Eleme Maçları ve Takım Sorumluların Görüşleri

Eleme Maçları ve Takım Sorumluların Görüşleri

Soma Kaymakamlık Futbol Turnuvasında Eleme maçları öncesinde takım sorumlularının görüşleri.

13 Haziran Pazartesi günü başlayacak Soma Kaymakamlık Futbol Turnuva Eleme Maçları öncesinde, son on altıya kalan takım sorumluların ortak görüşü; centilmenliğin ve dostluğun ön planda olduğu, seyir zevki yüksek, mücadelesi bol ve hak edenin kazandığı bir maç olması yönünde.

İşte eleme maçları oynamaya hak kazanıp bu gururu yaşayan ve ”Eleme maçları öncesinde görüşleriniz nelerdir?” sorumuza dönüş yapan  15 takım sorumlularımızın görüşleri şöyle:

AHMET İNCE

Ahmet İNCE (Milli Eğitim)

13 Haziran Pazartesi Saat 18:30 Milli Eğitim-Müftülük

Öncelikle 2. tura kalma başarısı gösteren tüm takımları tebrik ediyor, elenen takımlara gelecek yıllarda başarılar diliyorum.
Milli Eğitim takımı olarak bugüne kadar göze hoş gelen disiplinli bir takım görüntüsü çizdiğimizi düşünüyoruz. Bugüne kadar büyük bir sakatlık yaşamadan gelmemiz sevindirici umarım turnuva sonuna kadar da böyle devam ederiz.

İlk tur maçları sonunda Müftülük takımıyla eşleştik. Daha önceki yıllardan tanıdığımız ve bu sene çok zevkli maçlar oynayan rakibimizin gücünü biliyoruz ve bu gerçeklikle çalışmalarımıza devam ediyoruz… Umarım izleyenlere centilmenlik çerçevesi içerisinde zevkli bir maç izlettiririz… Rakibimize ve tüm takımlara başarılar dileyerek sözlerimi noktalamak isterim. İyi turnuvalar.

RAMAZAN GÜLEGEN

Ramazan GÜLEGEN (Müftülük)

13 Haziran Pazartesi Saat 18:30 Milli Eğitim-Müftülük

Müftülük takımı olarak gruptan çıkan bütün takımları tebrik ediyor ve başarılar diliyorum öncelikle.
2 Yıllık futbolsuz pandemiden sonra bu günleri bize tekrar yaşatan Allaha şükürle başlamak istiyorum yazıma. Evet iyisiyle-kötüsüyle grup maçlarını bitirdik ve son 16’ya kaldık. Turnuva başından beri arkadaşlarla bir hedef koymuştuk oda Çeyrek finaldi bunun için bir adım kaldı ama önümüzde de o adımı attırmamak için her şeyi yapacak güçlü bir Milli Eğitim var maalesef.

Grubu 2.bitirip kendi ayarımız olarak gördüğümüz rakiplerle eşleşmeyi planlamıştık ama olmadı. İstemediğimiz güçlü bir takım geldi ama yine de biz kendi disiplinli oyunumuzu oynayıp elimizden geleni yapacağız.
Takım arkadaşlarımızla iyi bi yol kat ettik. Önemli olan burada olmak ve zevk almaktı tadını çıkartmaktı. Rakibimizin Demirexport maçında neler yaptıklarını gördük gerçekten çok dirençlilerdi. Seyir açısından da zevkli bir maçtı. Bize düşende izleyenlere güzel bir maç daha izletmek. Umarım öyle olur. Dileğimiz sakatlıksız-kazasız-belasız bir turnuva çıkarmak. İyi olan kazansın oda biz olalım inşallah 🙂

EMRAH DEMİRDAŞ

Emrah DEMİRDAŞ (Ticaret Odası)

14 Haziran Salı Saat 17:00 Ticaret Odası-ELİ 2

İlk öncelik sakatlıksız olsun diye sözlerime başlamak istiyorum. Son 16’ya kalan tüm takımları da tebrik ediyorum. E.L.İ 2 takımı ile eşleştik. Rakibimizi tanıyoruz mücadeleyi bir an bile bırakmayan bir ekip. Bizde sonuna kadar mücadele edip kaliteli oyuncularımızla galibiyet için mücadele edeceğiz her iki takımada başarılar diliyorum.

CENGİZ TÜRK

Cengiz TÜRK (E.L.İ 2)

14 Haziran Salı Saat 17:00 Ticaret Odası-ELİ 2

Gruplardan çıkmayı başaran bütün takımları tebrik ederek başlamak istiyorum. Bizde kendi grubunu İmbat, Hak iş, Polis Gücü gibi çok güçlü takımların önünde grup lideri olarak bitiren Ticaret Odası takımıyla eşleştik.Ticaret Odasını tekrar tebrik ederim. Rakibimizde oynayan beraber vakit geçirmekten hoşlandığımız çok değerli arkadaşlarım, kardeşlerim var. Bizim içinde çok güzel bir rekabet ortamı olacak. Sakatlıksız, fair-play’in önde olacağı, izleyenlere güzel bir müsabaka izletmek ümidiyle tekrar tüm takımlara başarılar dilerim.

ŞENOL ŞEVİK

Şenol ŞEVİK ( Devlet Hastanesi)

14 Haziran Salı Saat 18:30 Devlet Hastanesi-Nakliyeciler

Devlet Hastanesi olarak turnuvaya istediğimiz gibi başlayamasak ta üst tura çıkarak ilk hedefimize ulaşmış olduk. Bu turda turnuvanın iyi takımlarından biri olan Nakliyeciler ile eşleştik. Üst turun en dikkat çekici eşleşmelerinden birisi olduğunu düşünüyorum. İzleyicilerin zevk aldığı centilmence bir mücadele olmasını temenni eder, bütün takımlara başarılar dilerim.

YUSUF İPEK

Yusuf İPEK (İmbat Madencilik)

16 Haziran Perşembe Saat 18:30 İmbat Madencilik-Yargı Gücü

Turnuvaya katılan 23 takımada canı gönülden tebrikler.
Sıcak havaya rağmen seyri güzel mücadeleci maçlar çıkartıldı. İlk 16’ya kalan takımları kutluyorum.
Grup aşamasında çekişmeli maçlar oynadık. Sakatlıkların fazlalığından dolayı düşük ritimde başladığımız maçlara sona doğru ritmimizi arttırdığımızı düşünüyorum.
Rakip Adliye Gücü takımını tebrik ediyorum. İyi maçlar çıkarttı bol gol atıp az gol yedi atanı ve tutanı iyi olan kaliteli bir takım. Bu eşleşmede hak edenin çeyrek finale çıkmasını diliyorum.

UFUK NAYMAN

Ufuk NAYMAN (Yargı Gücü)

16 Haziran Perşembe Saat 18:30 İmbat Madencilik-Yargı Gücü

Yargı gücü takımı olarak ilk defa katıldığımız turnuvada gruptan çıkmayı başardık. Rakibimiz turnuvanın en güçlü takımlarından imbat madencilik oldu. Maçta elimizden gelenin en iyisini yaparak imbati elemeye çalışacağız.
Gruptan çıkan tüm takımlara başarılar dilemekle birlikte turnuva sonuna kadar sakatlık olmadan hak edenin şampiyon olmasını temenni ederim.

RAŞİT ÇAKIR

Raşit Çakır (Demirexport)

15 Haziran Çarşamba Saat 17:00 Demirexport-Mevlana Ö.E.M

Öncelikle son on altı ya kalan tüm takımları vermiş oldukları mücadeleden dolayı kutluyorum. On altı ya kalamayan takımları ise vermiş oldukları mücadeleden dolayı kutluyorum, ayaklarına yüreklerine sağlık. Biz Demirexport takımı olarak bu senede final oynayıp hedeflediğimiz şampiyonluğu göğüslemek istiyoruz. Bizimle beraber mücadele edecek olan tüm takımlara başarılar diliyorum, sakatlıksız, kavga gürültü olmadan bu turnuvayı bitirmek ümidiyle.

ALİ ÖZBEK

Ali ÖZBEK (Mevlana Özel Eğitim Meb)

15 Haziran Çarşamba Saat 17:00 Demirexport-Mevlana Ö.E.M

Kaymakamlık Futbol Turnuvasında D- grubunda genel olarak aynı seviyede oluşan takımlarla mücadele ederek grup maçlarını 4.sırada tamamlayarak gruptan çıktık.

Öncelikli olarak bazı şansızlıklar yaşamamıza rağmen gruptan çıktığımız için hedefimize ulaşmış bulunmaktayız.
Grubumuzda bizimle mücadele eden takımlara mücadelelerinden dolayı tebrik eder, bundan sonraki maçlarında başarılar dilerim. Şimdiki hedefimiz rakibimizle iyi bir mücadele ederek bir üst tura geçmektir. Turnuvada emeği geçen tüm birim ve unsurlara teşekkür ederim.

CANER ŞEN

Caner ŞEN (İmbat Egespor)

16 Haziran Perşembe Saat 17:00 İmbat Egespor-Tes-İş

Öncelikle turnuvada yoluna devam eden ve elenen takımları turnuvaya verdigi katkılardan dolayı tebrik ediyorum. Rabbimden kazasız-belasız maçlar diliyorum.
İmbat Egespor’un futboldan ziyade farklı bir misyonu var. Futbolcu arkadaşlarımız “Ege” için oynuyor ve mücadele ediyor.
Rakibimize gelecek olursak ta; zorlu bir grubu geride bırakarak rakibimiz oldular. Kadrolarında daha önce şampiyonluk yaşamış ve bu tarz zorlu maçları kaldıracak futbolcuları var. Bizim açımızdan zorlu bir maç olacak. Temennim seyir zevki yüksek, mücadelesi bol ve hak edenin kazandığı bir maç olması.

TACİ ÇETİNKAYA

Taci ÇETİNKAYA (Tes-İş)

16 Haziran Perşembe Saat 17:00 İmbat Egespor-Tes-İş

Tes-İş Sendikası olarak tüm takım arkadaşlarımı ve son 16 ya kalanları tebrik ediyorum. Hazırlıksız antrenmansız en fazla bu kadar oldu. Daha öncede söylediğim gibi aniden kurduğumuz bir takımız. Rakibimiz İmbat Egespor oldu . İllaki bir takım kazanacak . İyi olan kazansın diyorum. Allah Kimsenin sakatlanıp burnu kanamadan turnuvayı bitirmek nasip etsin . Turnuvada emeği geçen tüm arkadaşlara özellikle Cevdet hocam ve Laz İbo’ya saygılar.

EMRE ERŞİN

Emre ERŞİN (Yeni Anadolu Maden)

13 Haziran Pazartesi Saat 17:00 Yeni Anadolu-Polis Gücü

Öncelik turnuvada ikinci tura kalan takımlara başarılar diliyorum
Yeni Anadolu madencilik olarak hedefimiz final ve artık telafisi olmayan maçlar oynanacak sakatsız centilmence geçmesi dileğiyle

GÖKHAN UYSAL

Gökhan UYSAL (Polis Gücü)

13 Haziran Pazartesi Saat 17:00 Yeni Anadolu-Polis Gücü

Grup aşamasını çok da istediğimiz gibi tamamlayamadık. Şimdi elemelerdeki rakibimiz Yeni Anadolu Madencilik takımı. Oyunun defans ve hücum yönünü de iyi oynayan bir takıma karşı oynayacağız. Sahaya çıkıp kendi oyunumuzu oynamaya gayret edeceğiz. Centilmence ve sakatlık olmadan bir maç olur inşallah. Grup maçlarındaki oyunumuzun biraz dışına çıkmaya çalışacağız. Defans ve oyun kurgumuz rakibimize göre şekillenecek. Takım arkadaşlarımın çoğunun ilk turnuvası. Zamanla alışacaklar ve daha yüksek hedefler koyacağız inşallah. Çeyrek final öncesi final görmesi muhtemel bir rakip ile oynayacağız. İyi olan kazansın. Hakem kararlarının maça tesir etmeyeceği maç olması dileğiyle.

BAYBARS KABAKOĞLU

Baybars KABAKOĞLU (Hak-İş)

15 Haziran Çarşamba Saat 18:30 ELİ 1-Hak-İş

Kardeş takımımız ELİ 1 ile eşleşmemiz talihsizlik oldu. Centilmenlik içinde geçeceğini düşündüğüm maçta, galip gelen taraf bile üzülecek kanaatimce. Seyir açısından zevkli bir maç olacağı kesin, İnşallah kazasız ve belasız bir maç geçer.
Takım olarak yavaş yavaş kendimize geliyoruz, karşımızda grubunda mağlup olmayan bir takım var, çok kaliteli ayaklara sahip, disiplinli bir takım, ona göre önlemlerimizi alacağız.
Bizde çok kaliteli ayaklara sahibiz, eğer maç sonuna kadar diriliğimizi kaybetmezsek maç baş başa gitmeye aday. Seyircileri keyifli bir maç bekliyor.

MERT İSKENDEROĞLU

Mert İSKENDEROĞLU (E.L.İ 1)

15 Haziran Çarşamba Saat 18:30 ELİ 1-Hak-İş

Öncelikle bütün takımlara 2. turda ve finallerde başarılar dilerim.
Oynadığımız 5 grup maçını da namağlup olarak tamamladığımız ve 2. Olarak gruptan çıkma başarısı gösterdiğimiz için mutluyuz.

ELİ-1 olarak bu önemli turnuvada her zaman hedefimiz, son düdük çalana kadar mücadele edip formanın hakkını vererek, elimizden gelenin en iyisini yapmaktır.

İkinci tur rakibimiz ve dostumuz olan Hak-iş takımı bu sene iddialı bir kadroyla turnuvaya başlamış ve aldığı sonuçlarla ne kadar ciddi olduklarını göstermiştir. Kişisel fikrim : Favorinin olmadığı , çok zor bir mücadelenin sahneleneceği ilginç bir maç olacağı yönünde. Tecrübeli bir takıma karşı oynayacağımızın bilinciyle elimizden gelen gayreti gösterip kazanmak için ter akıtacağız .Takımımız formasının hakkını veren arkadaşlardan kurulu. Centilmence geçmesini temenni ettiğim maçın sonucu ne olursa olsun futbol kazansın diyor ve saygılar sunuyorum.”şeklindeydi.

EŞLEŞMELER ve MAÇ TARİHLERİ

13 Haziran P.tesi Saat 17:00 A1-B4 (Yeni Anadolu-Polis Gücü)
13 Haziran P.tesi 18:30 C2-D3 (Milli Eğitim-Müftülük)

14 Haziran Salı 17:00 B1-C4 (Ticaret Odası-ELİ 2)
14 Haziran Salı 18:30 D2-A3 (Devlet Hastanesi-Nakliyeciler)

15 Haziran Çarş. 17:00 C1- D4 (Demirexport-Mevlana Ö.E.M) 
15 Haziran Çarş. 18:30 A2 -B3 (ELİ 1-Hak-İş)

16 Haziran Perş. 17:00 D1- A4 (İmbat Egespor-Tes-İş) 
16 Haziran Perş. 18:30 B2 -C3 (İmbat Madencilik-Yargı Gücü)

Karşılaşmalar TEİAŞ Eğitim Tesislerinde oynanacaktır.

Tüm turnuva yazıları için buraya tıklayınız!..

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN