ELİ’nin Geleneksel İftar Sofrası Programı

ELİ’nin Geleneksel İftar Sofrası Programı

Türkiye Kömür İşletmeleri Kurumu Genel Müdürlüğüne bağlı Ege Linyitleri İşletmesi (ELİ) nin organize ettiği iftar programı Çarşamba günü gerçekleştirildi.

TKİ Genel Müdürü Dr.Hasan Hüseyin ERDOĞAN ve Genel Müdür Yardımcıları Ayhan KANDEMİR ile M. Mert AYAZ’ın da katılımları ile gerçekleştirilen iftar programına Soma Kaymakamı. Fatih AKKAYA, Soma Belediye Başkanı Ali TULUP, Cumhuriyet Başsavcısı Fatih Mehmet VİDİNEL, Ağır Ceza Reisi Muhammet İkbal ÇELİK ve Soma Protokolü ile Sivil Toplum Kuruluşlarının (STK) temsilcileri, Ege Linyitlerinin paydaşları olan özel sektör firmalarının temsilcileri katılım sağladı.

Memur – İşçi kaynaşmasının da amaçlandığı iftar yemeğinde TKİ Genel Müdürü Dr.Hasan Hüseyin ERDOĞANMübarek Ramazan ayında burada hep birlikte aynı sofra etrafında toplanıp iftarımızı birlik ve beraberlik içerisinde yapmaktan mutluluk duyuyorum. Şimdiden sizlerin ve ailenizin Mübarek Ramazan Bayramını tebrik ediyor, Rabbimizden bizi bir sonraki Ramazan ayına sağlıkla kavuşturması dileklerinde bulunuyorum.” dedi.

İftar programına ev sahipliği yapan ELİ İşletme Müdürü İsmail CERAN da “ Geleneksel olarak düzenlediğimiz İftar programına katılarak bizleri onurlandıran tüm davetlilere ve memur – işçi tüm mesai arkadaşlarıma teşekkür ederim.” dedi.

somadaspor

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN