Elmas, Medar Yenilgisini Telafi Etmek İstiyor

Elmas, Medar Yenilgisini Telafi Etmek İstiyor

Manisa 1.Amatör Lig Akhisar Grubu takımlarından Karaelmasspor, geçen hafta 3-1’lik Medar GB yenilgisini Çağlayanspor maçı ile telafi etmek İstiyor.

Manisa 1.Amatör Lig Akhisar Gurubunda sezona şampiyonluk hedefi ile başlayarak ilk iki maçından bir puanla ayrılan Karaelmasspor, ligin 4.hafta maçında Cumartesi günü 14.00’de Soma Linyit Stadında Akhisar temsilcisi Çağlayanspor ile karşılaşacak.

Soma 301 Karaelmasspor Teknik Sorumlusu Ramazan Çapar, geçen hafta deplasmanda Medar GB karşısında aldıkları yenilgiyi, Akhisar Çağlayanspor ile yapacakları 4. hafta maçını kazanarak telafi etmek istediklerini söyledi..

19 Mart Cumartesi günü evlerinde oynayacakları maçın hazırlıkları sırasında bloğumuza açıklama yapan Çapar, gruplarında her takımın birbirini yenebileceğini ifade etti.

Çapar, Mutlaka kazanmamız gereken bir maç

Çapar, ”Mutlaka kazanmamız gereken bir maç”

Medar GB karşısında aldıkları 3-1’lik yenilgiyle zirve mücadelesinde avantaj kaybettiklerini, yenilginin ardından da her şeyin göze battığını vurgulayan Çapar, “Mağlup olduğumuz zaman eleştiriler olacak. Saha içerisinde yaptığımız hatalara baktık, ders çıkardık. Sonuçta zorluk derecesi yüksek iki maç oynadık. Bu iki maçta bir beraberlik birde mağlubiyet aldık. Çok fazla kaybedilmiş bir şey yok aslında. Bundan sonraki maçlarda işi daha sıkı tutup, önümüzdeki maçı en az hatayla bitirmek istiyoruz. O yüzden Çağlayanspor maçına en iyi şekilde hazırlanarak iyi bir skorla sahadan ayrılmak istiyoruz. Kaybedilen 3 puanı Çağlayanspor karşısında telafi etmek istiyoruz. Mutlaka kazanmamız gereken bir maç” diye konuştu.

İki olumlu, iki olumsuz gelişme

İki olumlu, iki olumsuz gelişme!

Tugay ve Ahmet tribünde, Havuç ve Alper sahada.. Öte yandan sarı siyahlılar’da Çağlayan maçı öncesinde hem olumlu hem olumsuz yönde gelişme yaşandı. Geçen hafta Medar GB maçında kırmızı kart gören Tugay Analı ve Ahmet Kahraman Çağlayanspor maçında forma giyemeyecekler.

Sarı siyahlılar’da olumlu gelişme ise yeni transferler Kazım Kanbur (havuç) ve Alper Yağcı bu hafta oynanacak karşılaşma da takımdaki yerlerini alacaklar.

Grupta 4.hafta oynanacak karşılaşmaların programı şöyle:

Bakır Gb-Medar Gb 19.03.2022 14:00 Bakır
Karabulut-Turgutalp Gençlik 19.03.2022 14:00 Kovalık
Soma 301 Karaelmas-A.Çağlayan 19.03.2022 14:00 Linyit
Süleymanlı Bay

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN