Eleme Öncesi Takım Sorumluların Görüşleri

Eleme Öncesi Takım Sorumluların Görüşleri

Soma Kaymakamlık Futbol Turnuvasında Eleme maçları öncesinde takım sorumluları görüşlerini belirtti.

29 Mayıs Çarşamba günü başlayacak Soma Kaymakamlık Futbol Turnuva Eleme Maçları öncesinde, son on altıya kalan takım sorumluların ortak görüşü; her yıl olduğu gibi bu yılda centilmenliğin ve dostluğun ön planda olduğu, seyir zevki yüksek, mücadelesi bol ve hak edenin kazandığı bir maç olması yönünde.

İşte eleme maçları oynamaya hak kazanıp bu gururu yaşayan ve ”Eleme maçları öncesinde görüşleriniz nelerdir?” sorumuza dönüş yapan 16 takım sorumlularımızın görüşleri:

Eli 2 Futbol Takımı

Arkın Timurtaş (Eli-2)
Öncelikle ELİ 2 olarak 2.tura kalan bütün takımlara başarılar dileriz. Sakatlıksız kazasız belasız hak edenin kazandığı İzlemeye gelenlerin keyif aldığı bir mücadele olmasını dileriz.

Milli Eğitim Futbol Takımı

Ahmet İnce (Milli Eğitim)
Milli Eğitim takımı olarak Turnuvanın grup aşamasını lider bitirmenin sevincini yaşıyoruz. 2. Turda rakibimiz turnuvada ilk kez boy gösteren Sağlık Spor oldu. Rakibimiz özellikle hedef maçı olan Nitromak maçındaki inatçı yapısıyla göz dolduran bir ekip. Bunun bilinciyle maça hazırlanıp hedefimiz olan finallere gitmenin hesaplarını yapıyoruz… Rakibimize başarılar dilerim … Umarım fair play çerçevesinde izleyenlere zevk veren bir maç olur… Tüm takımlara başarılar dilerim.

Mevlana Özel Eğitim Futbol Takımı

Ali Özbek (Mevlana Özel Eğitim Meb)
Mevlana Özel Eğitim Okulu takımı olarak bir üst tura çıkan tüm takımları tebrik ederim. Grup maçlarının güzel ve çekişmeli geçtiğini düşünüyorum. Eleme turunda karşılaşacağımız ELİ 3 takımının pozitif futbol oynamaya çalışan bir takım olup hak edenin bir üst tura yükselmesini dileyip turnuvada emeği geçen herkese teşekkür ederim.

Eli 3 Futbol Takımı

Baybars Kabakoğlu (Eli-3)
Öncelikle 2.tura kalan tüm takımları kutlarım…Turnuva hazırlıklarına geçte başlasak grup maçlarında iyi bir performans gösterdik, son maçımız hariç diğer maçlarda oyuncularım üstüne koyarak devam etti. Anca anca kondisyon olarak kendimize geliyoruz. Eleme maçında rakibimiz Mevlana Özel Eğitim, saygı duyulması gereken iyi oyunculardan kurulu. Sakatsız kazasız güzel bir maç olmasını temenni ediyorum.

Soma Belediye Futbol Takımı

Berkay Gül (Soma Belediyesi)
Öncelikle 2. Tura kalma başarısı gösteren takımları tebrik ediyor , elenen takımlara bu güzel ve özel turnuvaya renk kattıkları için takımımız adına teşekkür ediyoruz. Soma Belediyesi olarak grupta oynadığımız maçlarda göze hoş gelen disiplinli bir takım görüntüsü çizdik. Grup maçlarına da 3’te 3 yaparak güzelde bir başlangıç yaptığımızı düşünüyoruz. Sonraki puan kaybı yaşadığımız maçlarımızda gerek sakatlıklar olsun gerekse işlerin yoğunluğundan dolayı bazı arkadaşlarımızdan yoksun sahaya çıktık ve bununla birlikte grubumuzu 4.sırada bitirdik. Eleme turunda oynayacağımız rakibimiz bu turnuvanın favori takımlarından. Takımdaki futbolcularının hepsini tek tek bildiğimiz sevdiğimiz hepsiyle dostluk arkadaşlık kurduğumuz Ticaret Odası takımıyla bir üst tura çıkma mücadelesi vereceğiz. Gücümüzü yeteneğimizi haddimizi bilerek sakatlıksız ve dostça bir maç olmasını diler diğer tüm takımlara da eleme maçlarında başarılar dileriz.

Eli 1 Futbol Takımı

Cengiz Türk (Eli 1)
Öncelikle son 16 turuna katılan tüm takımları tebrik ederim.
E.L.İ 1 takımı olarak bu sene grup aşamasında grubu averajla ikinci sırada tamamlayıp D grubunun üçüncüsü Hidro-gen ile eşleştik. Bu karşılaşmada iki takımında centilmence, izleyenlere seyir zevki yüksek bir mücadele sunacağından hiç şüphem yok. Hak edenin kazanacağı bir müsabaka olmasını temenni eder tüm takımlara başarılar dilerim

Hidro Gen Futbol Takımı

Enis Himmet (Hidro Gen)
Öncelikle 2. Tura kalan tüm takımları tebrik ediyorum, Hidrogen olarak zor bir grupta mücadele ettik 2 galibiyet ile üst tura kaldık, ilk 8 takım arasına kalmak için maçımıza çıkıp savaşacağız. Takım arkadaşlarıma güveniyorum hak eden kazansın.

Ticaret Odası Futbol Takımı

Emrah Demirdaş (Ticaret Odası)
Turnuvanın asıl şimdi start aldığı eleme maçları geldi. Rakibimiz Soma Belediyesi.. Güzel çekişmeli ve mücadelenin hat safhada olacağı bir maç bekliyor bizi rakibimize başarılar diliyorum.

Polis Gücü Futbol Takımı

Ersin Tanrıkulu (Polis Gücü)
Polis Gücü olarak üst tura çıktığımız için mutluyuz ve son 16’ya kalan tüm takımları tebrik ederim. Ayrıca elenen takımlara da önümüzdeki turnuvada başarılar dilerim.

Üst turda bu turnuvanın favori takımlarından biri olan İmbat ile eşleştik. iyi hazırlanıp inşallah izleyenlere güzel ve zevkli bir maç izletiriz. Centilmence ve sakatlıksız bir maç diliyorum.

Yeni Anadolu Futbol Takımı

Faik Ay (Yeni Anadolu Maden)
Öncelikle 2.tura kalan takımlara başarılar diliyorum. Eleme maçları başlıyor Bütün takımlara Fair play örneği göstermelerini diliyorum. Dostluk turnuvası olduğunu unutmayalım hepimiz arkadaşız kardeşiz sakatsız maçlar diliyorum. Gelen seyirciler keyifli maçlar izlerler. İnşallah.

Kolin Maden Futbol Takımı

Fatih Arslancan (Kolin Maden)
Öncelikle ikinci tura kalan tüm takımlara başarılar diliyoruz. Kolin Madencilik olarak bir üst tura çıktığımız için mutluyuz. Devlet Hastanesi ile oynayacağımız maçı kazanarak adımızı çeyrek finale yazdırmayı umut ediyoruz. Kalan tüm maçların sakatlıksız , fair play çerçevesinde ,centilmence karşılaşmalar olmasını diliyoruz.

Devlet Hastanesi Futbol Takımı

Kerim Arslan (Devlet Hastanesi)
Soma Devlet Hastanesi olarak kısıtlı kadromuza ve sakatlarımıza rağmen, zorlu takımlara karşı iyi mücadele ederek grubu 3. olarak tamamladık.
Son yıllarda adını çeyrek final, yarı final ve finale yazdırmış bir takım olduğumuz için tecrübe ile bu turu da geçip adımızı çeyrek finale yazdıracağımızı düşünüyorum. Rakibimiz Colin Maden güçlerini grubunda 2. olarak gösterdiler ve sert oyunlarıyla asla hafife alınacak bir takım olmadığını biliyoruz. Ben Arkadaşlarıma güveniyorum bu turu zorda olsa geçeceğimize inanıyorum. Colin Maden takımına başarılar diliyorum.

Sağlık Spor Futbol Takımı

Kenan Sevilmiş (Sağlık Spor)
Profesyonel bir geçmişi olan ve katıldığımız turnuvada bize yol gösteren hocamız Recep Duran önderliğinde öncelikli hedefimiz gruptan çıkmaktı bizim adımıza tecrübe edindiğimiz maçlar oynadık rakibimiz olan milli eğitime başarılar diler keyifli ve centilmence bir karşılaşma olmasını temenni ederiz verdiğimiz emeklerin karşılığını mücadelemizle sahaya yansıtmak istiyoruz.

Esnaf Odası Futbol Takımı

Tolga Mesli (Esnaf Odası)
Herkese Merhabalar. Grup maçlarında çok güzel eğlendik herkese çok teşekkür ederiz eleme maçlarında da herkese başarılar diliyorum. Rakibimiz Yeni Anadolu çok güzel ayaklar ve mükemmel insanların olduğu bir takım tabii ki bizimde niyetimiz çeyrek finale kalmak iyi olanın centilmence kazanmasını umut ediyorum ve buradan Faruk hocamıza baş sağlığı diliyorum Allah ım mekanını Cennet etsin . Bu sene geçen seneden daha iyiyiz seneye dahada iyi olacağız inşallah herkese iyi eğlenceler bizi destekleyen tüm spor severlere teşekkür ediyoruz.. Kalın sağlıcakla

Nakliyeciler Futbol Takımı

Sefa Cevahiroğlu (Nakliyeciler)
Merhabalar . Grubumuzu hedeflediğimiz şekilde bitirerek eleme turundaki takımlar arasında kendimize yer bulduk.Hedefimiz her zaman olduğu gibi zirve bunun için tüm takım arkadaşlarımız ellerinden geleni yapacaktır.Temennimiz dostuluğun kardeşliğin centilmenliğin bozulmadığı, seyirciye güzel futbol izleten karşılaşmaların oynanması ve hak edenin kazanmasıdır ayrıca elemedeki rakibimiz E L İ 2 ye ve Elemelere kalan diğer takımlara da başarılar diliyoruz. Herkese saygılar sevgiler

İmbat Maden Futbol Takımı

Yusuf İpek (İmbat Maden)
Grup maçlarını kayıpsız geçerek son 16 ya kaldık. Son 16 ya kalan tüm takımları tebrik ediyor ve başarılar diliyorum. Şampiyonluğa giden yolda şimdi ki rakibimiz Polis Gücü. Bu maçı da kazanıp çeyrek finale adımızı yazdırmak istiyoruz. Polis gücü gurup maçlarına istediği gibi başlayamadı ama sonrasında takım uyum ve oyununu geliştirdi. Disiplinli ve mücadele gücü yüksek takım. Temennim; İyi olanın kazanacağı , sakatlıksız itirazın bile olmadığı bir maç olması.

somadaspor

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN