ELİ-3’ten Görkemli Galibiyet!

ELİ-3’ten Görkemli Galibiyet!

Kaymakamlık Futbol Turnuvasında 3.haftanın en kritik maçlarından biri olan Eli 3-Esnaf Odası maçında sevinen ELİ temsilcisi 3 oldu.

Çetin İlgör Yazdı

İki takımda maça dengeli başladı. Rakibini iyi analiz eden ELİ teknik ekibi (Baybars ve Dede Aksakal) rakibinin pres kozunu pas yaparak aşmayı daha sonra da hareketli forvet olan Ahmet’le topu buluşturmayı denediler.

Bu taktik anlayışı 14. dakikada meyvesini verdi ve ELİ- 3 aradığı golü buldu. Golden sonra çabuk toparlanan Esnaf Odası önce oyunda sonrada skorda dengeyi sağladı. İkinci yarı ELİ-3 orta sahasının en dinamik oyuncusu olan İlhan’ın ikinci sarıdan atılması ”acaba mı?” dedirtse de daha da hırslanan ELİ -3 oyuncuları rakibine net pozisyon vermeden maçı tamamlamayı bildi. Üstüne birde ‘‘Kadife ayak” Fatih’in serbest vuruşlardan attığı güzel gollerle maçı kazanarak 3 puanı hanesine yazdırmayı başardı.

8 kişiyle güçlü rakibini yenen ve grupta ilk iki için büyük bir avantaj elde eden ELİ-3’ün teknik ekibi ve oyuncularını tebrik ediyor ve başarılar diliyorum.

Esnaf Odası bu maçta Ticaret Odası maçına oranla motivasyon olarak yeterli olmayınca eksik rakibinden puan almayı başaramadı. Grupta 2’lik şansı neredeyse kalmadı. Bu onlar için sonun başlangıcı olabilir. D grubundan gelecek kuvvetli rakipler onlar için büyük dezavantaj olacak. Ancak bu maç özelinde iyi niyetli oyunları için tebrik eder başarılar dilerim Sağlıcakla.. Çetin İlgör (Tüm yazılarına göz at)

NOT: Karşılaşmaya ait fotoları görmek için buraya, maçın geniş detayları için 👉 şuraya, 🏆 tüm turnuva haberleri için ise buraya tıklayınız!..

somadaspor

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN