Eli 1-Maden İş Suskunluğunu Bozdu!

Eli 1-Maden İş Suskunluğunu Bozdu!

Kaymakamlık Futbol Turnuvası öncesinde tek çatı altında birleşen ELİ 1 ve Maden-İş’de takım sorumlusu Cengiz Türk suskunluğunu bozarak takım hakkında bilgiler verdi.

Geçen sezonun finalist takımı Maden-İş ile çeyrek finalist takımı ELİ 1 birleşerek güçlerine güç kattılar. Takımın teknik patronu Cengiz Türk’ün tek çatı altında birleşen takımlarıyla ilgili bloğumuza yaptığı açıklamada:

Cengiz Türk

‘’Turnuvaya az bir zaman kaldı. Soma‘nın ve Somalıların en güzel, en sevilen sosyal aktivitelerinden olan Kaymakamlık Bahar Futbol Turnuvası heyecanı takımlarda yaşanmaya başladı. Bu sene turnuvaya adını verecek olan Soma’nın değerli spor adamı İsmail Yamak amcamızı da anmış olmanın huzuruna varacağız. Kendisini rahmetle anıyoruz.

Geçen sene mücadele verdiğimiz mütevazı kadromuzu bu senede koruyarak üzerine Eli 1 takımımızdan kaleci Yasin Uzun, Gürkan Evdegiş, Tugay Erdoğmuş, Emrah Efe, Faruk Adlığ, Yuta Çalışkan’dan Barış Aktepe ve Torku’dan Cihan Tuncay gibi değerli arkadaşlarımızı ilave ettik. Turnuvada elimizden gelen mücadeleyi Fair-Play çerçevesinde Ege Linyitleri İşletmesi Kurumuna yakışır şekilde göstermek istiyoruz. Umarım seyir zevki yüksek bir turnuva olur. Katılım gösteren tüm takımlara başarılar dilerim. Birde turnuvada bizlere ve izleyenlere güzel hatıralar bırakan değerlimiz Cevdet hocamıza da emekleri için teşekkürler ederiz.’’ifadelerine yer verdi.

🏆 Tüm turnuva yazıları için buraya tıklayınız!.

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN