Elmas, Pomak, Linyit ve Bora 3 Puan Avında

Elmas, Pomak, Linyit ve Bora 3 Puan Avında

Bu hafta sonu gözler ve kulaklar Manisa 1.Amatör Küme’de şampiyonluk mücadelesi veren Turgutalp Gençlikspor ve 301 Soma Karaelmasspor, Masterler liginde ilçemizi başarıyla temsil eden Bora Master ve Linyit Masterler üzerinde olacak.

TFF’nin aldığı karar doğrultusunda Somaspor, Soma Zaferspor Bayan Futbol Takımı ve Somaspor U19 Akademi takımımızı da ilgilendiren hafta sonu tüm yurtta beklenen elverişsiz hava koşulları ve ulaşımda yaşanması muhtemel sorunlar da dikkate alınarak, 1.Lig, TFF 2.Lig ve TFF 3.Lig müsabakaları 1 hafta kaydırmıştı..

Bu bağlamda sporseverlerin dikkatleri bugün ve yarın oynanacak temsilcilerimizin de yer aldığı Manisa 1.Amatör Lig ve Master maçlarında olacak.

pomaklar akhisardan 3 puanla döndü

Turgutalp Gençlikspor-Süleymanlı Belediyespor

Manisa 1.Amatör Lig (I) Grubunda ilk maçında deplasmanda Akhisar Çağlayanspor‘u 30.dakikada Samet Pamukçu ve 90+2.dakikada Berkay Gül’ün golleriyle 2-1 mağlup ederek iyi bir başlangıç yapan Turgutalp Gençlikspor, üçüncü hafta maçında Süleymanlı Belediyespor’u evinde konuk edecek.

H.Furkan Acar, Ferhat Atıcı ve Mertcan Erol hakem triosunun yöneteceği karşılaşma saat 14:00’de Linyit Stadı’nda oynanacak.

Medar Gençlerbirliği-Soma Karaelmasspor

Turgutalp Gençlikspor ile aynı grupta mücadele eden bir diğer temsilcimiz Soma 301 Karaelmasspor,  deplasmanda Medar Gençlerbirliği’nin misafiri olacak. Sarı-siyahlılar, sezona evinde zorluk derecesi yüksek maçta Bakır Gençlerbirliği beraberliği ile başlamış, ikinci haftayı ise bay geçmişti. Medar Gençlerbirliği ise Süleymanlı Belediyespor’u evinde 1-0, Karabulutspor ile deplasmanda 3-3’lük skorla ayrılmıştı.

Bu zorlu maç yarın Karabulut Sahasında oynanacak. Saat 13:00’de başlayacak karşılaşmayı Abdullah Türkkan, Emirhan Durmaz ve Enes Gürdağlı hakem üçlüsü yönetecek.



İlk maçı Bora Master kazanmıştı

Bora Master-Donanmacı Master

Ege Masterler (EMF) liginde mücadele eden temsilcimiz Bora Master 17.hafa karşılaşmasında evinde İzmir temsilcisi Donanmacı Masteri konuk edecek. 10 Takımlı grupta 23 puanla beşinci sırada yer alan Bora Master, İzmir temsilcisini mağlup edip galibiyet sayısını sekize çıkartmak amacında olacak.

Yarın Linyit Stadı’nda saat 14:00’da oynanacak müsabakayı M.Ali Elver, Melih Mergen ve Kemal Taner Çay hakem üçlüsü yönetecek.

LİNYİT MASTER DİKİLİ 14 EYLÜL MASTER

Milasgücü Master-Soma Linyit Master

Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Federasyonu (TMVFL) Ege Bölgesi Ligi’de 28 puanla en yakın takipçisi Manisa Masterlerin önünde 2 puan farkla zirvede yer alan Soma Linyit Master, 12.hafta deplasmanda Milasgücü Masterlerin konuğu olacak.

Bugün (12 Mart Cumartesi) Milas Şehit Metin Özcan Stadı’nda oynanacak karşılaşmanın başlama saati 16:00. Haftalar önceden play-off oynamayı garantileyen Soma Linyit Masterlerin amacı Milasgücü Masterleri mağlup edip liderlik avantajını son iki haftaya taşımak. Evet zorlu müsabakalarda temsilcilerimize başarılar diliyoruz.. 

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN