Elmas, Gördes Maçıyla Ümitlerini Başka Bahara Bıraktı

Elmas, Gördes Maçıyla Ümitlerini Başka Bahara Bıraktı

Manisa Süper Amatör A-Grubunda Gördes Belediyespor‘a sahasında 3-0 mağlup olan Karaelmasspor Bölgesel Amatör Lig ümitlerini başka bahara bıraktı.

Şeref öksüm

Saat 14.00 de Linyit stadında oynanan karşılaşma, hava, saha ve seyirci açısından futbol oynamaya çok elverişli bir hava varken, sıcak hava akımı birden kesilerek Soma Karaelmas Sporcuları bu sıcaklığa dayanamayıp, havayı kar havasına çevirdiler. THE END.

Soma Karaelmasspor

4 Haftadan beri seyrettiğimiz Karaelmas maçında iyi yazabileceğim veya oynayıp şanssızlık diyebileceğim, atak yaptık ama gol atamadık, kaleciyi geçemedik diyeceğim şartların hiç birisi oluşmadı. Maç bitiminden en az beş saat geçmesine rağmen ne yazacağımı, nereden konuya başlayacağımı inanın hiç bilemedim, neresinden baksam muhakkak eksisi var, birazcık pozitif futbol oynamış olsalar da kazanamasalar eyvallah! İnanın bu takımın üstünde kara bulutlar dolaşıyor derim veya Soma Karaelmas takımı orta sahası, kanat hücumları çok iyi, top kaybı yok, pas yüzdeleri çoook çok yerinde ama gol yıllarında kısır döngü yaşıyoruz, cevabında sahada top oynasalar ne giden 3 puana üzülürüm, ne de mağlubiyete üzülürüm. Maşallah hepsi rölantiye almışlar, galip takımın zamana oynadığı gibi topun ne atıldığı yer belli, ne de birbirlerine pas yaptıkları belli.

Burada Gördes takımını kutlamaktan başka bir şey yok, gayet centilmen ve hoş görü ile geldiler, sahada futbolunu oynadılar, ne hakemler, ne rakip futbolcular ile ağız dalaşına girdiler, çok genç olmalarına rağmen, masada bilardo topu oynuyormuş gibi sağ sol direk 3 gol, bizden bu kadar eyvallah dediler ve gittiler.

Soma Karaelmasspor ve Yönetim

Soma 301 Karaelmasspor Kulüp Başkanı Yılmaz Analı ve yönetimini tebrik ediyorum çok yerinde ve centilmence bir davranışla her zamanki gibi Gördes takımına teşekkür ederek, ayaklarınıza sağlık, hayırlı yolculuklar diye uğurladılar.

Maçın ilk yarısı 0-0 bitti, hakem Erol Can 4 dakika uzatma dakikası gösterdi.

2.Yarıya Soma Karaelmas 2 değişiklik yaparak maça başladı. Furkan oyundan çıktı, Emre Gürkal girdi, Fatih çıktı Devran girdi, ilerleyen dakikalarda da Oğulcan’ın yerine İlyas, Barış’ın yerine de Efe Yusuf girdi. Sonuç tabii değişmedi.

Hüseyin Sevinç-Burak Yıldız

Goller Burak ve Hüseyinden geldi

Şaka gibi takım paslaşamıyordu bile, ileriye doğru isabetli düz bir pas atamadık. Gördes komple Soma yarı alanının içine yerleşti, hava toplarını alamıyoruz, kanattan gitmeye çalışsan gidemiyorsun, ve 2 yarının henüz 56 dakikasında günün başarılı ismi 10 numaralı Hüseyin Sevinç orta sahadan gelen uzun topu iyi basarak kaleci Kubilay’ı ters köşeye yatırdı ve durumu 0-1 yaptı.

Bu golden 2 dakika sonra bu sefer defansta Emrehan’ın hatasını affetmeyen Burak Yıldız hiç zorlanmadan göstere göstere Soma Karaelmas ağlarına göndererek durumu 0-2 yaptı.

Elmas’lı futbolcular, maçta sanki mağlup takım değilmiş gibi birbirlerinin oyunlarına kulp aramaya başladılar, hayret bir şey maç 0-2 olmuş, halen rakibi ciddiye almayan, rakibe karşı oyun kuramayan, adeta saat dolsa da gitsek havasında döndüler durdular.

Karaelmasspor Gördes Bld.Spor Estantene
Karaelmasspor Gördes Bld.Spor Estantene

Bu maçın teknik analizde yok, kimse sorsan da yapamaz. Durduğum yerde duramadım bu nasıl bir oyun düzeni, mahalle takımlarının maçları daha güzeldir inanın. Resmen takımda ver kaç yapmayı bilen orta açmayı bilen hatta ve hatta top sürmeyi bilen adam sayısını sorsanız sadece 0 yazarım, bunun üstüne bide oyuncuların umursamazlığı ekleniyor koşmayan istemeyen işin ciddiyetinde olmayan ruhsuz futbol seyretmeye hoş geldiniz, ayıptır, günahtır beyler, haftada 90 dakika top oynayacaksınız, bahçede, tarlada çapa yapmıyorsunuz, yetmezmiş gibi Soma Karaelmas spordan 90 dakikada birde mükâfat olarak kırmızı kart gördü, Devran üstelik U 18 takımında da oynamayacak.

Hakem Erol Can maçta 8 uzatma dakikası gösterdi ve 90+3’te sahneye çıkan Burak Yıldız sahanın sol tarafından gayet rahat ve elini kolunu sallaya sallaya arkasına ev sahibinin defansını takarak kendisinin 2 takımının 3 golünü Karaelmas ağlarına göndermiş oldu.

Gole giden Burak Yıldız’ ı bırakın durdurmayı, nerede ise bir alkışlamadıkları kaldı bravo gençler. Zaten yakışanı sahada fazlası ile yaptınız, teşekkür ediyorum.

Karaelmas Yönetimine naçizane birkaç bir şeyler yazmak istiyorum. Bu kulübün nasıl emek çekip, nasıl futbolcuları motive etmek ve onlarla aile şefkati ve sıcaklığında ilgilenen teknik ekip, artık dört maç kaldı, play off bitti, aslında play of şansı kendi sahamızda Mecidiye spor ile oynadığımız ve berabere kaldığımız maçta bitmişti. Çıkmayan candan ümit kesilmez misali Kırkağaç Acar İdman maçına gittik, orada da beraberliği zor kurtardık, umut dünyası diye kendimiz avuttuk durduk.

Sevgili yönetim bu formanın armasının anlamını bilmeyen sporcu bu kulüpte durmasının hiçbir anlamı yok, formasını ıslatarak, armanın hakkını verecek gençlerle çok daha iyi mücadele ederiz. Kendini sahada parçalayan futbolcular istiyoruz, Sahada futbolu ve futbolcuları yönlendirebilen, oyunu okuyabilen, gençler lazım. Yine de siz bilirsiniz Yılmaz Başkanım, her maç sonucunda ne hale geldiğinizi, sahaya gelirken maç günü o kadar yüksek moralle geldiğiniz halde, maç sonucu üzüntüden ne hale geldiğiniz çok iyi biliyorum ve görüyorum, ama artık sezonun bitmesine az kaldı, şimdiden gelecek sezon hazırlıkları ve transferlerini düşünürken mağlup olduğu zaman kendini yırtacak ve utancından yüzü kızaracak gençleri keşfederek yola çıkalım, şampiyon olmayalım ama bakıldığı zaman disiplin ve özveri yönünden adam gibi futbolcularımız olsun derim, ama karar son söz tabi iki yine de sizin.

Hüseyin Sevinç-Burak Yıldız-Berkay Veli Coşkun

Maçın hakemleri sonuca etki edecek herhangi bir yanlış karar vermediler, gayet te başarılı şekilde yönettiler. Kimseye suç bulacak, kimseyi suçlu gösterecek halimiz yok, Gördes Belediye Spora gerçekten teşekkür ediyorum. Çok centilmen ve sadece önlerindeki oyunlarını oynayarak, efendi gibi sahadan çıktılar, gittiler, çok genç bir kadroya sahipler, Hüseyin Sevinç, Burak Yıldız, Okan, Alişan geride Yunus ve Onur, Kaleci Berkay hepsi isten ilden daha fazlasını sahada mücadelelerine yansıttılar, Teşekkürler Gördes, Elveda THE END SOMA 301 KARAELMASSPOR

FOTO-HABER: Şeref Öksüm

Erol Can Laçin-Yusuf Akkaya-U.Can Kürehan

KARAELMASSPOR 0-3 GÖRDES BLD.SPOR

STAT: Soma / Linyit
HAKEMLER: Erol Can Laçin-Yusuf Akkaya-U.Can Kürehan
KARAELMASSPOR:Kubilay-Barış Şen-Fatih-Emrehan-Oğulcan-Yiğitcan-Barış Civelek-Yusufcan-Bekir-Emre-Furkan
YEDEKLER:Doğaner, Efe, İsmail, Devran, Emre, Hüseyincan, İlyas, Ali, Yusuf
TEKNİK SORUMLU:Metin Şengül

GÖRDES BLD.SPOR:Berkay-Onur-Yunus-M.Ali-Berkan-Alişan-Nihat-Burak Kabataş-Hüseyin-Burak Yıldız-Okan
YEDEKLER:Muhammed, O.Çalışır, Hayrettin, Halil, H.Kaya, Alim, Samet
TEKNİK SORUMLU:Zekeriya Sevinç
KIRMIZI KART: dk.90+3 Devran Gezgin (Soma Karaelmasspor)
GOLLER: dk.56 Hüseyin Sevinç, dk.58 ve 90+3 Burak Yıldız (Gördes Bld.Spor)

14.Hafta Toplu Sonuçlar


Koldere FK 1-0 Saruhanlı Bld
Kırkağaç Altayspor 2-0 Bakır GB
Halitpaşa Bld 2-4 Mecidiye Tarım
Soma Karaelmasspor 0-3 Gördes Bld
Kayalıoğluspor 1-2 Kırkağaç Acar İdman

14.Hafta Puan Durumu

Manisa Süper Amatör Lig Puan Durumu

15.Hafta Maçları

Bakır GB-Koldere FK
Gördes Bld-Kayalıoğluspor
Kırkağaç Acar İdman-Halitpaşa Bld
Mecidiye Tarım-Kırkağaç Altayspor
Saruhanlı Bld-Soma Karaelmasspor

Bizi aşağıdaki 👇 Sosyal Medya adreslerimizden de takip edebilirsiniz!

İnci Ticaret

Şeref Öksüm

1 YORUM

  1. Avatar
    Faruk İşlekler

    Sanki soma sporun playf düşüncesi olmadığı gibi kara elmasında şampiyonluk düşüncesi yok gibi

YORUM YAZIN