük başarılar elde eden Levent Analı, A-takımı Batıhan Canbaz ve Berkay Gül’e devrettikten sonra alt yaş gruplarına daha çok zaman ayırmaya başladı.

Karaelmasspor'lu Ali Berke Egeli Somaspor’daAli Berke Egeli Somaspor’da

Kurt hoca, yetiştirdiği birçok genç oyuncuyu profesyonel takımlara göndererek hem Türk futboluna katkı sağlıyor hem de gençlere sahip çıkıyor. İşte bunlardan bir tanesi de çekirdekten yetiştirdiği 15 yaşındaki kalecisi Ali Berke Egeli’yi ilçemizi profosyonel ligde temsil eden Somaspor’a vererek, ”Durmak yok! Gelişmeye ve yetişmeye devam” mesajı verdi.

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN