Elmas, Sazoba Spor’u Konuk Edecek

Elmas, Sazoba Spor’u Konuk Edecek

Manisa 1.Amatör Akhisar Yaz Grubunda geçen haftayı deplasmanda 3-0’lık Hamidiye Doğan galibiyeti kapatan Karaelmas Spor, 4.hafta Sazoba Spor’u konuk edecek.

Karşılaşma 1 Nisan Cumartesi günü Soma Atatürk Stadı’nda saat 15.00’da başlayacak.

Çağrı yok, Furkan belki!

Sarı siyahlı ekipte sakat olan Çağrı Çakmak maç kadrosunda yer almazken, forvet oyuncusu Furkan Korkmaz, burun ameliyatından sonra antrenmanlara başladı.

Furkan’a görev verilirse oynayacak

Ligde ikinci hafta oynanan Süleymanlı Belediyespor maçında yaşadığı şansız sakatlık sonrası başarılı bir operasyon geçiren Furkan, takımla çalışmalara başladı. Furkan Korkmaz antrenmanda özel maske ile yer aldı. Burnu kırıldığı için Hamidiye Doğan Altı Eylülspor maç kadrosunda yer almayan Furkan’a hocası görev vermesi halinde yarın oynanacak Sazoba Spor maçında forma giyebilecek.

Elmas’ta hoca, Sazoba’da 4 oyuncu cezalı!

Geçen hafta Hamidiye Doğan 6 Eylül Spor müsabakasında kırmızı kart gören Antrenör Yusuf İpek‘te saha kenarındaki yerini alamayacak. Konuk Sazoba Spor’da ise kırmızı kart cezalıları Mehmet Emin Çiftçi, Ümit Keleş, Süleyman Kazak ve Fatih Edremit mücadelede forma giyemeyecek.

3.Hafta sonunda bir maçı eksik Karaelmas Spor 6 puanla dördüncü sırada yer alırken, Sazoba Spor’un henüz puanı bulunmuyor.

Kulüp Futbol Şube Sorumlusu Berkay Can Gül ve Medya Sorumlusu Batıhan Canbaz, geride kalan 2 haftayı ve kulübün gidişatı ile ilgili açıklamalarda bulundular. Yapılan açıklamalar şöyle:



Medya Sorumlusu Batıhan Canbaz

Ligimizin 3. haftasında üstüste alınan 2 galibiyet, kulübümüzde mevcutta olan moralimizi daha da üst seviyelere çıkardı. Ertelenen Gölmarmaraspor maçımızı da oynarak fikstürümüzü bir an önce dengelemek ve hanemize puanları eklemek istiyoruz.

Yönetim olarak bu göreve başladığımız da uzun soluklu bir proje ile başladık ve bu yolda planlarımız dogrultusunda ilerliyoruz. Her şeyden önce bu kulüpte bir “kültür” oluşturmak için geldik.Seçtigimiz tüm oyuncuları bu bağlamda inceleyerek seçtik. Teknik kapasitesi çok yüksek oyunculardan kurulu bir takımız, gerek teknik heyetimiz gerek yönetimimiz bu kültürü oturtmak için çok çaba sarf ediyor.Her şeyden önce burada bir aile olduk daha sonra takım olduk. Bu da oynadığımız oyuna,skorlara yansıyor.

Her maç üstüne koya koya yükselen grafiğimizi devam ettireceğimizden eminim. Dediğim gibi bir proje ile başladık ve projemizin ilk bölümü “şampiyon”olmak. Ligin sonunda bunu elde edeceğimiz den şüphemiz yok.Yarın sahamızda Sazobaspor’u konuk edeceğiz, her maçta olduğu gibi bu maçta da 3 puan hedefliyoruz. Oyuncularımıza güvenimiz tam. Sizin vesileniz ile tüm Soma halkını maçımıza davet etmek istiyorum.Uzun vadede Soma’mızı gururlandıran bir takım kurma hayalimize destek olmaları çok önemli. Bu hayalimize destek olan, bu takım kültürünü bizlere aşılayan Başkanımız Sn.Yılmaz Analı‘ya, mükemmel uyum içinde çalışan ve bizi hedefimize ulaştırmakta çok büyük emekler sarfeden teknik ekibimize ve bu forma için ter döken tüm sporcularımıza teşekkürlerimi sunuyor, ligimizdeki tüm takımlara başarılar diliyorum.



Futbol Şube Sorumlusu Berkay Can Gül

Aylardır yaptığımız sıkı antrenmanların meyvelerini toplama vakti geldi ve bunu ilk 2 maçımızı kazanarak almış olduk. Şampiyonluk parolasıyla çıktığımız bu yolda emin adımlarla hedefimize doğru ilerliyoruz. Teknik ekibimizle her şeyi ince eleyip sık dokuyarak takımımızın seviyesini en üstlere çıkarmak için yoğun çaba sarf ediyoruz.

Bu ligin çok üstünde bir takımımız var. Teknik kapasitesi yuksek, her biri birbirinden kaliteli ayaklara sahibiz. Bu kaliteye bir de Yusuf İpek hocamızın futbol bilgisi ve yeteneğini eklenince “şampiyonluğun” elde edilmesi bizim için zor değil.Yani uzun lafın kısası takım içinde her şey planladığımız gibi gidiyor. Yakaladığımız uyum, bulunduğumuz atmosfer sahaya da yansıyor.

Cumartesi günü Sazobaspor ile oynayacağımız maçın hazırlıklarına tüm hızıyla devam ediyoruz. Bu maçta ne istediğini bilen,3 puana hedeflenen, istekli, şampiyonluğa aç bir Karaelmasspor izleyeceksiniz.Tüm yönetimimize,Teknik ekibimize ve tüm futbolcularıma teşekkür ediyor, başarılarımızın devam etmesini diliyorum.

4. Hafta Maçları

Karaelmas-Sazoba
Selçikli-Karabulut
Gölmarmara-Hamidiye
Medar Gb-Turgutalp Spor
Akhisargücü-Süleymanlı Bld

Bunlarda İlginizi Çekebilir

Büyük Hedeflerimiz Var Bizim
Hamidiye Doğan 0-3 Karaelmas Spor
Elmas’tan Furkan ve Çağrı’ya Geçmiş Olsun Ziyareti
Doğan Gülşen, Süleymanlı Maçını Değerlendirdi
Karaelmas Spor 6-0 Süleymanlı Belediye Spor
Karaelmas Spor Transfere Hız Verdi
Soma Karaelmasspor Lige Hazır!
Karaelmasspor Hazırlık Maçından Galip Ayrıldı
Soma Karaelmasspor 6-3 İmbat Madencilik
Karaelmasspor, Masterleri 7-0 Mağlup Etti
Karaelmasspor’dan 2 Gollü Sezon Açılışı
tarafından eklendi

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN