Eleme Maçları Öncesi Takım Sorumluların Görüşleri

Eleme Maçları Öncesi Takım Sorumluların Görüşleri

Soma Kaymakamlık Futbol Turnuvasında Eleme maçları öncesinde takım sorumluları görüşlerini belirtti.

5 Haziran Pazartesi günü başlayacak Soma Kaymakamlık Futbol Turnuva Eleme Maçları öncesinde, son on altıya kalan takım sorumluların ortak görüşü; her yıl olduğu gibi bu yılda centilmenliğin ve dostluğun ön planda olduğu, seyir zevki yüksek, mücadelesi bol ve hak edenin kazandığı bir maç olması yönünde.

İşte eleme maçları oynamaya hak kazanıp bu gururu yaşayan ve ”Eleme maçları öncesinde görüşleriniz nelerdir?” sorumuza dönüş yapan 14 takım sorumlularımızın görüşleri şöyle:

CANER ŞEN

Caner Şen (İmbat Madencilik)

Grup maçlarını kayıpsız geçerek son 16 ya kaldık. Şampiyonluğa giden yolda şimdi ki rakibimiz Soma Belediyesi. Bu maçı da kaliteli ayaklarımızla kazanıp çeyrek finale adımızı yazdırmak istiyoruz. Başta Berkay hocam ve izlemekten zevk aldığım ribery olmak üzere, tüm belediye takımına bol şans diliyorum. En büyük temennim; İyi olanın kazanacağı , sakatlıksız itirazın bile olmadığı bir maç olması.

BERKAY GÜL

Berkay Gül (Soma Belediye)

Öncelikle 2. tura kalma başarısı gösteren tüm takımları tebrik ediyor, elenen takımlara gelecek yıllarda başarılar diliyorum. Soma Belediyesi takımı olarak bugüne kadar göze hoş gelen disiplinli bir takım görüntüsü çizdiğimizi düşünüyoruz. Bugüne kadar büyük bir sakatlık yaşamadan gelmemiz sevindirici umarım turnuva sonuna kadar da böyle devam ederiz. Grup maçları sonunda 4.olarak daha önceki yıllardan tanıdığımız her sene olduğu gibi bu senenin de favorisi ve çok zevkli maçlar oynayan başta takımın teknik sorumlusu çok sevdiğim, saygı duyduğum Yusuf İpek hocamın takımı İmbat Madencilik takımıyla eşleştik. Sizin aracılığınızla selamlarımı iletiyorum. Rakibimizin gücünü biliyor, rakibimize bu konuda saygı duyuyor ve çalışmalarımıza bu yönden devam ediyoruz. Umarım izleyenlere centilmenlik çerçevesi içerisinde zevkli bir maç izlettiririz… Rakibimize ve tüm takımlara başarılar dileyerek sözlerimi noktalamak isterim.



YASİN TUNÇ

Yasin Tunç (Nakliyeciler Kooperatifi)

Merhaba; öncelikle son 16 turuna kalan bütün takımları kutluyoruz. Rakibimiz Hidro-Gen’e de maç öncesi başarılar diliyorum. İyi olanın kazandığı sakatlıksız bir maç temenni ediyorum. Bütün takımlara eleme maçlarında başarılar diliyorum.

Enis Himmet

Enis Himmet (Hidro-Gen)

Öncelikle 2. Tura kalan tüm takımları tebrik ederim. Hidrogen olarak ilk kez katıldığımız turnuvada grubu 2 galibiyet 2 mağlubiyet ile 3. Sırada bitirmemiz önümüzdeki turnuvalar için bizlere umut verdi. Zaman zaman Turnuvanın yeni takımı olmanın sıkıntılarını yaşadık özellikle iyi geçirdiğimizi düşündüğümüz hazırlık dönemi ve idmanlar ile maçlarda oynanan futbolun bu kadar uzak olması hazırlıklı olmadığımız bir durumdu. Sonuç olarak hedefimiz olan üst tura çıkma başarısını gösterdik, turnuvanın başarılı ve favori takımlarından Nakliyeciler ekibiyle eşleştik. Centilmen bir ortamda hak edenin kazandığı bir karşılaşma olmasını temenni ediyoruz, takımıza güveniyorum sürpriz yapmaya çalışacağız.



MERT İSKENDEROĞLU

Mert İskenderoğlu (ELİ-1)

Turnuvanın en eski takımlarından biri olmanın sorumluluğunun bilincinde olarak rakibimiz Emniyet maçına hazırlıklarımız devam ediyor. Kadro olarak sert, mücadeleci, asla bırakmayan bir takım kurduğumuzu düşünüyorum. Grup maçların da takım olma sürecimizi tamamladık. Ve artık gerçek gücümüzü göstermeye hazırlanıyoruz. Herkese kazasız belasız maçlar diliyorum. Önemli olan ağız tadıyla turnuvayı tamamlamak ve oraya gelen seyircilere güzel maçlar izletmek. Takımıma çok güveniyorum. Herkese saygılar, başarılar.

Ersin Tanrıkulu

Ersin Tanrıkulu (Emniyet)

Emniyet olarak üst tura çıkan takımları tebrik ederim. Ayrıca elenen takımlara önümüzdeki turnuvada başarılar dilerim. Bir üst tura çıktığımız için mutluyuz güzel ve zorlu grup maçlarımız oldu. Üst turda Eli-1 ile eşleştik. Güzel, zorlu ve centilmence bir maç geçeceğini umuyorum. Rakibimize başarılar diliyorum.



EMRAH DEMİRDAŞ

Emrah Demirdaş (Ticaret Odası)

Rakibimize ve tüm takımlara başarılar dileyerek başlamak istiyorum.Kolin Maden takımı iyi oyuncular ve mücadeleyi maç sonuna kadar bırakmayan oyunculardan kurulu disiplinli bir takım. Seyir zevki ve mücadelenin yüksek olacağı bir maç olacak. Tüm eleme maçlarının sakatlıksız olması dileğiyle..

UĞUR GEREN

Uğur Geren (Kolin Madencilik)

Kolin Madencilik olarak, zorlu gruptan bir üst tura çıkarak ilk hedefimize ulaşmış olduk. Bu turda turnuvanın en iyi takımlarından biri olan Ticaret Odası ile eşleştik. Takım olarak sakat oyuncularımızın çokluğuna rağmen elimizden gelen gayreti göstermeye çalışacağız. Temennimiz 70 dakika sonunda fair-play çerçevesinde, yenilenin yeneni tebrik ettiği dostça bir maç olur. Bu vesileyle eleme turundaki tüm takımlara başarılar dileriz.

NAKİF DİNÇ

Nakif Dinç (Genç Öğretmenler)

Öncelikle turnuvaya katılan tüm takımlara teşekkür etmek istiyorum. Turnuvaya renk kattılar. İkinci tura çıkan takımlara başarılar diliyorum. Sakatlık olmadan maçlar geçiririz inşallah. Takımım Genç Öğretmenler bu sene ilk defa katılan oyuncularla kurulu olmasına rağmen güzel maçlar çıkardılar. Sahada elinden geleni yapıp geriye düşmelerine rağmen hiç bir maçı çirkinleştirmeden centilmence mücadele ettiler. Bu turnuvada yeni oldukları için tecrübe eksikliği vardı yoksa en az yedi puan alabilirdik. İyi bir takımız daha da iyi olacağız. Rakibimiz Maden-İş gurubunda lider olmuş, gayet iyi bir takım. Mücadelemizi sonuna dek kovalayacağız. Maden-İş takımına başarılar dilerken, ikinci tura katılan tüm takımlara başarılı, sağlıklı güzel maçlar diliyorum.



ÇETİN İLGÖR

Çetin İlgör (ELİ-2)

Kuralar çekildiğinde genel itibariyle en zor gruplardan biri olan A-grubunda yer aldık. Kadromuz itibariyle bu zorlu fikstürde önceliğimiz gruptan çıkmaktı. Ancak maçlar oynandıkça hedefimizi 3.lük olarak belirledik ve bunu başardık. İkinci turda D grubunda çok iyi işler çıkaran Mevlana takımıyla eşleştik. Ticaret Odası ve Yuta gibi iyi takımların arasında ikinci olarak üst tura çıkmayı başaran rakibimiz gerek mücadelesi gerekse oyun yapısıyla çok iyi bir ekip olduğunu ıspatladı. Bu eşleşmeye favori olarak çıkacaklardır. Ancak bizde takım olarak mücadelemizi sonuna kadar göstererek bir sürprize imza atmayı hedeflemekteyiz. İkinci turda mücadele eden tüm takımlara başarılar diliyoruz.

KERİM ARSLAN

Kerim Arslan (Devlet Hastanesi)

Devlet Hastanesi olarak grubumuzdan namağlup olarak çıkmanın sevincini yaşıyoruz. Uzun yıllardır isminden söz ettiren, kadro kalitesini koruyup yerinde takviyeler yapıp başarılı olan, azimli, hırslı ve mücadeleci bir takımız. Rakibimiz Huzurevinin özellikle bu seneki kadrolarını çok beğeniyorum. Mücadeleyi asla bırakmayan mütavazi kadrolarına yerinde takviyelerle güçlendiren istekli bir takım. Huzurevi ile kurumlar arasında sürekli bir iletişim içinde olduğumuzdan dolayı hepsi yakından tanıdığımız arkadaşlarımız, hepsini çok seviyoruz ve başarılar diliyoruz. Bu zorlu mücadeleyi kazanıp yolumuza devam etmek için elimizden gelenin fazlasını yapacağımıza ve takım arkadaşlarıma şüphesiz inanıyorum ve güveniyorum.



HALİL İBRAHİM BAHADIR

H.İbrahim Bahadır (Huzurevi)

Zorlu bir gruptan; zaten kısıtlı olan kadromuzdan kazasız belasız sakatlık anlamında fazla fire vermeden 3. olarak çıktık. Rakip senelerdir beraber oynayan heybesinde birde finali bulunan Devlet Hastanesi. Tecrübeli kurt hocamız Kazım abinin elinde daha disiplinli daha güven veren bir takım olmuş. Bizim açımızdan zor bir tur olacak.. Ama şuna eminim zevkli bir maç olacak. Ne olursa olsun hak edenin kazandığı maç sonunda da taraftarların ‘’ne maçtı beee!’’ diyerek ayrılacağı bir oyun izletebilmek gayesindeyiz.. Maç tarihine kadar sakat oyuncularımın dönmesini ve kazananın dostluk olmasını istiyorum.. Özel çocuklarımızı ve yaşlı amcalarımızı sevindirmek adına güzel oyun ve haklı galibiyet temenni ediyorum. Hastane ekibine başarılar diliyorum.. Ayrıca tüm elemeye çıkan takımları tebrik ediyor ve başarılar diliyorum.

Mehmet Ünlü

Mehmet Ünlü (Nitromak)

C-grubunu lider tamamlamış güçlü bir Milli Eğitim takımı ile oynayacağız. Çok iyi ayakları var, neler yapabileceklerini zaten biliyoruz. Bizde önlemlerimizi alıyoruz özellikle Yuta maçında kendimize geldik diyebilirim. Bütün oyuncularımız tam anlamıyla potansiyellerini ortaya koydular. Yine sistemimizi bozmadan aynı disiplin ile oynayacağız. Umarım seyir zevki olan güzel bir maç olur . Bugüne kadar maç maç ilerlemeyi tercih ettik yine aynısı olacak inşallah. Mental ve fizik olarak hazırız. Sakatlıksız güzel bir maç olsun . Eleme turuna katılan tüm takımlara başarılar dileriz.

ALİ ÖZBEK

Ali Özbek (Mevlânâ Özel Eğitim Okulu)

Öncelikli olarak takımımı ve diğer turnuvaya katılan bütün takımları tebrik ediyorum. Bu yıl Mevlana Özel Eğitim takımı olarak daha disiplinli ve uzun antrenmanlar sonucunda istediğimiz sonuçlara yakın başarılar elde ettik.Teknik heyet olarak ben, Mevlana Özel Eğitim Beden Eğitimi Öğretmeni Özgür Barış ve takım oyuncularımızla güzel uyumlu bir birliktelik sağlamak ilk hedefimizdi ve bunu başardık. Guruptan ikinci olarak çıkmak takımımıza moral oldu. Hedefimiz çıktığımız bütün maçlarda maç disiplinini ve centilmenliği kaybetmeden oyun çıkarmak. 2.Turda çıkacağımız ilk karşılaşma Eli-2 ile olacak. Takımımız tam motive hazır ve eksiksizdir. Önümüzdeki oynanacak karşılaşmaların fair-play çerçevesinde sakatlıksız, doya doya izlenebilecek karşılaşmalar olmasını diliyoruz.
”şeklindeydi.

CEVDET YILDIRIM SOMADASPORBizde Somadaspor olarak; Eleme maçlarının bir birimizi kırmadan, yenilenin yeneni tebrik ettiği dostlukların baki kalacağı daha samimi bir havada el ele gönül gönül-e bayram havası içinde geçmesini arzu ediyor, tüm sporcu kardeşlerimize, değerli yöneticilerimize başarılar diliyoruz. Tüm turnuva yazıları için şuraya tıklayınız!.

EŞLEŞMELER ve MAÇ TARİHLERİ

05.06.2023 17:00 Milli Eğitim Nitromak
05.06.2023 18:30 Nakliyeciler-Hidro- Gen

08.06.2023 17:00 Maden İş-Genç Öğretmenler
08.06.2023 18:30 Mevlana Özel Eğitim Eli-2

09.06.2023 17:00 İmbat Maden-Soma Belediyesi
09.06.2023 18:30 Eli-1 Emniyet

10.06.2023 17:00 Ticaret Odası Kolin
10.06.2023 18:30 Devlet Hastanesi-Huzurevi

somadaspor
ARADIĞINIZ HER ŞEY İNCİ TİCARETTE-Duşa Kabin -Banyo Dolapları -Laminant -Banyo Tadilat -Mutfak Tadilat -Kapı -Mobilya Ayak ve Kulp Çeşitleri -Banyo Batarya -Mutfak Batarya -Çeşitli Su Armatürleri ve Mobilya Boyaları 100% Kalite ile İNCİ TİCARETTE SELÇUK BULUT İLETİŞİM TEL:selcuk@inciticaret.net WEB:www.inciticaret.net http://www.xn--hirdavatdnyasi-osb.com/ ADRES:Kurtuluş Mahallesi Fatih Caddesi No:48 Soma / MANİSA

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

1 YORUM

  1. Avatar
    Berkaycan Gül

    Emeklerine Sağlık Sayın Cevdet Yıldırım hocam. Yazımın Arasında Sevgili Büyüğüm Can Abim Caner Şen Müdürümü Yazmayı Unutmuşum Tekrardan Sayfanız aracılığıyla Kendisinden Unutkanlığımdan ötürü Özür Diliyor Selamlarımı İletiyorum Seviliyorsun Güzel Abim

YORUM YAZIN