ELİ Birimler Arası Futbol Turnuvası Başladı

ELİ Birimler Arası Futbol Turnuvası Başladı

Ege Linyitleri İşletmesi’nin, bünyesinde görevli personelin moral ve motivasyonu artırmak amacıyla düzenlediği “Birimler Arası Futbol Turnuvası” başladı.

Ege Linyitleri İşletmesi Destek Hizmetleri Şube Müdürlüğü koordinesinde düzenlenen ELİ Birimler Arası Futbol Turnuvasında dört grupta 18 takımın mücadele edeceği ilk gün karşılaşmaları Elektromekanik-Deniş Açıkocak ve Sivil Savunma-Güvenlik takımları arasında ELİ Azot Çim Sahasında oynandı.

Protokol Yerini Aldı

İlk defa genel kapsamlı düzenlenecek turnuvanın açılışını ELİ İşletme Müdürü İsmail Ceran, ELİ İşletme Müdür Yardımcısı Ali Ulu, Nedim Kaya, Mahmut Özdilli, İnsan Kaynakları Müdürü Önder Özensoy, Destek Hizmetleri Müdürü Tarkan Bayram, Baş Uzman celal Çetin Demirel, Türkiye Maden İşçileri Sendikası Soma Şubesi Başkanı Ali Uzun ve Yönetim, İlçe Spor Müdürü Dilek Mert, Karaelmasspor Kulüp Başkanı Yılmaz Analı, Sportif Direktör Caner Şen ve çok sayıda futbolsever de izledi.

Başlama Vuruşunu İsmail Ceran Yaptı

İlk karşılaşma Azot Sitesinin müthiş saha zemininde; ELİ İşletme Müdürü İsmail Ceran’ın vuruşu ile B-grubunda mücadele eden Elektromekanik ile Deniş Açıkocak takımları arasında gerçekleşti. Elektromekanik üstün oynadığı ve ilk yarısını 4-0 önde tamamladığı karşılaşmadan 7-0 galip ayrılarak, turnuvaya üç puanla başladı.

Yusuf İpek’in düdük çaldığı maçta Elektromekanik’i, Deniş Açıkocak karşısında farklı galibiyete taşıyan golleri: Tugay Erdoğmuş (2), Sebahattin Günebakan (2), Bayram Bulut, Emre Tutan ve Alican Gündüz kaydetti. Attıkları ikişer golle takımları katkı sağlayan Tugay Erdoğmuş ve Sebahattin Günebakan ön plana çıkan oyuncular oldu.

Güvenlik 4-1 Sivil Savunma

Turnuvanın ikinci karşılaşması A-Grubunda yer alan iki güvenlik ekibi Sivil Savunma ve Güvenlik takımları arasında gerçekleşti. Mert İskenderoğlu’nun yönettiği maçta kazanan taraf 4-1’lik skorla Güvenlik takımı oldu.

Maçın başında Sivil Savunma adına Ümit Şahin’in penaltı atışından faydalanamadığı maçta Güvenlik üç puana ve farklı skora Mustafa Karagöz (3) ve İbrahim Gedik’in attığı gollerle gitti.

Güvenlik takımında tüm oyuncular görevlerini harfiyen yerine getirdi. Ancak özellikle iki isim Mustafa Karagöz ve İbrahim Gedik‘e ayrı bir parantez açmak lazım. Attığı üç güzel golle Mustafa Karagöz, attığı ve attırdığı gollerle İbrahim Gedik ön plana çıkan isimler oldu.

Salı Maç Programı

Saat 19:00 Işıklar Atölye-Laboratuvar

Saat 20:00 Sosyal İşler-Mali İşler

Tüm Turnuva haberleri için buraya tıklayınız!

somadaspor

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN