Elmas, Şampiyonluk Kupasının Kulbunu Aslanın Midesinden Aldı!

Elmas, Şampiyonluk Kupasının Kulbunu Aslanın Midesinden Aldı!

Manisa 1.Amatör Akhisar Grubu ekiplerimizden Karaelmas Spor normal sezonun son haftasında lider Akhisargücü ile sahasında oynadığı maçtan 1-1’lik skorla ayrıldı, şampiyonluk erteleme maçına kaldı.

Özkan Ceylan, Sertaç Erşahin ve Ramazan Azimli hakem triosunun yönettiği, iki kırmızı kartın çıktığı birde penaltının kaçtığı maç Soma Atatürk Stadı’nda oynandı.

Şampiyonluk için büyük önem arz eden ve ilk yarısı golsüz geçilen maçın 63.dakikasında Özkan Kalman’ın ceza sahası içerisinde düşürülmesi ile Karaelmas Spor penaltı kazandı. Penaltı için topun başına geçen Emre Gürkal’ın vuruşunda, kaleci Emir Keltakçı gole izin vermedi.

Akhisargücü Şampiyonluk Kupasının Kulbundan Tuttu Ama!.

Galip gelmesi halinde şampiyonluğunu ilan edecek olan Akhisargücü 87.dakikada Eray Açıkgöz’ün attığı mükemmel golle 1-0 öne geçti ve şampiyonluk kupasının kulbunu midesine gönderdi.

Yusufcan, Şampiyonluk Kupasının Kulbunu Adeta Aslanın Boğazından Değil, Midesinden Aldı!

Yediği şok golle 1-0 geriye düşen Karaelmas Spor, 90+2’dakikada Yusufcan Çakmak’ın harika golüyle şampiyonluk kupasının kulbunu adeta aslan’ın boğazından değil midesinden söktü aldı:1-1

İki Kırmızı Kart Çıktı!

Maçın uzatma dakikalarında Karelmas Spor’dan Tugay Analı, Akhisargücü’nden ise Göksel Damyan kırmızı kart gördü.

Akhisargücü’nün Kaderini Gölmarmara ve Selçikli Belirleyecek.

Bu sonuçla 18.hafta sonunda maçlarını 39 puanda tamamlayan Akhisargücü, 37 puanlı iki ekibimiz Karaelmas Spor ve Turgutalp Spor’un erteleme maçlarını kazanması halinde Süper Amatör Lig hevesini önümüzdeki sezona bırakacak.

MANİSA 1 AMATÖR PUAN DURUMUŞampiyonluğu Erteleme veya Ekstra Play-Off Maçları Belirleyecek.

37 Puana sahip iki temsilcimizden Soma 301 Karaelmas Spor, 16 Temmuz Pazar günü Gölmarmaraspor ile, Turgutalp Spor  ise Selçikli Spor’la deplasmanda erteleme maçı oynayacak.  İki ekibimizin oynayacakları erteleme maçlarını kazanmaları halinde puanlar eşit olduğu için ekstra play-off maçı oynanacak. Play-off maçı sonrası ise 2023-2024 sezonunda Manisa Süper Amatör Ligde mücadele edecek takım belli olacak.

somadaspor

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN